Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Na mi van veletek lanyok?
Colne, remelem minden ok es mar babazol! :)
Nekem visszajott a hanyinger, nem is kicsit. Pedig mar 14+2 vagyok. :(
Szia B! En itt vagyok! :))
Szerintem ez normalis (sajnos). Kb. ket hete lehetett, amikor nekem is visszajott az emelygos korszak, de szerencsere csak par napra! Talan Neked is elmulik!
Tegnap voltunk megint UH-on, nagyon szepen fejlodnk a kis ikrek. Meg mindig ugyanugy 12% a kulonbseg a ket baba merete kozott, de eddig mindig 12% volt, ez azt jelenti, hogy szepen egy utemben fejlodnek, csak az egyik picikebb.
Kiderult a nemuk is! Kisfiuk! :))
Mi most igy allunk, kovetkezo UH ket het mulva!
Szep napot Nektek!
Sziasztok! B vagyok!
Minden ok mindenkivel? Nem irtok! :(
Velem semmi nem tortenik, csak vagyunk, lassan megy az ido. Mar nagyon turelmetlen vagyok a 20 hetes uh miatt. Meg 5 het. :( :( :(
Szia B! En itt vagyok, irtam Neked, az elotted levo hozzaszolas az enyem volt, beszamolo az UH-rol! :)) Olvasd el. :))
Turelem, elhiszem, hogy nehez varni, de a lenyeg, hogy jol vagytok! Mi van a hanyingereddel, elmult mar?
Szep napot!
Sziasztok!
Azert nem irok,mert nem tortenik semmi kulonos,en is varom mar a 20 hetest,jovohet szerdan megyek. Jah meg annyi,hogy mar ereken egy hete minden nap erzem mocorogni a kis pocsost,es mar osszeteveszthetetlen.. :) Orulok,ha mindenkinel,minden oke,amugy nezem folyamatosan,ki-mit irt,csak nem mindig irok... :)
pusza
H
Szia H! Orulok, hogy Nalad is minden rendben! :) Es mar mozog is! :) Az en babaim is kb. 1 - 1 es fel hete mozgolodnak. Jobban mondva azota erzem, mert ugye mozogni eddig is mozogtak. :) Olyan furcsa volt, mikor eloszor megereztem. Persze ezek meg nem nagy rugasok csak kicsik. :)
H, mikor lesz a 20 hetes UH-od?
Ne haragudj, nem vettem eszre!
GRATULALOK a fiukhoz!!! :D :D :D
En meg nem tudom mit erzek, es nagyon gyengen erzem. Ugyhogy szerintem nekem meg varni kell egy picit. Ma vagyok 15+1 ugyhogy mar nemsokara szerintem megerzem a kicsikemet. :)
Alig varom hogy en is megtudjam hogy fiu e vagy lany. :)
Puszi mindenkinek!
Remelem Colne jol van!
Sziasztok!
B, koszonom a gratulaciot! :)
Szep lassan el fog mulni a hanyingered meglatod. Nekem is visszajott, de aztan el is mult.
Szerintem Colne mar babazik! :))
Szep napot Nektek!
Halihó csajok! Colne vagyok:D
Bocs, nem volt időm írni, egy kiscsaj állandóan elfoglal:D
2010. július 27-én, kedden, 6:39-kor reggel, megszületett kislányom: Lara Fanni:D 3460g-mal, 54cm-rel, sötét szürke szemmel, világos barna hajjal kerek 38 hétre született.
És gyönyörű, formás, pont akkora, amekkorát akartam, egészséges, és most már elmondhatom, hogy a sárgaságot is megúsztuk. A szülés...fú, hát nem egy fájdalom mentes dolog:D Egyébként jól vagyunk nagyjából, ő teljesen, én még gyógyulgatok. Pár nappal születése után újra lemérték, és 200g-ot veszített csak. Ma délelőtt újra mérték, és már visszahízott 100g-ot:D Van sok tejem, azonnal beindult az előtej, születés után rögtön éhes volt, és már akkor volt előtejem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!