Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/274 anonim ***** válasza:

Koszi B! En is valami ilyesmit hallottam,de nem voltam benne biztos. :) majd gondolom ugyis utbaigazitanak,de azert jo tudni. :)

H

2010. dec. 8. 21:12
 202/274 anonim ***** válasza:
54%

Sziasztok lanyok! hogy vagytok? remelem minden kismama minden bent es kint cseperedo csoppseg jol van. latom mar regen irtatok es nem is lehet rolatok tudni semmit. :( tegnap jottunk ki a korhazbol, mert osszeszedtem valami nyavajat, ami rament a horgokre meg a tudore meg a mandulaimra, meg mindenre. szoval megint jol kijutott nekem. a lenyeg hogy levegot sem tudtam venni napokig olyan dagadtak voltak a mandulaim meg a torkom. juj. szoval majdnem ket hetet toltottem a korhazba es azt hittem mar soha nem leszek jobban. de ha rajtuk mult vola meg mindig ott fekudnek, de ez kulon story.

viszont amikor elengedtek kozoltek menjek a drnomhoz hogy vizsgaljon meg mert "szerintuk"mar nem erdemes hazamennem es a szules is el fog indulni. gondolhatjatok hogy minden lepergett elottem a jotol a rosszig. szoval elmentem a doktornohoz es orommel ujsagolta hogy ez volt az utolso talalkozasunk, mert a mehszajam szepen osszezart. a baba igaz teljesen be van illeszkedve es nagyon lent van, de szerinte kihuzzuk meg egy darabig. szoval mikor hazajottem a korhazbol meg is unnepeltem (egy adag gesztenyepurevel meg sok sok tejszinhabbal) :)) mivel elerkeztunk a 28 hethez. ami nalunk nagy merfoldko, ugyanis par hete mindenki azt mondta december elejen meglesz a baba. hat tevedtek. aminek orulok ez esetben. a parom szepen elkezdte osszeszedni a picurkanak a dolgokat, es abban gyornyorkodunk nap mint nap. meg 12 het es a karomba zarhatom ezt a roszcsontot. igazabol furcsalom hogy en ide ilyeneket leirok, mert soha nem voltam ilyen, de annyira jo nektek elmondani es nagyon koszonom azt a sok biztatast amit toletek kaptam. mar nem is tudom hogy ki de toltott ide fel kepet a babaszobarol, masok meg a babakrol, es abbol rengeteg erot lehetett meriteni. amiert megint csak halas vagyok. szoval igy ismeretlenul is koszonom nektek!

azert ha lesz idotok akkor irjatok hogy kivel mi ujsag!!

minen jot nektek es vigyazzatok magatokra no es a babakra. udv zerna

2010. dec. 9. 13:00
 203/274 anonim ***** válasza:

Szia Zerna! :)

Hat nagyon sajnalom,hogy meg ez a betegseg es megtalalt teged,de legalabb jobban vagy. Az meg, hogy osszezart a mehszajad,hat... gratulalok teljes szivembol! :) Nagyon szerencses vagy! Latszik a picike is veletek van es szot fogad szepen.. :) Akkor ez azt jelenti,hogy akar a vegeig is kihuzhatjatok? Miket vettetek mar meg? Nekem is hetfon mondtfe,hogy Dominik is fejecskeje is beilleszkedett a medencebe teljesen,ugyhogy barmikor megindulhat,na meg persze megint megkaptam,hogy nagy baba lesz,aminek annyira azert nem orulok,de nem is panaszkodom.egeszseges legyen a tobbi le van ejtve.Jo,hogy mondtad a kepeket,anno megigvertem,hogy majd toltok fel kepet a gyerekszobarol en is,hat el is felejtettem.. :) Na majd ma. Tervez valaki meg 4D UH-ra menni? Kar,hogy ilyen messze elunk egymastol,jo lenne "mashogy" is tarsalogni. :) Kivancsi vagyok a kerdezovel mi lehet?

Szep napot nektek!

H

2010. dec. 9. 13:53
 204/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt B! :)

Zerna, nagyon nagyon orulok neki hogy minden ok es nem kell idegeskedned meg felned hogy koran jon a pici! :D :D :D Remelem hamar kigyogyulsz teljesen az influenzas nyavalyabol is.

