Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok, megint Colne vagyok:D

Látom,mindenkinek sok a dolga. Nekem is van bőven, itt van most anyósom, ő babázik, én csinálom a dolgom:D Végre utol érem magam:D Kezdünk lassan normálisabb rendszerbe beállni. Jókat sétálunk a jó levegőn, imád a levegőn aludni:D

Minden nap most már van, hogy több órát alszik egy huzamban. Remélem ezeknek a száma lassan majd bővül. Egyre több időt tud ébren tölteni. Rengeteget fejlődött egy hónap alatt, nem gondoltam volna, de napról napra ügyesebb. A szopival még gondba vagyunk, ügyetlen, de már a szemembe néz és naponta 100x mosolyog, igaz, még valószínű nem direkt nekem szól:D A kezeit is egyre jobban megtalálja, nem gondoltam volna, hogy ennyire látszik majd rajta a fejlődés:D Érdekes dolog megfigyelni, kicsit pedagógus szemmel is figyelem, mivel annak készültem---valamikor annak tanultam. Írjatok ti is, kíváncsi vagyok, majd összeszedem az informatív részét is a történéseknek, ami számotokra is hasznos. Mikor van szuri, mit kell csinálni, hasonló dolgok:D

Azért repül az idő veletek is:D Remélem tesztek fel uh-s képeket:D

2010. aug. 28. 12:49
 142/274 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Szia Colne!

Orulok, hogy ilyen jol alakulnak a napjaitok es kezd beallni a napirend! :))

Mi is jol vagyunk, tegnap este jottunk haza Magyarorszagrol, 2 hete voltunk otthon, nagyon klassz volt!!! Nem is akartunk visszajonni!

A fiaim szepen novekednek, ma is volt UH, minden rendben van Veluk! Mar most szerelmes vagyok Belejuk! :)

Minden jot es irj! Irjatok!

2010. szept. 1. 22:43
 143/274 anonim ***** válasza:
Sziasztok,H vagyok! Gratula a babahoz Colne,hogy ilyen ugyes,allitolag nagyon gyorsan telnek a napok egy babaval es hipp-hopp felno... :) Mostanaban nem irtam mert nem nagyon volt idom,eloszor anyosom volt itt egy hetet,aztan nagypapam halt meg,haza kellett menni..szoval vannak esemenyek.. :( Mar a 25.hetben vagyok,el sem hiszem,hogy igy repul az ido.. holnap megyunk megint 4D-s UH -ra,mar varom..aztan ebayrol megvettunk mar egy csomo dolgot,eleg olcson... Neha azzal szorakozok,hogy csak ledolok az agyra es nezem,ahogy "vandorol a pocim".. :) Nekunk mar megvan a neve,Dominik lesz.. :) Remelem jol vagytok!!
2010. szept. 10. 17:03
 144/274 A kérdező kommentje:

Szia H! Oszinte reszvetem a nagypapad halala miatt!

Orulok, hogy jol vagytok! Es mar a nev is meg van! Szep nevet valasztottatok! Mi meg mindig nem valasztottunk nevet a fiuknak! :)) Meg meg semmit nem is vettunk, de majd most bele kell lendulnunk. Az elmult 1 honapban sokat utazgattunk, en is azert nem jelentkeztem. de most mar nem megyunk sehova, csak a fiuk erkezesere koncentralunk!

Legyetek jok! Minden jot!

2010. szept. 17. 08:16
 145/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! H vagyok. Mi ujsag veletek?

mi mar a 33.hetben vagyunk,lassan kezdek kicsit megijedni,eddig semmi bajom nem volt,de ugyanakkor varom is. Mosom-vasalgatom a cuccokat,babaszoba berendezve,csak a hel;yere kell tenni a dolgokat..ugyileg kicsit elszalltam,mar +17 kilonal jarok,de mar nem harcolok ellene.. :)

remelem jol vagytok! ;)

