Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Szia H! Jaj de jooooo! :))) Gratulalok! Ugy orulok, hogy kiderult! Akkor ezek szerint orulsz, hogy kisfiu lesz! :)) Jo volt a 4D-s UH? Hanyadik hetben is vagy pontosan? Jol latszott minden?
Mi megyunk hamarosan haza Magyarorszagra es majd ott el szeretnenk menni mi is. Akkor leszek 21 hetes.
nekem a kovetkezo normal UH most lesz szerdan (28-an). Azt mondtak, hogy lehet, hogy mar meg fogjak tudni mondani a nemet. Kivancsi vagyok! :))
Meg egyszer gratulalok es elvezd a vasarnapot! :))
Szia! En irtam a masik kerdeedre is.
Hat eloszor is, te is fel tudod venni akapcsolatot a midwife-al. En pl nem is a GP-hez mentem eloszor, hanem betelefonaltam az orvosi rendelobe, ahol mondtam a recepciosnak hogy szeretnek egy idopontot egy midwife-nal. Meg is kaptam egybol, 7 hetes terhes voltam. A GP-nel en pl meg nem is voltam, sosem volt eddig ra idom..
A fekves biztos hogy nagyon sokat segit, otthon is mindig azt javasoljak a kismamaknak akik vereznek. Szerencsed van hogy jo fej a fonokod, az enyem egy segg... Maradj otthon es pihenj nagyon sokat amig nem talalkozol a midwife-al, es o segiteni fog. (legalabbis az enyem egy angyal)
H GRATULALOK!!! Olyan jo neked hogy mar tudod hogy kisfiu! Alig varom a kovetkezo uh-t, mar nagyon szeretnenk tudni mi is.
Van egy olyan erzesem hogy Colne mar korhazban van! Remelem minden ok!
Szia Kedves uj hozzaszolo,
Nagyon sajnalom, ami Veled tortent a multban! Most probalj meg arra koncentralni, hogya babad jol van, pihenj sokat, ne eroltesd meg Magad, semmifele hazimunka meg ilyenek. Minden rendben lesz, bar 100% megertem a felelmedet ennyi rossz dolog utan.
Meselted ezt valakinek a korhazban? A midwife-nak el kell meselned majd mindent. A korabbi veteleseidet es az iker babak elveszteset is. Errol tudniuk kell! Igy sokkal jobban oda fognak Rad figyelni! Fel a fejjel es kitartas! Remelem hamarosan hiv a midwife es lesz talalkatok!
Egyebkent a GP-nek itt nincs sok szerepe. Ott en is csak 1x jartam, mikor bejelentettem, hogy babat varok. Azota en csak a korhazba jarok. Sajnos nem ismerem Manchester-t, en Londonban elek.
Minden jot es nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Sziasztok, Colne vagyok:D Kicsit tévedsz, még nem vagyok, de már voltam.:D
Szóval az van, hogy ma 5:59 perckor arra ébredtem, hogy valami folyik belőlem. Az érzés ugyanolyan, mint mikor menstruálsz, és sokáig ülsz, majd felállsz és érzed, hogy egyszerre több vér távozik belőled. (ezt csak tapasztalatként, mert én el nem tudtam képzelni, hogy milyen:D) Azonnal felhívtuk a kórházat, be is hívtak. Szépen nyugodtan elkészültünk, és bementünk. Rögtön beültettek egy szobába, aztán nem sokra rá megmérték a pulzusom, vizelet mintát kértek, megmérték a vérnyomásom, meghallgatta a csaj a baba szívét, kábé 5 percig hallgatta, aztán megnyomkodott, aztán meg alul is megvizsgált, az kicsit fájt, mondta, hogy érzi a fejét, és még van bennem víz, és hogy rózsaszínes. De mivel nincsenek fájásaim még, ezért hazaküld, de adott egy cetlit, hogy jegyezzem fel 4 óránként a hőmet, a baba mozgását, a víz színét és a pontos időt:D Ha 37.6 fölé megyek, akkor be kell mennem. Ha nem lesz semmi fájás, akkor is holnap 8:30-ra be kell mennem, és megindítják a szülést.:D Ami annyit jelent, hogy már kevesebb, mint 48 óra, és a kezemben tarthatom a picibabám:D Addig meg azt mondta, hogy tölthetem a napot úgy, ahogy szoktam. Lehet járkálni, ezt azt csinálni.
Sziasztok!
Zerna,sajnalom en is a veled tortenteket,a csajszik mar leirtak elottem mindent,amit en is irtam volna,ennel tobbet sajnos en sem tudok.. remeljuk minden rendben lesz..
OOO Colne,de jo neked,Istenem,drukkolok nagyon,hogy konnyu szulesed legyen! :) Aztan majd varjuk a hireket..
mi meg tovabbra is megosztogatjuk egymassal az uh kepeket. :)
H
Sziasztok csajok! B vagyok!
Colne, ugy szoritok Neked! Tok izgi, es persze irigy is vagyok, jo lenne ha mar en is igy lennek vele hogy 48 ora es a kezemben van a babam! Nem birom levenni a szemem az ultrahangos keprol, allandoan azt nezem hogy latszik a kis szaja meg az orra es probalom elkepzelni hogy hogy is fog kinezni. Remelem konnyu szulesed lesz! Aztan elmenybeszamolot meg kepeket kerunk am!! :)
Sziasztok Lanyok!
En meg csak most olvastam Colne irasat! De izgi!!! Akkor ezek szerint ma megszuletik a baba? Reggel vagy este 8.30-ra kell bemennie? Nagyon drukkolunk!!! Majd irj Colne!!! Konnyu szulest kivanunk! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!