Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/274 anonim ***** válasza:
Zerna mi ujsag Veletek? Remelem egyben vagytok meg!
2010. nov. 22. 20:29
 182/274 anonim ***** válasza:
54%

sziasztok zerna vagyok. igen meg egyben vagyok, vagyunk.. :)) nehezen de osszetartom magam. hat ezek a steroid injekciok kicsit megnyomjak a napjaimat es szinte teljsen megvaltozott a testem. jelentem kerek 23 kilot hiztam a ropke 26 het alatt, ami nem volt kis teljesitmeny tolem, hisz elotte nagy fogyokurazo voltam. idonkent ugy erzem mintha szet akarna repedni a hasam es nem nagyon szeretem ezt az erzest. holnap azaz szedan megyunk a doktornohoz a korhazba (anno o varta ossze a mehszajamat es aztan o is lett az orvosom). szoval kivancsi vagyok hogy mit fog mondani. nagyon szeretnem ha bent maradna meg a baba legalabb karacsonyig es elhihetitek hogy minden reggel es este ugy kelunk es fekszunk hogy halat adok es erot kerek az adott idoszakra ami elottem, illetve mogottem all. szoval na. az idegeim is kicsit kezdenek megbomlani. :) de most mar elfogadtam hogy itthon kell maradnom es nem mehetek vissza dolgozni, ami nekem nagyon hianyzik, hisz egy orokmozgo voltam elotte.

csajok volt egy kis problemam a wc-zessel, hat rendbe raktam. jezusum. kaptam a korhazba valami lottyot amibol naponta haromszor kellene innom, ehejett en csak egyszer ittam belole minden nap, nos a napjaim nagy reszet igy is a lakas legkisebb helyisegeben toltom, igy most egy darabig nem fogom szedni, mert meg a boltba sem merek elmenni. :))))nagyon durva volt az elso par napom.

mindin este lefekveskor a babarol beszelgetunk, meg hogy mit hogy szeretnenk, es mar mennyire varjuk ezt a pirinyo kis eletet. en annyira bele tudom kepzelni magam a szituba hogy nemsokara itt az ido hogy a karjaimba fogjam, hogy szinte sokszor mar hallom ahogy sir, es erzem a borenek az illatat. tudom beteges, de mi tenleg sokat vartunk erre a babara. es hat a multbol magunkkal hozott rossz dolgok is ranyomjak a hatast az eletunkre.

megint csak fosom a szot, de nyugi nem jovok par napig. :)))

remelem mindenki jol van, es sajnalom hogy itt is, mast is elert az elet arnyekosabb oldala. :((

H neked mar tenleg nem sok van hatra!!! kitartas.

Colne te meg tervezheted a kovetkezot, hogy ki ne zokkenj a dolgokbol.

szep napot nektek, holnap felkukkolok es elmondom mi volt a dokinal, remelem nem fog ismet valami igen szar hirrel szolgallni. csok nektek zerna

2010. nov. 23. 06:00
 183/274 anonim ***** válasza:
Szia Zerna, B vagyok! Ne légy szomorú! Csak pozitivan! Örülök hogy még egyben vagytok, hidd el minden ok lesz! Minden nappal nagyobb az esélye annak hogy a babad egészségesen fog megszületni, max majd mehetsz tiny baby ruhát venni. De tuti hogy minden ok lesz! Amúgy nem vagy bekattanva, én sokszor álmodom hogy itt van velünk a fiam, és érzem Az illatát, meg a puha kis bőret. Álmomban mindig a vállamon fekszik és a arcommal érzem a puha haját.. már nagyon varom én is. Még van 2 hónap, egyre türelmetlenebb vagyok...
2010. nov. 23. 21:21
 184/274 anonim ***** válasza:
54%

