Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
Hat igen. Nagyon nehéz olyat kifogni, akivel első randin megvan minden ami kell. Kicsit én is kezdek belefáradni, megint leírni ugyanazt egy új embernek, megint beülni egy kávéra, dönteni hogy tetszik vagy sem, egy idő után olyan mint a futószallag. Három napja még Jóskának kívántam jó éjt messengeren, most a Bélának, aztán majd jön a Karcsi :D kB 10-15 randi múlva lehet hogy jön egy olyan, aki tényleg megfog. Vagy nem :D
Macska
Macska, Kérdező a miitt-et próbáltatok? Az elvileg ilyen programos randizás, rehát nem kell irkálni. (Én még nem próbáltam, csak hallottam)
Bunkó (jaj!)
Ez mit jelentsen?
"De egy "àtlagos" pali èrtèke jóval kevesebb mint egy "àtlagos" nőè"...
Julcsi, nekem a foglalkozás annyiban érdekes, hogy valamit elmond a másik személységéről, érdeklődéséről talán intelligenciájáról is.
Macska
Nem is hallottam még erről a miittről, ránézek, köszi.
M.
én még nem próbáltam, de meg is nézem mi ez (még nem hallottam róla)
Nekem ma lett egy egyezésem tinderen. Azzal kezdte, hogy távol élünk, de azért megismerne.
Már itt jön a kérdés bennem, hogy ha rögtön kezdésnek ezt kiemeli, akkor ebből még lesz probléma. Egyébként ő pesti, én meg ugye a Velencei-tó közelében élek.
Aztán megkérdezte, hogy milyen számomra az ideális férfi?
Ezt szintén nem értem. Egyrészt annyira béna, sablon kérdés. Másrészt mit tesz hozzá a mi ismerkedésünkhöz? Elmondom és majd pikkpakk olyanná válik? Meg ez a száraz chateles engem teljesen kiakaszt.
Na másik ma esti eset. Egyik csoportban a facen lájkolt egy pasi, váltottunk 2 mondatot kb, de elég bunkónak tűnt már ennyiből is. Aztán nekem dolgom volt és nem írtam, de igazából nem is maradt nyitva semmi, mármint nem olyan volt a beszélgetés, mint amire választ kell várnia. Na mire újra teló közelben voltam, addigra várt az üzenet, hogy jót beszélgettünk és sok sikert nekem🤷♀️😅 (így ezekkel a szmájlikkal). Írtam neki, hogy bocsi dolgom volt és elköszöntem. Azóta se nyitotta ki, gondolom duzzog😅
néztem amit linkeltél Julcsi. Vagyis ezek ilyen társkereső programok, ha jól értem (csak gyorsan átfutottam)
Én pl ilyesmi miatt vagyok benne az érdeklődésemhez passzoló csoportokban, de eddig egy eseményre se mentem el. Nézem az embereket és hát nem hiszem, hogy onnan választanék. Tudom ez lenézően hangzik.
A foglalkozásnál nálam is van preferencia (pl szerelők előnyben, mindenki felett, haha... meg azok akiknek én is értek/vonzódom), a jogászok-történészek-politikusok-üzletemberek meg súlyos hátrányból indulnak. De ez egyéni piaci árazás szerintem.
Kérdező, nekem így frissen még nem sablonos a "milyen az ideális társ". Sőt, ha valakit tényleg érdekel, és szeretné lemérni hogy mennyire a szívem csücske, az még plusz pont is. Más kérdés ha mindjuk veszem a fáradságot és leírom ő meg nem ilyen, de elegánsan elsiklik felette :D
A második csak egy a sok kiégett, keserű alak közül :( így semmi értelme ismerkedni
Julcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!