Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/274 anonim ***** válasza:
H nagyon jók a képek, szép kisbabád lesz
2010. nov. 11. 13:57
 162/274 anonim ***** válasza:

Jaj Colne tényleg gyönyörű kislány! Olyan jó neked hogy már túl vagy mindenen én úgy félek a szüléstől mint annak a rendje...

H! Miért mennyit hiztál? Szerintem ne aggódj, én 15 kg-nál járok! És még csak 29+2 hetes vagyok! Én is álmos vagyok állandóan, ki is derült hogy vashianyom van. Neked is lehet hogy az a baj nem?

B

2010. nov. 11. 13:59
 163/274 anonim ***** válasza:
A korházban szülés után nem de sajnos később, 2 hetesen viszakényszerültünk négy napra, nekem kellett mindent vinni a gyereknek. Persze ha nincs tiszta ruhája a gyereknek, akkor tudnak adni egy két ruhadarabot, pelenkát is, de ezeket neked kell vinned. Kórházi hálóinget se kaptam.
2010. nov. 11. 14:01
 164/274 anonim ***** válasza:

Szia B és H!

Én 15 kg-ot szedtem fel, az utolsó 5 kg az utolsó két hétben szaladt fel. 2 kiló kivételével eddig lement. Nem a szülés után rögtön, hanem pár hét kellett, azóta stagnálok, és várom a szoptatás végét, mikor elkezdhetek keményen fogyózni, mert előtte is volt már fölösleg. Olyan 15kg-ot akarok leadni még. De most semmit nem merek csinálni, mert nem kockáztathatok, a tejem a tét. Van tartalékom, de nehogy már a gyerek szívja meg.

2010. nov. 11. 14:04
 165/274 anonim ***** válasza:

Tenyleg nagyon szep a kislanyod Colne,hat az angol gyerekeket,szegenyeket meg viccbol sem lehet hasonlitani senkiehez.. :) Jo gyorsan repul az ido,mar igazi nagylany! :)

En 19 kilonal tartok,most vagyok 33+1,szoval szerintem 25-ig meg sem allok. :) ha mar lud,legyen kover.. :P

en is vashianyos vagyok,nagyon alacsony a hemoglobin szintem,kaptam ra vastartalmu gyogyszert,meg eleve verszegeny vagyok. :)

H

2010. nov. 11. 14:07
 166/274 anonim ***** válasza:

igazad van Colne,nekem sem jutna eszembe fogyozni,amig szopik a pici,remelhetoleg ugyis lemegy majd a folosleg,de Te akkor szerencses vagy,hogy mar le is adtad azt,amit terhesseg alatt szedtel fel! :)

H

2010. nov. 11. 14:09
 167/274 anonim ***** válasza:

Ja már megint elfelejtettem, Colne voltam:D

és tényleg csajok, kitartás.

Sajnálom, hogy 24 hetesen azt mondák, hogy pár hét van csak. Nagyon-nagyon-nagyon szorítok, hogy az orvosok tévedjenek és kitartson a végéig a kisbabád. Jó lenne, ha 34-36. hétig kibírná odabenn. Minden nap mondjad neki, hogy kapaszkodjon odabenn, és ne akarjon még kijönni. Kitartást, és nagyon sokat pihenj. De az már jó hír, hogy 24 hetes vagy, mert akkor már életben tudják tartani a pici babádat idekinn is, és hallottam már olyat, hogy 30 hét előtt született kisbaba is teljesen egészséges lett, két ismerősöm is 6 hónapra született, az egyik fiú, testépítő, a másik lány, védőnő lett:D Szóval kitartást neked