sziasztok!!! az orvostol kijovet szarnyaltam a boldogsagtol, mert csupa jo hireket mondott. szoval jol vigyaztam eddig a kicsire. minden rendben van, es ezek szerint hasznalnak a hormonkeszitmenyek. hurra.... ez volt az elso alkalom hogy fellelegezve jottem ki a rendelobol. szoval jonak indult a napom. aztan kisse lelombozodtam, mivel mar nem ernek be a kabatjaim, es szerettem volna venni egyet, deeeee elgondolkoztam azon hogy most meg par hetig kellene a kabat, es utanna a hasam ugy is el fog tunni, legalabb is remelem, es akkor meg mit fogok csinalni ekkora kabattal. szoval nem vettem semmit. aztan korulneztem a bababoltokban, de ott volt a parom es ugy beszeltuk meg hogy meg nem veszunk semmit, de olyan jo volt vegigsimitani par pihe puha ruhan, pleden, kissapkan, zoknin. jujjjjjj

aztan tegnap felhivott a fonokom hogy nem kezdhetem el a maternytit mivel azt csak 29 hettol lehet. hat en ezt nem is tudtam es arrol volt eddig szo hogy 26 het utantol lehet. az amugy csendes es visszahuzodo parom ezen kiakadt, es elkezdett telefonalgatni mindenfele ugyanis kiderult hogy lehet nem is leszek jogosult a munkahelyrol a maternyti leavre mivel a kiirt idoponttol visszaszamolva 15 hetettol aztan megint visszaszamolva 8 hetet es ha ebben a nyolc hetben nem volt a fizum atlaga brutto 97£ akkor ok nem fizetnek semmit. nos en visszaneztem es volt kb 2 hetem amit dolgozam ebben a 8 hetben mert a tobbit korhazbol ki be jovet toltottem, illetve nem mehettem vissza dolgozni. ja es had emlitsem meg azt az oriasi osszeget amit sick pay-ket kapok naponta 10 kemeny £. hat... gondolhatjatok hogy az amugy atlagban eppen 60-as vernyomasom, a jelen allas szerint "picivel"tobb..szoval ha nem lesz meg az a minimal 97£per het akkor majd mehetek valami alamizsnaert a jobcenterbe..pffff es nagyon bant ez a dolog. mert nem a sajat hibambol nem tudtam visszamenni dolgozni.

az lenne a kerdesem hogy aki mar kapja a maternytit az hogyan is kapja?? tudom hogy 6 hetre a fizu 90% utanna meg a 70% Xhetig. csak most mar azt nem tudom hogy ezt a 8 hetet fogjak nezni, vagy amit elotte kerestem, mert hat az ugye nem annyira jott ki nekem. :)

remelem ti jol vagytok!!!! azt hiszem ma szuksegem lesz egy kispohar nutellara. csajok hogy en mennyire imadtam terhesseg elott minden nap egy nagy pohar nutellat megettem, meg colat ittam, meg csokit,cukrot,ettem. volt hogy ket zacsko pillecukor volt a reggelim, es igy is 54-56 kilo voltam. a terhessegem alatt ez a masodik alkalom hogy nutellat eszek. de most kell a cukor a szervezetemnek!!!no meg a boldogsaghormon :)))

bocsi hogy igy ossze vissza csapongtam, de a fejemben is ilyen kaosz van most a "penz" miatt, es egyszeruen most remenytelennek latok mindent es szerintem nagyon nehez lesz. mondjuk en tudom hogy ha a baba betolti a 3 honapot vissza kell mennem dolgozni, es a parom lesz a babaval nappal en pedig ejszaka. sajnos csak igy tudjuk megoldani, hogy ne kelljen hatalmas osszegeket kifizetni a bolcsire.

na lepek es nem irok tovabb, mert belekezdek mindenbe itt, ami nem is ide tartozik abba is es farasztalak benneteket.

aki meg egyben van vigyazzan magara, akik mar kulon testben azok is vigyazzanak magukra!! legyetek jok!! zerna (bar a regebol ugyis kitalaltatok)

2010. nov. 24. 17:32
 185/274 anonim ***** válasza:

Szia Zerna, Colne vagyok!

