Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
 231/274 anonim ***** válasza:
54%
mindketten szepek vagytok es nagyon fiatalok! :)) en mar tulleptem a XXX-et szoval mar banta vagyok. de ez jo volt igy mara!!! orulok hogy lattalak benneteket!!!
2010. dec. 10. 15:48
 232/274 anonim ***** válasza:

Hat ha ez vigasztal,akkor en 25-26ra saccoltalak volna! :) Nem csak azert mert "tetszel". :)

H

2010. dec. 10. 16:14
 233/274 anonim ***** válasza:
54%

MEGINT EN VAGYOK ZERNA! bar tudom itt senki nem analfabeta, de talaltam par nagyon cuki ruhat az ebayen, es gondoltam megosztom veletek hatha nektek is tetszik es ti is vennetek.

[link]

es itt nezegelodjetek tovabb. szerintem halaliak! na pusszancs mara mindenkinek!!!

2010. dec. 10. 18:37
 234/274 anonim ***** válasza:

Kosz az oldalt,csak sajnos fel eves kortol talaltam ott cuccokat. :) Egyebkent mar kaptam is iwiwen meghivot,szoval majd kell az e-mailcimed. :)

H

2010. dec. 11. 10:25
 235/274 anonim ***** válasza:
54%

irtam feszbukon :) uzit es megirtam a imel cimem :))

igen ezen az oldalon 6 ho alatt nins ruci, de szerintem nagyon cukik. en mar vettem harisnyat meg szoknyat a nyarra. remelem a lilibol nem lali lesz a szules vegere :))

2010. dec. 11. 10:52
 236/274 anonim ***** válasza:

Pont tegnap elott vettem ilyen kis gatyokat! :)

B

2010. dec. 11. 12:59
 237/274 anonim ***** válasza:

Hehe, nekünk már lassan fél évesre való cuccok kellenek:PPPP

Colne vagyok. Megnéztem a pocakot!!! Nagyon durva:D

Ja, bejelöllek akkor, ti is megnézhetitek a pocakomat és rengeteg sok képet Fanniról:D

Rostás Anita vagyok, és az imént jelöltelek be.

2010. dec. 13. 00:45
 238/274 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem, hogy most változtattam meg az adatlapomat mert párom törölte a múltkor magát. Horesnyi család néven vagyok fenn.

Colne

2010. dec. 13. 01:00
 239/274 anonim ***** válasza:

Igen,en most igazoltalak vissza. :)

Nagyon gyonyoru ez a kiscsajszi,igazi kis huncut lesz szerintem. :) Most viszont rohanok,mert mennem kell a vedoninenihez,aztan delutan meg eskuszunk. :P

Szep napot mindenkinek! :)

H

2010. dec. 13. 11:53
 240/274 anonim ***** válasza:
54%
H!! sok boldogsagot kivanok nektek!! nem is tudom most hirtelen mi mast irhatnek ide neked! ne haragudj!! zerna
2010. dec. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!