2010. nov. 11. 14:10
 168/274 anonim ***** válasza:
54%

sziasztok! tegnap vartam a midwifet 1o-re. mondanom sem kell hogy ehelyett ideertek ketto utan. szoval tegnap megkaptam a masodik tudoerlelo szteroidot, ami nem volt kellemes. de mindent a picike eletert!!elkezdtek sorolni a mellekhatasokat amik fellephetnek, de nem voltam nagyon meglepve mivel egy nappal azelott az orvos mar elmondta. viszon amikor ratertek a sulyomra akkor elkerekedtek a szemeim. 175 cm vagyok es 6o- 65 kg voltam a terhesseg kezdete koul. (nagy fogyokurazo vagyok hozza kell tennem). szoval kerdeztek hogy mennyit hiztam, mert hogy ranezesre csak a hazamon latszik hogy terhes vagyok. hat kozoltem hogy az elso harom honapban 2o kilo feljott es azota semmi. igazabol nem ertem mert elegge hanyos es gyomoregos volta. de ezeket felreteve kozoltek hogy mostantol szamitsak ismet sulygyarapodasra. hat nem voltak oromkonnyeim, de azt mondtam magamnak, hogy ezt is ki kell birni. a picurkam nagyon aktiv, mintha energiaitallal itatnam. :) beszeltem egy magyar dokival, akihely otthon evente kontrollra jarok. kicsit megnyugtatott. ami a kis labilis lelkemnek jol esik, mostansag. ket het mulva megyek megint orvoshoz es mondtak akkor egy nagyon hosszadalmas vizsgalat ele nezek es uh-sorozata fogja kovetni egymast. tudjuk mar egy ideje hogy a hasamban oly sok fejtorest okozo baba kislany, de eddig nem akartunk neveken gondolkodni. szoval ugy nez ki kozos nevezore jutottunk: LILY. bar nekem mas volt a szivem vagya, de mar teljesen mindegy hogy fogjuk hivni, csak itt legyen es egeszsegesen.

babaszoba- en sajnos nem tudok most dekoralni a babanak, mert jovore szeretnenk elkoltozni innen, es nem tudom meg azt sem meddig maradunk itt. de jovo osszel mar biztos nem leszunk itt. szoval feleslegesnek tartom par honapra kidekoralni egy szobat. bar megtennem elhihetitek. de majd a kovetkezo lakasban biztos hogy ari kis kuckot fogok kialakitani a babnak. nem is beszelve arrol hogy ha hazamegyunk otthon mar semmit nem kellene csinalnom a takaritason kivul, mert par eve mar berendeztem egy gyerekszobat, csak nem volt ki hasznalja.

remelem veletek minen rendben van. vigyazzatok magatokra es a babakra( ki kivulrol, ki belulrol).

szep napot nektek. zerna

2010. nov. 12. 08:24
 169/274 anonim ***** válasza:

Hat Zerna,nem egy faklyasmenet,az biztos,de remeljuk tenyleg minnel tovabb bent maradt Lily.. :) Olyan nagy dekoraciot mi sem csinaltunk a szoban,megis be lehet az rendezni,par matrica es pluss allat..:)

Valamit elfelejtettem kerdezni.. osszepakoltam a korhazi cuccot,egy jo nagy sporttaskaba. Csak en vagyok olyan szerencsetlen,hogy meg hianyzik jo par cucc belole,de mar nem fog beferni? Pedig nem egy hetre pakoltam. :(

H

2010. nov. 12. 12:11
 170/274 anonim ***** válasza:
54%
korhazi cuccok?? en tudom hogy barmikor futnom kell a korhazba, de azt mondtam karacsony elott akkor sem pakolok ossze semmit!! meg van minden ami nekem kell. lilynek meg nem merek venni semmit, de avval ugyis raerek meg. foleg ha koran kibujik. de ha megsem akkor karacsony utan elkezdunk megvenni par dolgot, no meg itt van apa aki barmit elintez majd ha szukseg van ra. ugy hogy en tenleg nem raktam ossze meg semmit sem! lehet butanak tartotok, de nalam ez olyan mint amikor esernyot viszek babonabol magammal akkor tuti esni fog. szoval majd osszedobalok ezt azt ha itt az ido. de remelem meg nem most lesz. :)))
2010. nov. 12. 13:24
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!