Velunk minden ok, igaz most itthon vagyunk egy hetig tapenzen mert sikerult kifordiani a terdem, eleg szepen. Szerencsere nem szakadt szalag, csak meghuzodott, ugyhogy gey kotessel meg 2 mankoval megusztam. Szombaton tortent, de ma mar eleg jol tudok menni a mankok nelkul is, ugyhogy tulelem. :) Csak merges vagyok, mert szombaton ceges karacsonyi buli lesz, es ezen a heten akartam valami goncot venni ra, most meg nem tudok menni sehova.. Tipikus... Grrrr

JOvo het penteken megyek a vedonohoz, elegge aggaszt a babam sulya. Szerintetek ha megkerem elkuld egy uh-ra? a 31 hetes vizsgalaton amikor merte a hasam es beirta a diagramba hogy hol jarok, 2100 gramm volt a becsult suly! Az kb 600 grammal tobb mint a "normalis". Jo lenne ha valaki megnyugtatna hogy nem lesz 5 kilos a gyerek mire szulok. :S

H varom a kepeket, nagyon kivancsi vagyok! :) En voltam aki feltette a micimackos szobat. :)

Zerna, hol vettel gesztenyemasszat???? Minden vagyam!!! :P

MOst megyek, majd irjatok!

Puszi

2010. dec. 9. 14:17
 205/274 anonim ***** válasza:
54%

annyira orulok nektek hogy jol vagytok es hat sikerult jol megbogetnetek, amiert ilyen aranyosak vagytok velem.. :)) hat gesztenyemasszat azt meg valamelyik munkatarsam hozta otthonrol es volt meg egy csomaggal es azt csusztattuk le. sajna a lengyeleknel sem lehet kapni elore gyartottat, mert naluk ez nagyon draga es nem is nagyon ismerik. de itt a teli szezon es lehet venni rendes gesztenyet amit megfozol beizesited, paszir es kesz is. en a mult evbe csinaltam sokat es fagyasztottam is le. szoval elall.

parom vasarolt a babanak kisagyat, takaro, agynemu meg ilyenek. en nem szeretek vasarolni, nalunk o intezi az ilyen dolgokat. engem a hideg kiraz a boltoktol. fujjjj. szoval mindenunk ami van azt o rendezi, egyedul a pelust, meg a cumisuveget vettuk meg egyutt. nalunk is lesz egy gyerekszoba jellegu kis kucko, de meg tiszta kupi. ha keszen leszek vele en is rakok fel kepet.

mi nem megyunk 4D-re mert itt a kornyeken ahogy hallottam eleg draga es hat ez a jo kis tappenzem meg mindig tart. ja meg vettunk egy autot ugy hogy most "kifingattuk" magunkat... :D

igen lehetseges hogy kihuzzuk a kiirt idopontig, bar a parom azt mondogatja hogy szerinte januar vegen meglesz, hat nem tudom... visszaterve a baba sulyara nekem soha nem mondtak hogy mekkora kb a baba. sem hosszusag, sem suly. es szerintem ne aggodjatok a suly miatt. egy gep becsuli meg. szoval en biztos nem paraznek miatta. arra viszont kivancsi lennek hogy ki mikorra van kiirva es hogy otthonrol hozattatok-e valamit a babanak. kellemes delutanat nektek!! zerna

2010. dec. 9. 14:54
 206/274 anonim ***** válasza:
B vagyok! Én január 25re vagyok kiirva, ma vagyunk 33+2 hetesek. Lányok, halálra unom magam itthon táppénzen!!! Tv-ben semmi, elmenni nem tudok sehova a lábam miatt... Grrr
2010. dec. 9. 15:25
 207/274 anonim ***** válasza:

Na B! hihetetlen,hogy mindenkivel tortenik valami.. :) Mindenesetre jobbulast neked is. Mikorra varhato gyogyulas es hogy sikerult a baleset?