Sajnos helyesen jártak el veletek, azt hittem tudod. Csak 11 héttel a kiírt időpont előtt lehet elmenni, és ez a 29. hét. Az igaz, hogy nem keres valami sokat az ember, ha otthon marad az emberrel, nem sok a támogatás:(

Én úgy kaptam a maternityt, hogy megbeszéltem a munkaközvetítőmmel, hogy ettől a dátum szerint adják a pénzt, és akkor heti szintem kapom, és ugyanúgy van hozzá fizupapír.

Zerna, nézz utána, mert úgy tudom, ha nem vagy jogosult a 39 hetes segélyre, akkor is az állam valamennyit ad. Majd megpróbálom neked előbányászni a papírt, amin ez nekem le van írva.

Ami jó hír nálunk: Tudjátok, említettem, hogy szarakodás van a working tax creditünkkel. A párom főnöke felajánlotta, hogy felhívja őket, és fel is hívta, és annyit el tudott intézni, hogy küldtek egy nyomtatványt(ma kaptam meg),amit ki kell töltenem, és visszaküldenem, hátha változik a working tax creditem. (2.57-et kapunk jelenleg, és azt mondták nekem, hogy ezt még csökkenteni akarják, ami remélem nem következik be)

Fanni manapság nyűgösebb, állandóan szopná az ujját, és éhesebb is mostanában, még jobban sűrűsödtek az amúgy is sűrű étkezések (2 óránként volt eddig, most az elmúlt napokban jóformán óránként) Remélem ez változik, mert ha nem, akkor kénytelen vagyok elkezdeni a hozzátáplálást, amit szívem szerint el is kezdenék, meg nem is...Most tölti a 4 hónapot 27-én. Jó lenne karácsonyig kihúzni.

2010. nov. 24. 18:06
 186/274 anonim ***** válasza:

Hello, B vagyok!

Zerna, én a téli kabátot sikeresen megoldottam a Primark-ban! Utálom a boltot, soha nem veszek ott semmit, de bementem hálóinget venni a kórházba, mondom a célnak megfelel, én nem veszek kismama hálóinget £20-ért.. na szóval akkor láttam meg, van nekik fekete és fehér, £17, ilyen a vonalu szerintem tök jól néz ki. Ha érdekel felteszek egy képet róla.

A maternity pay meg tényleg car pénz, én 3 éve ennél a cégnél dolgozom, manager vagyok, nem voltam beteg soha, szóval nem voltam sick pay-en. Az első 6 hétre a fizetésem 90%át fogom kapni, utána meg heti £123-at, ami közel sem a fizetésem 70%a.. :(

2010. nov. 25. 07:57
 187/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Colne vagyok megint!

Tudom csajok, hogy nektek ez még nagyon előre van, de tervezitek a munkába állást a baba születése után 6-12 hónappal? Én nem igazán. Childminding-olni akarok, igaz, ehhez jobban kéne angolul beszélnem. Most elkezdtem tanulni kicsit az angolt. Olyan jó lenne, ha összejönne a chidminding, pár évvel ezelőtti adatokat néztem, és ott az volt írva, hogy 4 fontért dolgoznak óránként. Ha most ki tudnék fogni két olyan embert, aki 4-6 órában visszamegy dolgozni, vagyis két gyerekre tudnék vigyázni a sajátom mellett napi 5-7 órában, az már szép pénz lenne. Először angolul kell megtanulni, aztán meg még ott van az is, hogy vajon egy külföldire rábíznák e a gyereküket az angolok? Na mindegy, csak eszembe jutott. Most mennem kell, mert végre elaludt, takaríthatok:D

2010. nov. 25. 10:58
 188/274 anonim ***** válasza:

En 9 honap utan valoszinuleg visszamegyek part time-ban, szeretem a munkam es jol is keresek vele. Szerencsere az angol nekem perfektul megy, de en nem hiszem hogy birnam idegekkel hogy mas gyerekere vigyazzak, foleg nem angol gyerekekre... Gondolom tudja mindenki mire gondolok. :)

