Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Varjuk, hogy jelentkezz! Nem lesz semmi baj!!!
Egyebkent nekem volt egy ismerosom, aki verzett egy kicsit a 16. het kornyeken, Ok is rohantak a korhazba (ez Mo-on volt). Ott ki is vizsgaltak es megallapitottak, hogy elpattant egy er belul es az verzett. Most mar jol vannak, augusztusban fog szuletni a kislanyuk. Remelem Nalad is csak vaalmi ilyen tortent!
Fekudj es fekudj, most ez a legjobb! Irj, ha tudsz valamit! Szoritunk!
hat en az angol egeszsegugynek 10bol -1 pontot adnek. Voltunk bent tobb mint 2 orat,aztan a vegen kozoltek,hogy nem tudjak mi lehet es hogy ilyen idos terhessegnel nem tudnanak tenni semmit,az ultrahangon a baba jol volt,aztan mar meg sem vizsgaltak..ennyit ezekrol.hal isten mar csillapodik a verzes,de mielott elindultunk a korhazba egy kis darag valami jott ki belolem,mint a mehnyalkahartya,amikor menstrualok es azota csak maszatolok mar nem is pirosat,hanem barnasat,szoval nem tudom az mi lehetett..a baba a meretenek megfelelo,ver a szive es mocorgott is...szoval nem lettem okosabb semmivel. :S
nem kell fekudni,dolgozhatok es fingers crossed,ennyi volt
Szia! Ez mindenkeppen nagyon jo hir, hogy a baba mozog es ver a szive, de en a helyedben nem mennek dolgozni, meg hazi munkat sem csinalnek egy darabig. Kimeld Magad, fekudj, amennyit lehet. Hivd fel a munkahelyed es mondd, hogy nem erzed jol Magad, pihenesre van szukseged.
Tudjak mar bent a munkahelyeden? Mert ha igen, akkor sokkal megertobbek lesznek. Nekem holnap lesz a 12 hetes UH es hetfon el is mondom bent, mert abban bizom, hogy figyelmesebbek lesznek velem.
Pihenj sokat, hidd el most ez kell ahhoz, hogy ez teljesen megszunjon! Nagyon drukkolok Neked! Irj mindenkepp!
Sziasztok!
H remelem jobban vagy!
Megjott a dopplerem, de szerintem amit hallok az csak az en szivhangom, a babaet nem talalom! :( 10+1 hetes vagyok, azt irtak hogy volt aki mar 9 hetesen is megtalata ezzel a keszulekkel. :(
Nem tudok itthon maradni,nem tehetem meg,de ma mar halk siten csak egy kis folt volt a tisztasagi beteten,az is barna,meg tegnap este meg felhivtak a korhazbol,hogy menjek be,mert kapok Anti-D injekciot a vercsoportom miatt,a doki meg irt egy igazolast,hogy nem emelhetek. Amugy nekem mar 11 hetes korom ota tudjak,mivel akar 20 kilot is emelni kell ott es nem akartam kockaztatni. Majd ird meg mi volt az UH-n,szurkolok nagyon! :)
Mit hallottal pontosan a dopplerrel? A baba szivhangjat mindenkeppen meg fogod ismerni,mert joval gyorsabb,mint a tied,olyasmi mint a lodobogas....remelem hamarosan mar hallani fogod,de tuti csak az a baj,hogy meg kicsi a baba,az csak egy buta alom volt,semmi baj nem lesz. :)
H
Hat hallok szivverest de az tuti hogy a sajatom, mert kozben latom hogy ugyanolyan ritmusban ver a szivem, meg azt tudom hogy a babae gyorsabb. :(
Remelem nem teljesul be az almom...
Sziasztok!
H: orulok, hogy ma mar nem vereztel! Most mar el fog mulni, hidd el minden rendben lesz!!! Csak jora gondolj!!! Pozitivan. Sajnalom, hogy nem maradhatsz otthon kicsit pihenni, de akkor viszont tenyleg vedd nagyon lazara a munkat, csak ovatosan!
A masik hozzaszolonak pedig, aki probalta a baba szivhangjat hallgatni azt uzenem en is, hogy szerintem emiatt meg ne aggodj, hogy nem hallod meg. Igaza van a tobbieknek, varnod kell meg kb. 2 hetet es akkor hallani fogod! :) Kitartas! :)
Ma voltunk a 12 hetes UH-on. Olyan nagyon izgultam elotte, hogy mindketten jol legyenek stb. Szerencsere minden rendben van. 2 es fel orat tartott a vizsgalat. Minden bigyot kiszamoltak, vert vettek, vernyomast mertek, aztan tobb, mint egy oraig hasi ultrahangoztak. A ket kis baboca olyan virgonc volt, hogy a doktorno azt mondta, hogy ilyen virgonc gyerekeket meg nem latott, az egyik legnehezebb uh-ja volt. :) Minden rendben, nagyon aranyosak, ficankolnak, integetnek, bukfenceznek. :)) Egy placentaban (mehlepenyben) vannak, de ma lattak, hogy van kozottuk egy kis hartya, tehat kulon kis zsakocskajuk van. ez nagyon nagy szerencse, mert ha egyben lennenek, az veszelyesebb. Azt mondta az iker szakerto orvos, hogy 99%, hogy egypeteju ikrek. A hasi uh utan huvelyi uh-ot is csinaltak, minden rendben volt. 12 nap mulva lesz a kovetkezo UH. Kethetente lesz UH-m. Ugy latszik tenyleg nagyon odafigyelnek az ikrekre. Ennek nagyon orulok. Minden eredmeny jo lett. Az egyik baba picit kisebb, mint a masik (az egyik 54 mm, a masik 61 mm), de azt mondtak, hogy ez teljesen normalis. Most megnyugodtam. Hetfon elmondom a munkahelyen.
Mindenkinek kitartas! H-nak sok pihenest! Szep hetveget! Irjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!