Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/575 A kérdező kommentje:

Macska, teljesen átérzem.

Nekem is van ugye egy függő ismerkedésem. Épp ma mondtam neki, hogy szerintem nem fog menni. Erre ő: hiányzok neki (2x találkoztunk össz-vissz)

2021. júl. 15. 22:12
 162/575 anonim válasza:

Macsek, gyere vele össze , vagy törd össze

Sok opció nincs.

Azért kipakoltad a jó lapokat.

Vègigedted: INTJ, INTB, meg az intellektek is ott voltak

Kemèny

B

2021. júl. 15. 22:14
 163/575 anonim válasza:
Ajj, sajnálom. És akkor folytatod az ismerkedést egy új jelölttel? Ez a hapsi meg megállás nélkül írogat nekem, úgy hogy alig válaszolok mert annyira felb@sz már :D És rohadtul nem veszi észre magát.
2021. júl. 15. 22:17
 164/575 anonim válasza:

Kérdező , hàt igen

A legtöbben sajnos beleèlik magukat, àlmodoznak , hogy mi lenne ha, aztán jön a màsik fèltől a hideg zuhany , és ott maradnak az illúzióikkal, és azt hiszik hogy szerelmesek.

Nekem èg a bőr ...

B

2021. júl. 15. 22:19
 165/575 A kérdező kommentje:
nekem jelenleg nincs új jelölt és nem is annyira vágyok rá. Valami spontán lenne jó, ahhoz tökre lenne kedvem, de ez a mesterséges ismerkedés már a hátam közepén jön ki.
2021. júl. 15. 22:21
 166/575 anonim válasza:

INFP vagyok állítólag, ami nagyjából igaz azt kivéve, hogy nagyon szeretek bulizni. Bár már jóval kevesebbet, mint 10 éve :D

Macska

2021. júl. 15. 22:22
 167/575 A kérdező kommentje:

B.

pedig nem hitegettem semmivel, sőt alig kommunikáltam vele a napokban. Az a szomorú, hogy nem is nagyon volt eszemben, hogy írjak neki.

2021. júl. 15. 22:23
 168/575 anonim válasza:

Jaja, én is találkoztam olyannal , akivel a való életben egy szót nem váltanèk.

De ez abszolut igaz, hogy mesterkèlt ez az egész netes tèma.

És csökkenti a pàrkereèsre a vàgyat.

B

2021. júl. 15. 22:25
 169/575 A kérdező kommentje:
egyébként épp a könyvet bújom, amit tegnap linkeltem nektek. Eddig tetszik, nem száraz írás, simán olvasható (alapvetően nem szeretem az ilyen témájú könyveket)
2021. júl. 15. 22:33
 170/575 anonim válasza:

Nekem "valahogy" mindig informatikus jutott, ki tudja miért...

Viszont mindig volt még valami a tarsolyában pl traktorvezetés

(De nekem is van ám ilyen kis titkos extrám :D)

Amúgy miért a foglalkozás alapján ítélik meg a húspiacon az embert? Nem inkább a fő szempont a károsszenvedély mentesség, a talalékonyság, udvariasság meg úgy általában "zene ami az ember fejében van"? Mert szerintem ezek jobban számítanak.

Amúgy az tényleg szomorú valahol hogy én is szívesebben írok ide nektek minthogy a társkeresőn bájolognék XD

Julcsi

2021. júl. 15. 22:35
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!