Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Ok, az elozo az mar jo. Kicsit sokaig tart, mig kinyitja a kepet, de legalabb latjatok.
Ez a link pedig az egyik baba kepe a 12 hetes UH-on, hivjuk twin 1-nek. O akkor volt 54.4 mm-es. Sajnos a 12 hetes UH-n nem adtak olyan kepet, amin egyutt vannak rajta, csak kulon-kulon.
Sziasztok! Jaj de jo hogy tettel fel kepet! :D Tok szepen kivehetoek! Huu alig varom hogy menjek holnap en is! :) Mi holnap leszunk 11+4 naposak szoval remelem en is jo kepet fogok kapni. Aztan a kovetkezo meg 22en lesz, akkor leszek 13 hetes.
Hat igen, nem szep dolog kamuzni de legalabb mengeznek! :D Otthon sokkal tobb uh van mint itt, nem tudom miert nem foglalkoznak tobbet a kismamakkal. Majd kedden tudok feltenni kepet, mert holnap uh utan egybol mennem kell dolgozni.
Addig is puszilok mindenkit, Colne kitartas!!:D
Szia B! Minden jot mara az UH-ra! Biztosan nagyon szepen kiveheto lesz a babatok!
Majd kedden varom a kepet! :)
Szep napot Mindenkinek!
Haho! B vagyok!
Annyira jo volt az uh!!! Minden rendben van, 11+4 hetes es 48mm!! Annyit mozgott, mondta a doki hogy most produkalja magat. :)
Itt a kep, igaz felig hattal van rajta de akkoris. :)
Jaj, de kis aranyos! :))) Tunemenyesek ezeken a fotokon a bebik, en orakig el tudom nezegetni az ilyen kepeket! Ez egy csoda, hogy ott egy kis elet fejlodik!
Gratulalok a jol sikerult UH-hoz, orulok, hogy minden rendben! Akkor par nap mulva ujra latod Ot? :)
Szep napot kivanok!
Igen, 22en megint megyunk! :) Alig varom.
Ma volt nalam a midwife, es megnezte a szivhangot az o dopplerevel. Persze egybol megtalalta. Utana nezte az enyemmel, azzal nem sikerult. De mostmar legalabb tudom hogy nem a babaval van baj. :)
Szia B! Mi ma megyunk megint uh-ra delutan. Mar nagyon varom! Drukkolj nekem, hogy a kisebbik baba utolerte a nagyobbat. Tudod, volt koztuk eleg nagy kulonbseg. Majd irok utana vagy holnap.
Szep napot! 22-e mar nagyon kozel van, nem kell sokat varni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!