Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
 251/274 anonim ***** válasza:
54%

sziasztok!!! hu de eltunt mindenki! vagy talan mar a karacsonyra keszulodtok??

en ugy erzem hogy minden ellenem fordult :( a fogfajasom nem mult el. voltam dokinal, holnap megyek a dental hospitalba mutetre... ti ezt elhiszitek? mert en mar nem.. valyon meg mi johet nekem? tegnap vegigbogtem a napot a fajdalomtol. de meg kell csinaltatnom a mutetet, kulonben a baba szenvedhet tole kesobb. jah azert kell kioperalni, mert nincs helye a kibujni szandekozo fogamnak es nyomja az elottelevot.

a babam egyre kevesebbet mozog, de ha megmozdul tuti a szomszedba is megerzik.. :))

remelem nalatok minden rendben!!

B! en is dolgoztam volna tovabb is ha megtehetem. hidd el nem sajat dontesemre vagyok itthon.

H! jaj nemsokara tulvagy rajta!!! es szana szet olelgetheted es puszilgathatod!!!

2010. dec. 16. 12:48
 252/274 anonim ***** válasza:
Persze, tudom hogy dolgoznal ha tudnal, ne erts felre! Ha a te helyedben lennek en sem kockaztatnek. Ugy sajnallak a fogad miatt! De gondolj arra hogy a mutet utan sokkal jobb lesz, nem fog fajni! Nekem 3 mar kint van, az utolsoval nagyon megszenvedtem, remelem a 4. nem is fog kibujni. Szerencsere fogorvos nem kellett. Meg jo hogy most ingyen van a fogorvos Neked, el tudom kepzelni mennyibe kerulne ha nem lennel terhes. :S
2010. dec. 16. 13:34
 253/274 anonim ***** válasza:

Lanyok most nezem a Facebook-on hogy H megszult!!! Tiszta cuki a kisfia!! :D :D :D

GRATULALOK H!!!! :)

2010. dec. 17. 14:05
 254/274 anonim ***** válasza:
54%
nem tudom ki volt az utolso de koszi hogy szoltal!!! epp ma mondtam a paromnak hogy nagyon eltunk H!!! tenleg cukimuki a kisbaba!!! B azt hiszem mar csak ketten vagyunk?! remelem ti jol vagytok!!! pusz mindenkinek!! zerna
2010. dec. 17. 17:27
 255/274 anonim ***** válasza:

Itt vagyok am en is,csak lerovidultek a napok,valahogy minth anem 24 orabol allnanak,semmire sincs ido! :) Koszi a gratulaciot csajok. :) remelem jol van fogad Zerna! :) Az enyemmel hal siten azota sincs gond,lassan,de biztosan jovoget kifele,fajdalom nelkul(kopp-kopp-kopp). :) B! kivancsi leszek,hogy hasznal-e a tea? Elkezdted inni? Mi karacsonyra nem nagyon keszulunk,csak fat allitunk,aztan annyi,az ajcsi mar megvan,meg amugy is kikoltekeztuk magunkat 1 honappal ezelott(sofa,tv),szoval mondtuk is,hogy tobb ajcsi nem lesz. hat a szules nem volt semmi. :) reggel 6kor kezdodott 10 perces fajasokkal,9-re 4 percesek lettek,akkor szoltam paromnak,hogy jojjon haza a melobol,meg a vizem is folydogalt. korhazba menet fel 10kor mar 3 percesek voltak,gondoltam de szerencses vagyok,ebbol hamar baba lesz. Aztan vegul este fel 11-kor bujt ki a kis draga,16 es fel ora vajudas utan.. :) nem volt egy leanyalom,de hozzateszem azert,mert hosszu volt,nem kaptam fajdalomcsillapitot,plussz szakadtam is,raadasul rossz helyen,kb 3 es fel oran keresztul varrtak.egyebkent minden rendben volt. :) iszonyat rendesek voltak a korhazban,a midwifetol kezdve a mutos dokin at a recepciosig,mindenki. igaz,most ugy vagyok vele,hogy soha tobbet megegyszer.. :) Veletek minden rendben? :) keszultok Karacsonyra?

H voltam. :)

2010. dec. 20. 16:15
 256/274 anonim ***** válasza:
54%
SZIASZTOK CSAJOK! KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANOK NEKTEK ES A BABAKNAK ILLETVE A PAPAKNAK IS!!! sok puszi mindenkinek zerna
2010. dec. 24. 14:32
 257/274 anonim ***** válasza:

Boldog Karacsonyt kivanok en is mindenkinek!

Remelem jol vagytok!

B

2010. dec. 25. 09:09
 258/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Colne vagyok. Régen jártunk itt. Mi újság veletek?

