Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/575 anonim válasza:

Hàt,

Vagy elfogadjàtok vagy nem a vèlemènyem, de a vagy az biztos :D

Rólam esetleg annyit kell csak tudnotok, hogy mèrnök vágyok, de nem az a nyomjuk a matekot orvèrzèsig fajta,inkább művèszies vagyok de imádom keresni dolgok között az összefüggéseket,keresem a mintàkat, a kapcsolatokat, az összefüggèseket, a gyakori kérdéseket nem sok szarba nèzem, csak egy olyan szitura kerestem a választ amit az egyik agyféltekem nem akart elengedni, és gondoltam ha stimulàlom a helyett hogy magamba folytatnám , gyorsabban elmúlik.

No de mindegy is, ennyit rólam , rólatok pedig:

- perfekcionizmus:van azèrt a màsikkal szemben, nem ismerjük egymàst, írtatok dolgokat, az oké hogy az alapok megvannak nàlatok ( kérdezőre vonatkozik ) fèrfi lètemre mondhatom azt, hogy ezek alapok, de semmi extra, tehàt itt nem arról van szó hogy nagyon magas szinten èlsz, és túl nagy lenne a szintkülönbség

- kifejtettük màr többször is hogy társkereső során , ha pl: àtlagos nő vagy, randipartnerek jönnek-mennek, egyszerűen fogyasztàsi cikkè vàltal , amiből sok van annak még nincs akkora èrtèke ugyebàr

- kényelmi helyzetben vagytok , mert sűrű a randinaptàrotok, másfelől ha èrzrlmi tàmogatàsra vàgytok ott lesznek a fiú baràtok

Most lehet hogy sokan meg fogtok dobâlni de, saját tapasztalat:

Volt nèhàny hasonló kaliberű lány barátom , ugyanezzel a problèmàval, nem jó senki és semmi

Onnantól kezdve, hogy mi fiúk kicsit leszartuk , nem kapta meg a kis tàmogatàst, egyből àtèrtèkelte a jelölteket

Bizonyos élethelyzetben én személy szerint ezért , hàtràltatónak tartom a baràtzónàt, mert minek szedje össze a jegyeket tudat alatt több embernèl a szeretetet, ha mindent 1 embernèl is megkaphat

Kicsit absztrakt lett

2021. júl. 15. 14:21
 132/575 anonim válasza:

ÁÁÁ, kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot a társkeresőn. Hogyaszondja: "szeretnél babát? egy nagy ingatlanvagyonnak nincs örököse .."

:DDDDD sírok.

Adott telszámot is. Vicces lenne egy ilyen beszélgetés:

- Jónapot, a társkereső hirdetés miatt keresem... hahahaHAHAha...

2021. júl. 15. 14:24
 133/575 anonim válasza:

A Kongói herceg megint lecsapott

2021. júl. 15. 14:30
 134/575 A kérdező kommentje:

"kényelmi helyzetben vagytok , mert sűrű a randinaptàrotok"

nekem egyáltalán nem sűrű szerintem, múlt héten volt egy randim, előtte májusban egy, azelőtt pedig márciusban egy. És közben chatelés sincs. Vagy ez sok? Komolyan kérdezem :)

"másfelől ha èrzrlmi tàmogatàsra vàgytok ott lesznek a fiú baràtok"

nekem jelenleg nincs a közelemben olyan fiú barát, akivel személyesen tartom a kapcsolatot. Mind nagyon messzire kerültek az utóbbi időben, ezért jelenleg pár hetente írunk a másiknak, hogy mi újság és kb ennyi.

2021. júl. 15. 14:31
 135/575 A kérdező kommentje:

#132 micsoda ajánlat :D

Nekem múltkor olyan ajánlatot tettek, hogy menjek el vele kirándulni, utazgatni. Jön értem, haza is hoz, semmire nem lesz gondom, kaját, szállást mindet állja. Mindezt szimplán "baráti" alapon, vagyis nem keres párt, sem alkalmi kapcsolatot. Mondtam neki, hogy köszönöm, de nem élek ilyesmivel.

Egyébként intelligens és tanult embernek tűnt, akinek szimplán nincs társasága.

2021. júl. 15. 14:34
 136/575 anonim válasza:

Sorry, akkor nem volt jó a minta.

:(

2021. júl. 15. 14:34
 137/575 anonim válasza:

131 szerintem ezek közhelyek. Mármint elég sok ember dobálózik a szintekkel, meg azzal, hogy egy nőt kicsit (vagy nagyon) meg kell alázni, de az ilyen elméletekből mindig kisül, hogy torz az egész párkapcsolati modell, az embert meg a szeretet degradálja. Ehhez képest van olyan férfi aki férfias és vonzó tud lenni kedvességével (őszinte kedvességével), nyilván ha társul hozzá önbecsülés és érettség. Sok férfi aki "nem tud kitörtni a barátzónából", késpbb átesik a ló túloldalára és ilyen pick up artist meg ilyen szintelméletező lesz, és ugye közönségre is talál a látszólag igaz elméletével. Mert tény hogy van igazság abban hogy egy megalázott ember vonzódni kezd a megalázójához (de ez nem nő-specifikus, lásd Stockholm szindróma).

Az "átlagos nő" kifejezés meg eleve bukó annak, aki társat keres. mármint ha alaki tényleg így néz rá a másikra, akkor ott azzal egyúttal tényleg le is értékeli és akkor akármilyen kedves, házias, vicces embert is úgy fog kezelni hogy á, csak átlagos...

2021. júl. 15. 14:39
 138/575 anonim válasza:

Teny, hogy tenyleg sokat randizok, 2 hetente mondjuk, mert addig alakul valami érdemleges beszélgetés. Nem mindnekit hajtok el, csak nagyon ritka az, aki elsőre megfog, és azt szoktam keresni.

132: Fb datingen kaptam olyan levelet, hogy az illető feleséget keresett és meg volt jelölve email cím, ahova az érdeklődő leveleket várta :D:D

2021. júl. 15. 14:40
 139/575 anonim válasza:
#135 ilyeneket én is szoktam látni. A másik véglet - független nőt keresek szabadidő élvezetes eltöltésére :D
2021. júl. 15. 14:42
 140/575 A kérdező kommentje:
#138 remélem jelentkeztél :D :D
2021. júl. 15. 14:43
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!