Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/575 anonim válasza:

Titok :)

Hiszek abban, hogy kicsi a világ, ha megosztanàm,lehet nem maradnèk anonim.

Jó anyuka leszel kèrdező :)

2021. júl. 15. 13:28
 122/575 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor maradjon titok :) Jobbulást, ha olyan fajta sérülésről van szó.

Már én is annyi mindent elárultam magamról, hogy várom mikor ismer fel valaki :D

Ó, köszönöm :) Remélem így lesz, ha eljutok addig egyáltalán.

2021. júl. 15. 13:32
 123/575 anonim válasza:

Próbálom fejben összerakni a mintát rólatok, és a problèmàról:

Vannak fèrfi baràtaitok? ( Bàr, ha csak baràt, az inkább csak fiú :D )

2021. júl. 15. 13:40
 124/575 A kérdező kommentje:
nekem korábban csak férfi barátaim (inkább haverjaim) voltak, a csajokkal nem igazán jöttem ki (nem bírom a hisztit, meg az egymás fúrását, utálkozást stb). Jelenleg van egy nagyon jó barátnőm, akivel mindent megosztok, mindenben támogatjuk egymást stb. De alapvetően a fiúkkal találom meg inkább a hangot.
2021. júl. 15. 13:44
 125/575 anonim válasza:
Csatlakozom, 18 éves korom után nekem is túlnyomórészt férfi barátaim vannak/voltak. A nőkkel csak a kamaszkorig bezárólag találtam meg a hangot, utána jöttek a sértődések mert mondjuk én tetszettem a kiszemelt fiúnak és nem ő. Ilyenből sok volt. Sokszor a hátam mögött fúrtak pl.
2021. júl. 15. 13:49
 126/575 anonim válasza:

Ismerős minta.

Pszichológusnak kellett volna mennem, küldöm a szàmlaszàmom :D

Pill , mindjárt a véleményem

2021. júl. 15. 13:52
 127/575 anonim válasza:
Egyébként még mindig a tegnapi randin dilemmázok. Nem érzek vágyat hogy megcsókoljon. Nagy a füle, kopaszodik és furán áll elől a foga. 😌😌 Az exemnél az ilyesmi hibák valahogy nem számítottak, első látásra mágnesként vonzott. Nem tudom, ki tud-e alakulni bennem szexuális vonzalom iránta vagy inkább a barát kategória lesz. De akkor megint kezdhetem elölről az egész ismerkedés sztorit. Ajj. Nehéz az élet 😄 ő persze teljesen odáig van, vasárnap talizunk. Már most azon szorongok hogy tuti meg akar majd csókolni.
2021. júl. 15. 13:59
 128/575 A kérdező kommentje:

Nálam ez akkor szokott lenni, amikor nincs meg az a plusz vonzalom. Akkor érzem, hogy ne érjen hozzám, ne csókoljon meg. Bár én úgy is alakítom, hogy ne is gondoljon ilyesmire :)

Az ilyet el szoktam vetni, most ezen próbálok javítani, hátha ki tud alakulni idővel vonzalom (nem hiszek benne, de próbálkozom).

Ezek a külső dolgok is olyanok, hogy van az a típus, akinél nem érdekel, hogy nagy a füle, vagy csálé a foga, mert egyszerűen mindent visz a természete és érzem, hogy kapcsolódunk.

Sőt nekem kifejezetten tetszik is, ha van egy kis "hibája", mondjuk egy kis szünet az első fogai között.

2021. júl. 15. 14:04
 129/575 anonim válasza:
Én is ezzel próbálkozok most, hogy hátha lesz valami később. Bár még sosem csináltam ilyet :D tegnap már olyat írt, hogy ha akarok nála is aludhatok. Írtam neki, hogy ez kissé korai lenne részemről 😑😑 vonzalom nélkül még sosem szexeltem, bevallom kicsit kíváncsi vagyok milyen lehet.
2021. júl. 15. 14:12
 130/575 A kérdező kommentje:
én még nem aludnék ott, mert szerintem nem érezném magam komfortosan (ebben a szituban, amiben most vagy vele kapcsolatban). Vonzalom nélkül akár később is szexelhetsz vele, ha továbbra is kíváncsi vagy :) de ki tudja lehet, hogy már addigra vonzódnál is hozzá. Szerintem inkább csináljatok valami klassz programot, esetleg vigyél úgy cuccot magaddal, hogy ha kedved támad, akkor ott tudj aludni. De ne beszéljétek meg, hogy tuti ott alszol, mert akkor csak stresszelni fogod magad. Én így tenném, de persze úgy csinálod, ahogy neked jó :)
2021. júl. 15. 14:16
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!