H

2010. nov. 5. 11:49
 146/274 anonim ***** válasza:
54%
Sziasztok (zerna) vagyok. nagyon meghalt itt a forum. de altom H jol van. voltak az elejen problemaim, verzesek, meg hasonlok. hat ott tartok hogy nemreg jottem haza a korhazbol, hosszu, hosszu ido utan. de vegre itthon. a 23 hetet tapossuk, amit nem gondoltam hogy megerunk, de itt vagyunk. kethetente jarok be a korhazba scanre, mert felnek egyszer csak kipottyantom a gyereket ugy hogy eszre sem veszem. teljesen nyitva volt a mehszajam, de hala osszezartak, de ez sem eleg, mert igy is sok problema volt. de mint a bentlako holgyemeny mutatja szivos kiscsaj lesz, mert rug kapal, es tud meglepetest okozni a 29 cmjevel es a fel kilojaval. nalam ugy nez ki a helyzet ha kihuzom karacsonyig akkor befektetnek es kiszedik a varratokat, ugyanis a megszajam nem fogja birni a tovabbi terhesseget. talan attudjuk fekve huzni januarig a pocaklakoval, de csak a remenykedes maradt nekunk. hizas? juj ez erzekeny pont elso harom honapban 23 kilo felugrott, azota semmi. szoval kicsit parazok. de jol vagyunk. remelem ti is. es mindenkinek jo egeszseget kivanok. no meg minnel konnyebb utolso heteket.
2010. nov. 5. 17:26
 147/274 anonim ***** válasza:
H vagyok. Orulok,hogy jol vagytok es minden rendben! Csodalkozom,hogy nalad kiderult ez a dolog,hogy nyilik a mehszajad,mert amikor en vereztem,engem csak meg UH-ztak de nem vizsgaltak manualisan,szoval szerintem soha ki nem derult volna,ha mondjuk ugyanaz a problema,mint nalad! De ez most nem lenyeg.. :) hany hetig kene kihuznod? vagy azt nem mondtak?
2010. nov. 6. 22:49
 148/274 anonim ***** válasza:
54%
hat nalam is ugy derult ki hogy nekem volt mar egy terhessegem harom eve, es ott a 25 heten egyszer csak elfolyt a viz, es... :( szoval en ezeket itt elmondtam, es hozzam mar picit maskeppen alltak itt a dokik, mivel "senki" nem tudja mi volt velem a gond. szoval en jartam huvelyi uhra kethetente es ott vettek egyszer csak eszre hogy teljesen nyitva vagyok. es onnan mar nem is engedtek haza, haenem egybol fel az osztalyra (ward 65) es ott is fogtak, aztan masnap megcsinaltak az osszevarrast. azota is hasznalok hormon hatasu kupokat. remenykedek a joban. igazabol meg egy nagyon eros honapot kell kihuznunk es akkor azt mondtak hogy tudnak mar segiteni a picurkan is ha megszuletik. de max 6 het mulva kiszedik a varrataimat mert nagyon nyomja a mehszajamat a pici es felnek hogy velem is lesz valami maradando. szoval en csak szamolom a napokat es drukkolok magunknak. szerdan megyek megint orvoshoz, bizom benne hogy semmi rosszat nem fog mondani, es akkor megjutalmazom magunkat egy kis setaval a friss levegon. meg sem tudom mondani mikor voltam kint utoljara. mar nagyon hianyzik az elet!! neked is ill mindenkinek minden jot kivanok. es persze kitartas, de neked mar nem sok van harta. :))
2010. nov. 7. 12:39
 149/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok, B vagyok!

De jo hogy megint elojott mindenki! :)

Mi is mar 29 hetesek vagyunk, es mar tuti hogy kisfiam lesz! Ugy nez ki Milannak fogjak hivni. Voltunk 4d uh-n is!

Kepek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Alig varom mar hogy lassam eloben is! :)

2010. nov. 7. 23:08
 150/274 anonim ***** válasza:

Jajj B, gyönyörű lesz a babád:D

Colne vagyok.

Azóta mi meg 3,5 hósak vagyunk lassan. Gyerekek, egyre szebb az én kicsi Fannim:D Olyan gyönyörű, nem győzöm puszilgatni:D Örülök neki, hogy jól van mindenki, holnap rakok fel képet az én angyalkámról!

2010. nov. 8. 23:08
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!