Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Sziasztok, megint Colne vagyok:D
Látom,mindenkinek sok a dolga. Nekem is van bőven, itt van most anyósom, ő babázik, én csinálom a dolgom:D Végre utol érem magam:D Kezdünk lassan normálisabb rendszerbe beállni. Jókat sétálunk a jó levegőn, imád a levegőn aludni:D
Minden nap most már van, hogy több órát alszik egy huzamban. Remélem ezeknek a száma lassan majd bővül. Egyre több időt tud ébren tölteni. Rengeteget fejlődött egy hónap alatt, nem gondoltam volna, de napról napra ügyesebb. A szopival még gondba vagyunk, ügyetlen, de már a szemembe néz és naponta 100x mosolyog, igaz, még valószínű nem direkt nekem szól:D A kezeit is egyre jobban megtalálja, nem gondoltam volna, hogy ennyire látszik majd rajta a fejlődés:D Érdekes dolog megfigyelni, kicsit pedagógus szemmel is figyelem, mivel annak készültem---valamikor annak tanultam. Írjatok ti is, kíváncsi vagyok, majd összeszedem az informatív részét is a történéseknek, ami számotokra is hasznos. Mikor van szuri, mit kell csinálni, hasonló dolgok:D
Azért repül az idő veletek is:D Remélem tesztek fel uh-s képeket:D
Sziasztok! Szia Colne!
Orulok, hogy ilyen jol alakulnak a napjaitok es kezd beallni a napirend! :))
Mi is jol vagyunk, tegnap este jottunk haza Magyarorszagrol, 2 hete voltunk otthon, nagyon klassz volt!!! Nem is akartunk visszajonni!
A fiaim szepen novekednek, ma is volt UH, minden rendben van Veluk! Mar most szerelmes vagyok Belejuk! :)
Minden jot es irj! Irjatok!
Szia H! Oszinte reszvetem a nagypapad halala miatt!
Orulok, hogy jol vagytok! Es mar a nev is meg van! Szep nevet valasztottatok! Mi meg mindig nem valasztottunk nevet a fiuknak! :)) Meg meg semmit nem is vettunk, de majd most bele kell lendulnunk. Az elmult 1 honapban sokat utazgattunk, en is azert nem jelentkeztem. de most mar nem megyunk sehova, csak a fiuk erkezesere koncentralunk!
Legyetek jok! Minden jot!
Sziasztok csajok! H vagyok. Mi ujsag veletek?
mi mar a 33.hetben vagyunk,lassan kezdek kicsit megijedni,eddig semmi bajom nem volt,de ugyanakkor varom is. Mosom-vasalgatom a cuccokat,babaszoba berendezve,csak a hel;yere kell tenni a dolgokat..ugyileg kicsit elszalltam,mar +17 kilonal jarok,de mar nem harcolok ellene.. :)
remelem jol vagytok! ;)
H
Jajj B, gyönyörű lesz a babád:D
Colne vagyok.
Azóta mi meg 3,5 hósak vagyunk lassan. Gyerekek, egyre szebb az én kicsi Fannim:D Olyan gyönyörű, nem győzöm puszilgatni:D Örülök neki, hogy jól van mindenki, holnap rakok fel képet az én angyalkámról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!