Majd ugy oldjuk meg hogy apa itthon lesz amikor en dolgozom, o mindig delutan dolgozik ugyhogy igy remelem majd nem lesz nehez. Csak az a baj hogy egy 9 honapos baba olyan pici meg! :(

2010. nov. 25. 11:46
 189/274 anonim ***** válasza:
54%

Sziasztok! reggel irtam mar egy "rovidke"levelet de a laptopon sokszor jarok ugy hogy valamit felrenyomok es kitorli! szoval jol bemergedtem es visszafekudtem aludni egy fel orara. keveset aludtam az ejszaka, mert csak jar az agyam.aztan meg a kisasszony se nagyon ohajtott aludni. nem igazan ertem hogy amikor en pihennek o pont akkor all neki bulizni a hasamban. amikor meg aktiv vagyok akkor meg csend es nyugalom. ki erti ezt??? nekem vissza kell mennem dolgozni, mert nem szandekozom a kovetkezo Xevemet meg itt toltei angliaban. ket eve vettunk otthon egy telket es elkezdtunk epitkeznies szeretnenk mihamarabb befejezni. igazabol mi teljesen mas okok miatt jottunk mi mint az emberek tobbsege. hozzateszem nekunk is fontos a penz!! szoval en szeretnek visszamenni dolgozni minnel elobb. lehet hogy most eliteltek hogy nem akarok a gyerekkel itthon maradni, vagy hasonlok, de elhihetitek hogy mar uncsizok itthon lenni. soha eletemben nem voltam tappenzen, pedig mar tobb mint 1o eve dolgozok. es nekem ez egy "buntetes" hogy nem a magam ura vagyok. aztan a gyerek meg az apjaval lesz ha visszamegyek, igy meg csak idegenekre sem kell rabizni. szerintem mi amugy sem maradunk mar sokaig itt angliaba. vissza haza szeretnenk menni. igazabol egy gyerek miatt jottunk. ami most mar remelem hogy sikerul :))

nagyon hianyzik az othoni munkam is. otthon korhazba dolgoztam es itt nagyon nehez bekerulni. ahogy en latom itt is ket dolog a fontos: protekcio, es megy nagyobb protekcio. en most egy ideje megint a regi munkammal almodok es szinte bele betegszem abba hogy nem csinalhatom azt. de talan egyszer ujra :))))

bocsi kicsit elkanyarodtam a tematol.

azert lenne meg egy fontos kerdesem baba ugyben :) a babakocsi. mivel mi meg nem vettunk semmilyet ezert aki mar vett oket kerdezem hogy mit tartottak fontosnak, elonyosnek, megvannak e elegedve a kocsival. illetve ha linkelnetek nekem kepet, vagy irnatok nevet azt megkoszonnem. teljesen tanacstalanok vagyunk sok mindenben.

ma megyek valami ebedet kene osszeutni,bar tul lusti vagyok ma. meg mindig pizsibe verem a gepet! :))

legyetek jok en is megprobalok az lenni! zerna

2010. nov. 25. 11:46
 190/274 anonim ***** válasza:

B vagyok!

Ja es en irtam hogy 9 honap utan megyek vissza valoszinuleg part-timeban dolgozni.

A babakocsi nekunk otthonrol van, nekem fontos volt hogy a tolokar iranya valtoztathato legyen, legyen hozza bebi hordozo es kenyelmes, massziv legyen.

Ilyet vettunk (vagyis kaptunk anyutol):

[link]

Ha lemesz legalulra, ott van a szinvalasztek, a mienk a bordo-mozaikos, szin a35. Gyonyoru eloben, szerintem imadni fogom. Ja, es ilyen itt senkinek nem lesz. :) MInden angolnak Gracco meg Quinny van, ugyanugy nez ki az osszes.

2010. nov. 25. 12:51
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!