Hat valoban horribilis ara van itt a 4D-nek,nem is ertem,mit gondolnak. :( Otthonrol mi nem hoztunk semmit,olyan horror arak vannak otthon,csak 10 db textilpelust,meg 1-2 aprosagot kaptunk rokonoktol.Nekem a vedono tapintasra mondja mindig,hogy nagy a baba,meg a has meretem,plusz az UH is azt mutatta. Nekem magatol adott idopontot UH-ra,mert a "tol-ig" skalaba ami normalis meret lenne,boven nem fertunk bele. Szerintem kerdezd meg B,veszteni nem vesztesz semmit,hatha ad idopontot. Itt egy kep a 35+4 hetes "kis" pocakomrol. :)

[link]

En is halalra unom magam itthon,nem tudok mit kezdeni magammal. Zerna gondolom Te mar tuti nem fogsz melozni. Es Te B? meddig tervezed,ugyertem a melot. En amugy December 29-re vagyok kiirva,most vagyok 37+1 hetes +22 kiloval. :( :)

Itt vannak a kepek a gyerekszobarol.. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 9. 16:21
 208/274 anonim ***** válasza:
Jah! H voltam. :)
2010. dec. 9. 16:22
 209/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Colne vagyok!

Csináltam Adventit:D Tavaly télapóra kaptam Fannit, akkor csináltam a tesztet, ami pozitív lett. Idén meg ő kapott a csizmájába egy mikulást.:D

Ja és közben lekaptam a Mikulás nénit, mikor nálunk járt:D

Már nem emlékszem pontosan hogy volt ez a regisztráció, de pár héten belül kell megcsinálni. Ott a korházban az anyuka családnevével töltik ki a karcéduláját a babának. Egyébként Fannim a lábára kapott kettőt, a csuklójára egyet se. Aztán a kiskönyvbe is csináltak egy csomó matricát ezzel a névvel, az idióták, nagyon jól tudták, hogy meg fog változni a neve...majd kaptok a kórházban egy piros könyvet, abba lesz minden a babáról, de akkor még üres lesz. Kérjétek majd a bővebb anyakönyvi kivonatot is, ami pár fontba kerül, az majd kelleni fog. Oklevél szerű kinézetű:D

Amúgy jól vagyunk mi is. Pár napja napközben is az ágyában altatom. Eddig napközben az ágyunkon aludt. Nincs gond napközben, csak ma volt, nem tudott aludni, mert felújítják a szomszéd lakást és kopácsolnak egész nap.

Nagy szerencsém van a kislányommal. Türelmesen végig várja, amíg én csinálom a dolgom. Persze húzom vonom magam után:D Karácsonyra kap egy új hintaszéket. Aki gondolkozik rajta, hogy vegyen e rocking chair-t, annak tudom ajánlani, hogy ne gondolkozzon, vegye meg!!! állati hasznos. A kocsi ülésben utál lenni a lányom, a hintaszéket imádja. Olyat vegyetek, ami jó sokáig és van hozzá toy bar. Tudom ajánlani a fisher price-osat, most akciós az amazonon. 30 fontért vettem. Newborn to todler rocking chair. Nagyon állat, még nem jött meg, de a magyar barátnőmnek ilyen van, és az egy éves kislánya imádja, már Fannim is kipróbálta:D Ami most van Fanninak azt kapta ajándékba, én nem is akartam venni. 9kg-ig lehet használni a mostanit, kábé 10 hónapos lesz Fanni, mire annyi lesz, de sajna ennek nincs toy bar-ja, ezért vettem újat.

A gyerekszobás képekről jut eszembe: Nekem nincs pelenkázóm, akartam, de végül nem vettem. A pelenkázó szivacs dupla funkciós, a párom találta ki:D Fanni kinőtte a kiskádat marha gyorsan. Azt hiszem 3 hónapos kora körül és vettünk szivacsot neki, hogy a nagy kádba tudjuk füröszteni. A baba alakjához igazodik. Ilyet ne vegyetek! Fölösleges. Fanni nem is szerette. Rájöttünk, hogy sokkal jobb a pelenkázó szivacsa. Azon sokkal kényelmesebben el van Fanni.

Na, most elteszem magam holnapra:D Jó éjt!

2010. dec. 10. 00:41
 210/274 anonim ***** válasza:

Na ná, hogy a képlinkeket kihagytam, amiket akartam küldeni:

[link]

2010. dec. 10. 00:42
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!