Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Nagyon ugya a kis Fanni! :) Szepen fejlodik. :) lassan lehet utana rohangalni minden egyes masodpercben. Viszont tudtok valamit A KERDES KIIROJAROL? kivancsi vagyok mi van vele,de ha eppen olvasod kedves kerdeskiiro,kerlek jelentkezz! :)
H
Sziasztok! B vagyok. Az előző kiirast Colne-nak szántam, csak véletlen H
-t irtam... de igazából mindenkinek szólt úgyhogy mindegy is.. sikerül intézni a papirokat Colne?
H én a második héttől nem tudok szoptatni! :( ahelyett hogy beindult volna, elapadt, szegény Milán meg éhes volt állandóan.. milyen diétát csinálsz? Rajtam 20kg maradt!!!!! :'(
en sem voltam sokkal szerencsesebb,nekem 4 hetig volt tejem..de mar mindegy is. :)
Magam altal kitalalt dietat csinalok,igazabol nem is dieta,az a lenyege,hogy reggelire 2 sselet kenyer,vajjal,2 szelet sajttal(kb reggel 8-9 korul),ebedre azt eszem,amit eppen fozok,egy rendes adaggal(ez kb fel 3 kor van) es utana mar nem eszek semmit masnap reggelig,na meg iszok rengeteg vizet. ezelott forditva csinaltam,h reggel nem ettem,csak este,de ugy mindig visszamentek a kilok,na meg kimerult es ingerult voltam. Igy pont jo,mert estere amire esetleg nincs annyi energiam,addigra lefekszem es igy nem is erzem,hogy ehes lennek. :)
Jah na meg persze nincs nasi egy falat sem,amit nekem eleg nehez megallnom. Paromnak mondtam is,ha megegyszer megkinal valami nasival, kirakom az utcara. :)
H voltam
sziasztok zerna vagyok!
csak futtaba irok, mert mint mindig, lily most is cirkuszol :DD
en ugy tudom a kerdes irojanal egy fiu egy lany van es valamelyik picike betegeskedik. de lehet nem rola van szo. na majd kifejtem. most megyek, jonnek ellenorizni, adoke enni a gyerekemnek!! idiotak ezek mind!!
kesobb visszanezek pusz mindenkinek
Zerna! az elejen azt irta a kerdezo,hogy 1 peteju ikrei vannak,akkor megsem?
H
Sziasztok, Colne vagyok, na megint összegyűltünk:D
Elintéztem az időpontot (Kösz B, hogy figyelmeztettél), május 26-ról áttettem júni 2-re (névnapom:D) 16:00-ra, éppen befértünk. Azon a héten van páromnak leállása, azért tettem át. A csajszi 120 fontot mondott kábéra, hát majd lesz nálam legalább 150, de lehet, hogy inkább 200. Meg egy tucat kinyomtatott papír, 2x-ese, amit kérnek, nehogy aztán az legyen, hogy "ja, pont ma reggel változott a követelmény, már nem 2, hanem 10 példányban kell leadni a papírokat." Ja, és azt nem értem, hogy hogy is van az, hogy ha igény tartok az eredeti születési anyakönyvi kivonatra, akkor fizessek ennyit meg ennyit. Most az angol eredetit, vagy a lefordított magyart kérdezi. Mert ha az angol eredetire gondol, enyhén szólva g--ciség, már egyszer megvettem, és fizessem ki megint? Ha a magyar fordításra gondol, az nekem se kell, annyi példányban nyomtatom ki otthon, ahányban csak akarom.
Ugye a magyarra gondolt?
Szia Colne!
Nem a leforditottra gondol, az eredeti kell nekik. Az angol. És nem A rövid, hanem a hosszú példány amit vettél. Ha kérték ideiglenes és végleges útlevelet is akkor £149, igaz nektek nem tudom hogy hogy lesz mert ha jól tudom ti házasok vagytok, igy nem kell fizetni az apasági nyilatkozatért. (Ami azt hiszem £30 volt, igy jól tudod hogy £120 körül lesz) persze ha leforditod a születési anyakönyvi kivonatot és nem kéred vissza az eredeti példányt. Azt felesleges vissza kérni mert akármikor kérhetsz újat £3.50ért..
H, ti hogy tudjátok levélben intézni? Nekem azt mondták hogy ott kell előttük aláirni az egészet és fel kell menni. Tök idegesitő mert a felmenetel elég macerás volt a másik meg az hogy £150 volt mire felértünk Londonba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!