Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Hat ha ez vigasztal,akkor en 25-26ra saccoltalak volna! :) Nem csak azert mert "tetszel". :)
H
MEGINT EN VAGYOK ZERNA! bar tudom itt senki nem analfabeta, de talaltam par nagyon cuki ruhat az ebayen, es gondoltam megosztom veletek hatha nektek is tetszik es ti is vennetek.
es itt nezegelodjetek tovabb. szerintem halaliak! na pusszancs mara mindenkinek!!!
Kosz az oldalt,csak sajnos fel eves kortol talaltam ott cuccokat. :) Egyebkent mar kaptam is iwiwen meghivot,szoval majd kell az e-mailcimed. :)
H
irtam feszbukon :) uzit es megirtam a imel cimem :))
igen ezen az oldalon 6 ho alatt nins ruci, de szerintem nagyon cukik. en mar vettem harisnyat meg szoknyat a nyarra. remelem a lilibol nem lali lesz a szules vegere :))
Pont tegnap elott vettem ilyen kis gatyokat! :)
B
Hehe, nekünk már lassan fél évesre való cuccok kellenek:PPPP
Colne vagyok. Megnéztem a pocakot!!! Nagyon durva:D
Ja, bejelöllek akkor, ti is megnézhetitek a pocakomat és rengeteg sok képet Fanniról:D
Rostás Anita vagyok, és az imént jelöltelek be.
Elfelejtettem, hogy most változtattam meg az adatlapomat mert párom törölte a múltkor magát. Horesnyi család néven vagyok fenn.
Colne
Igen,en most igazoltalak vissza. :)
Nagyon gyonyoru ez a kiscsajszi,igazi kis huncut lesz szerintem. :) Most viszont rohanok,mert mennem kell a vedoninenihez,aztan delutan meg eskuszunk. :P
Szep napot mindenkinek! :)
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!