Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Sziasztok Lanyok!
Eloszor is H-nak! Orulok, hogy jobban vagy!!! Most mar csak elmulik veglegesen a barnazas is. Azert probalj meg ne allni sokat, ha ugy vetted eszre, hogy ez befolyasolja. Vigyazz Magadra!
Colne, koszonjuk a reszletes beszamolot, jo tudni ezeket a dolgokat. En is pont most keszultem kinyomozni.
Azt hiszem, hogy B kerdezte, hogy van-e ultrahang kepem. Van :) Meg soha nem linkeltem be itt kepet, nem tudom, hogy hogyan kell, de megprobalom majd. Mondjuk elektronikus formaban nincs meg, csak normal fenykepen, de majd lefotozom a fenykepezogeppel es ratoltom a gepre. A 12 hetesen nagyon aktivak voltak igy nem olyan szep elesek a kepek, mert mindig bemozdultak :) Meg olyat nem kaptunk, amin ketten egymas mellett vannak, hanem kulon kulon kep van a babakrol. A 8+3 hetesen viszont kaptunk olyan kepet, amin egyutt vannak. Majd azt is belinkelem. Nem tudom, hogy mikor lesz ra idom, de megcsinalom valamikor.
Ma megmondom a fonokomnek a hirt! :) Majd meg irok, irjatok Ti is! Minden jot Nektek Lanyok!
Szia!
Ha feltetted a kepeket a gepedre, akkor a www.kepfeltoltes.hu-ra ha felmesz ott nagyon konnyu. Csak feltoltod ra a kepet, es utana a kep alatt talalsz egy linket amit meg ha ide bemasolsz akkor meg tudjuk nezni. :)
B
Szia B! Koszi szepen! Ma biztos nem lesz idom, de megprobalom meg a heten megcsinalni. Szerintem hetvege lesz belole.
Minden jot!
Gyerekek, ma voltam a midwife-nál, mert múlt héten nem volt még befordulva a babám. Már hetek óta tépem a számat, hogy lassan most már forduljon be:D És ma azt mondta, hogy be van fordulva:D Akkora kő esett le a szívemről:D
Meg is dícsértem, hogy milyen ügyes. Szerintem tegnapelőtt reggel fordult be, mert akkor arra ébredtem, hogy valami iszonyatos erejű mozgásba lendült. Bíztattam is, hogy hajrá, küzdjön:D És addig próbálgatta a drágám, amíg be nem fordult:D Én már tiszta ideg voltam, hogy mikor fordul már be. Szóval most nagyon happy vagyok:D Majd utánanézek én is annak a támogatásnak még. de azt nem hiszem, hogy én például megkaphatom. Van itt ismerősöm, aki már szült, de tőle szinte nem kérdezek semmit, mert össze vissza mondja, keveri ezeket, inkább jobbnak látom, hogy én magam nézek utána.
Most például kifaggadtam nevelőanyámat babaápolásból, mert nekem most már aktuális lassan:D Remélem max egy hónap múlva már azt fogom ide leírni, hogy hogyan szültem:D
Az jó lenne, ha tennél fel ikres képet:D
Ja, és H, szorítok én is neked, hogy most már minden rendben legyen. Előző is én voltam
Colne
Szia Colne!
Jaj, de jooo! :) Ugyes vagy es a baba is! Most mar jo pozicioban van, csak varni kell! :)
Egyebkent mar nekem is van ket kollegam, akiknek a felesege nemreg szult es Ok is ossze-vissza mondanak mindent a tamogatasokrol meg juttatasokrol, azt sem tudom, hogy melyiknek higgyek. A legjobb tenyleg, ha mindenki maga nez utana, mert ez ugye csalad fuggo. Attol is fugg, hogy melyik csaladnak mennyi a havi bevetele.
H: remeljuk jol vagy!
Kepeket majd megprobalom a hetvegen feltenni. :)
Szep napot Nektek!
sziasztok!
Colne,orulok,hogy ilyen ugyes a babad,mar csak akkor neznenk nagyot,ha visszafordulna.. :) Na csak viccelek am.. Remelem hamar eltelik mar ez a kis ido neked. :)
Az ikres kepeket pedig nem gyozom varni en sem. :)
En egyebkent jol vagyok teljesen(kopp-kopp-kopp),mar abszolut nincs barnazas sem. :)
Szep hetet csajok.. :)
H
Köszi, hát én is megdícsértem az én drágámat:D Mondtam én, hogy okos kölyök ez:D És én is örülök H, hogy nálad minden rendben most már:D
Colne
Sziasztok! B vagyok.
Orulok hogy mindenkivel minden rendben van!
Lenne egy kerdesem! Hol veszitek a kismama ruhakat? Hatha tudtok valami jo kis helyet. Ma vettem a Next-ben egy farmert £25ert, ami szerintem jo ar, meg egy felsot £10 ert. Gondoltam Ti hatha tudtok ennel jobbat is.
Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!