Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
De ügyesek vagytok! Én semmi ilyet nem tudok. Viszont az előbb írt a helyespasi (legyen innentől G) a Balatonról. Jajj én oda leszek érte, már érzem. De majd holnap válaszolok neki, nehogy azt higgye hogy csüngok rajta :D
Ti szoktatok taktikazni?
á nehogy azt hidd, hogy tudok görkorizni😂 csak szeretnék. Futásban meg bringában már elértem, amiket szerettem volna, ezért akarok valami új sportot, új kihívást.
Előfordul ilyesmi taktika, mint amit most írtál. Mondjuk ha ő órákon át nem válaszol, mert nem volt ideje, akkor nem írok rögtön vissza ahogy megjön az üzenet. Kicsit várok, nehogy azt higgye, hogy remegve várom az üzenetet😄 De amúgy ennél nagyobb taktikám nincs.
Dunaújváros - Bp távolság, max 65-70 km. De inkább kevesebb. A legidealisabb persze az azonos lakóhely lenne, de nagyon ritkán botlom helybelibe a tarskereson, és 90 százalékban nem az eseteim.
Nektek milyen pasik jönnek be amúgy?
Ma pl írt nekem egy tok helyes pasi, azzal a szöveggel hogy:
"Sziaaa!
Reméltem hogy matcelünk :)
Jajj, most látom hogy dunaujvarosi vagy, én budapesti
Neee :("
Neki még a 65 km is sok úgy tűnik :( pedig autópályán csak 45 perc, busszal meg egy óra
Engem többen be szoktak jelölni Budapestről, 40 perc autóval is, vonattal is. Szerintem nem egy világvége távolság. Többször előfordult, hogy írták, hogy nagy a távolság. Nem értem, hogy akkor miért jelöl be? Másik ami nagyon szokott tetszeni, hogy szeretne találkozni és megkérdezi, hogy mikor megyek Bp-re. Azért ne legyen már ennyire nyilvánvaló, hogy egy fűszálat se tenne keresztbe. Ha ennyire lusta, vagy sok neki ez a táv, akkor én minek menjek fel találkozni? Az nálam nem opció, hogy én rohangálok mindig Pestre. Hozzáteszem, hogy tök szívesen felmegyek randizni Pestre akár első alkalommal is, de nem az ilyenekhez.
A milyen pasik jönnek be témára pedig, testalkatra a teljesen átlagos pasik (se nem túl vékony, sem nem kövér, kis pocak belefér). A sötét szeműek és a sötétebb hajúak jobban vonzanak, de ez egyáltalán nem feltétel nálam. Amitől írtózok az a körszakáll, a bajusz és a hosszabb szakáll. A fültágító, nyakon tetoválás. Lehet borostás, igényes tetkós, de a nagyon extrém külső nem jön be.
Összességében legyen élet a szemében, legyen jó a kisugárzása, legyen úgy egyben külsőre. Aztán felőlem lehet, szőke, barna, kopasz stb :D
Amikor először kezdtem társkeresőzni, volt olyan, hogy én mentem fel Pestre első randira. Életem egyik legpocsekabb randija volt :D a pasi sokkal öregebb és koverebb volt, mint a képen, és szakadt, büdi ruhákban jelent meg, még parfümöt sem volt képes hasznalni. Akkora arca volt mindehhez hogy hajjaj, alig vártam hogy szabaduljak tőle :D
Nekem a vékonyabb de sportos, szép hajú (nem tüsi, hanem kicsit hosszabbra hagyva) férfiak jönnek be, gyengém a kék és a zöld szem. A most divatos télapó szakáll a halálom, illetve a bajusz is, fúj :D viszont ha olyan kisebb szakálla van, ami megy az arcához az jó. És legyen stílusa az oltozkodesenek, ez fontos. Meg jó illata :)
na előkerült, akinek tegnap megmondtam, hogy off. Azt írja, hogy gondolom rám és megdobbantottam a szívét, nagyon rosszul viseli, hogy nem veszek már részt a mindennapjaiban. Jó lenne velem lenni most is.
2x találkoztunk..
Mi újság a nyomozóval? Helyesnek visszaírtál már?
Jajj, az ilyet úgy nem értem. Mintha hónapokat lettetek volna együtt. Lehet nehezen talál barátnőt, vagy ilyesmi. A nyomozó lajkolta pár képem délelőtt, de nem fogok írni neki.
G-nek válaszoltam igen, jovoheten találkozunk, már várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!