Fannim lassan 8 hónapos, el sem hiszem:D Jól van, komoly baja még nem volt. KOPP, KOPP:D Szépen fejlődik, egyre gyönyörűbb. Most kezdem intézni, hogy hazajuthassunk (már hamarabb el kellett volna), de még nem késő. Nem tudom, hogy egyszeri kiutazási engedélyt kérjek e neki, vagy rendes útlevelet, mert már elkezdtem volna intéztetni apukámmal az anyakönyveztetését otthon, erre mindenbe belekötnek otthon. Lehet itt intézem az egészet, de tudom, hogy 2-3 hónap, mire elintézik. Intézte már valaki ezeket? Tapasztalatok?

Még szoptatok, de csak 10 hónapos koráig szeretném, ha addig lesz tejem, de már nagyon fogyni szeretnék. Haza megyünk a nyáron és a strandon nem hurkásan akarok fürödni. Egyelőre kislányom nem mutatja, hogy nagyon abba szeretné hagyni, sőt, egy hónapja már visszafejlődtünk úgymond, mert 7 hónaposan több szilárdat evett, mint most Állandóan szopizna. Ha nem lennék ilyen bálna nem is zavarna, de már nagyon ki vagyok. Ti hogy vagytok a kilókkal?

2011. márc. 18. 17:31
 259/274 anonim ***** válasza:

Szia H!

B vagyok!

Tegnap voltunk Londonban intezni a papirokat. Hat ne tudd meg, valami remalom!!! Az ugyintezok tiszta bunkok, nincs egy mosdo, semmi, bemesz es egy ablakon keresztul kell beszelni egy flegma novel aki azt hiszi hogy o tojta a spanyol viaszt... £149-be kerult az egesz buli, ugy hogy en forditottam le az anyakonyvi kivonatot es nem kerjuk vissza az eredetit. Mivel az ember nem rohangal ennyi penzzel es minden normalis helyen lehet kartyaval fizetni, ugye nem volt nalunk keszpenz. Az ablakhoz ki volt teve egy a4es lap, amire ra volt irva hogy out of order, de akkora volt a papir hogy a kartyaolvasot eltakarta, azt sem lattuk mi van ott. Erre amikor elovettuk a bankkartyat, ilyen tok bunkon odaszol a no, hogy "nam latja hogy nem lehet kartyaval fizetni???" Mondom anyad...

Mindent ki kell nyomtatni a weboldalukrol, es ki kell tolteni de ala ne ird otthon mert elottuk kell alairni. Mi kertunk vegleges utlevelet is, meg postan fogjak kuldeni az ideiglenest amire a no remelem jol fogja irni a gyerek nevet, mert a kis papir amit kaptunk most nezem, az van rairva hogy Hunyadi a vezetekneve, holott Hunyadvari. Szoval o flegmazik nekem, ezten meg olvasni sem tud a bunkoja... A magyar anyakonyvi kivonatot es az utlevelet magyar cimre kuldik, amikor az megerkezik akkor mehetunk haza, mert 3 honapig is eltart mire kesz lesz. 5 igazolvanykep kell a gyerekrol. Kerj idopontot minel hamarabb mert mi majdnem 2 honapot vartunk! Volt bent egy csaj idopontert amikor ott voltunk es majus vegere kapott..

2011. márc. 29. 14:10
 260/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok,H vagyok! :) Hat Colne,en orulnek,ha tudnek szoptatni! :(( Mar mi is elkezdtuk a hozzataplalast,3 es fel honaposak vagyunk. :) Hat a kilok..ajjajj rajtam maradt meg 17 kilo szules utan 3 honappal.aztan elkezdtem dietazni,mostmar lement 5 kilo 5 het alatt,megelegednek azzal,ha csak egy 10 es lemenne rolam,de az gyorsan! :D

Az ugyintezessel kapcsolatban,koszonom szepen,mi megoldottuk,hogy postan intezzuk az egeszet,felhivtuk oket,elmondtak mindent,na meg mar inteztuk a hazassagi anyakonyvi kivonatunk honositasat,azt is postai uton,ugyhogy igy egyszerubb. De en a helyedben biztos elhajtottam volna melegebb eghajlatra! Ismerem ezt a szitut,otthon is ilyenek a hivatalokba,azt hiszik ok az istenek es barmit megtehetnek,csak mert ok intezik a dolgainkat es valamilyen szinten sajnos igazuk is van,mert szepen visszaelnek vele! Nektek nem lehetett volna postai uton intezni az egeszet? Amugy koszi az infokat! :) Ma megyunk a masodik oltasra 1 ora mulva..

2011. márc. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!