Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Szia!
Nekem az nem tetszik pl hogy amikor menni kell szulni akkor hazakuldenek ha nem vagy meg annuira kitagulva, hiaba vannak fajasaid. Az milyen mar? Otthon azert elovigyazatosabbak, befektetnek. Foleg ha a kiirt napon nem szulsz meg.
Na meg itt nem sok vizsgalat van a terhesseg alatt nem? AFP meg hasonlok? NST a vegen? Ugy tudom semmi ilyesmi nincs. Ezert egy kicsit felek...
Sziasztok Lanyok! Mindenkinek gratulalok, aki babat var es annak is akinek mar van baba!
Az nekem sem tetszik, hogy nincs itt korai UH, hanem csak a 12. het korul. Mi ezert is mentunk el a ferjemmel egy privat klinikara Uh-ot csinaltatni. Gondoltuk, hogy inkabb fizetunk erte, minthogy varjunk a 12. hetig. 8+3 naposan voltam es ott derult ki, hogy ikreink lesznek. Az egy babas terhessegi ellatassal nagyjabol kepben vagyok, mert sokat olvasgattam itt a forumokon. Az a baj, hogy olyan magyarral meg nem talalkoztam itt kint, aki ikreket var. A doki azt mondta, hogy sokkal tobb vizsgalatom lesz, meg tobb UH. Foleg, hogy egypeteju ikrek, az meg tobb vizsgalat es odafigyeles, mint a ketpeteju. Kicsit felek az egesztol...
De ahogy valaki irta itt korabban, nagyon izgi az egesz, csak gyozzuk kivarni a midwife talalkozokat es az UH idopontokat. En most csutortokon megyek eloszor midwife-hoz, ott lesz vervetel is. Akkor mar 10+1 hetes leszek. Julius 2-re kaptam az UH idopontot.
Ti egyebkent hogy erzitek Magatokat? Nekem eleg eros emelygesem van napkozben. Tegnap eleg rosszul voltam. A munkahelyemen meg nem tudjak, nehez titkolni, de meg varok egy kicsit.
Irjatok. Minden jot es szep napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Csatlakozhatom? Nem ikreket várok, egy kislányt:D Én már a vége felé tartok, ma kezdtem a 33. hetemet. Borzasztó derékfájásom van az 5. hét óta, ami pár napja még rosszabb lett, ezzel egyidőben a medence csontom is elkezdett jobban fájni. Most már nagyon nyom a picikém, remélem hamar elszáll ez a pár hét, mert lassan úgy érzem magam, mint egy hadirokkant, alig tudok valamit elvégezni. Múlt héten fejeztem be a melót, igaz még a 35. hétig akartam nyomni, de még jó, hogy abbahagytam, mert nagyon elfáradtam. A midwife nekem se tetszik, egyrészt, még nem nagyon voltam kétszer ugyan annál, másrészt nagyon lazán veszik tényleg a dolgokat. Például nekem csak úgy elhitték, hogy terhes vagyok, mikor 5 hetesen mondtam a dokinak, 7 hetesen kellett volna mennem midwife-hoz először, de elszúrták az időpontomat és csak 10 hetesen jutottam oda, de még akkor se vizsgáltak meg, hogy akkor most tényleg terhes vagyok e, hanem két héttel később, mikor mentem az első ultrahangra, akkor nyertem bizonyosságot, hogy valóban terhes vagyok, nem csak a véletlenek összjátéka. Én 160 fontért mentem 27 hetesen 4D-s ultrahangra, nagyon cuki volt. Lancashire-ben lakunk a párommal. Mindenkinek gratulálok:D
Szia uj hozzaszolo! Gratulalok Neked is! 33. het, az mar nem semmi! :) Remelem hamar elrepul ez az utolso par het Neked es konnyu szulesed lesz!
Igen, ezt en is hallottam, hogy szinte soha nem talalkozol ugyanazzal a midwife-al. Vegulis en is csak 10+1 hetesen fogok eloszor talakozni midwife-al. En csak azert bizonyosodtam meg korabban arrol, hogy valoban ott van a bab, illetve az en esetemben babak :), mert elmentunk egy privat klinikara UH-ra. Amugy valoszinu en is a 12. heti UH-n tudnam csak meg biztosra es akkor tudnam meg, hogy ikrek. Orulok, hogy elmentunk korabban...
Ha mar tenyleg ilyen nehezen mozogsz, akkor szerintem jobb is, hogy abbahagytad a munkat, Neked is jobb, meg a babanak is. En meg nem tudom, hogy meddig fogom majd birni. Ikrekkel szerintem nem olyan sokaig. Majd meglatjuk.
Minden jot Nektek!
Sziasztok!
Elso hozzaszolo vagyok,most hetfon voltam UH-n,hat mit ne mondjak baromi jo volt. :))) Minden rendben vele,3 nappal volt idosebb a koranal,mar 13+1hetes a draga. Sokat forgot,nyujtozott,rugdosott,szopizta az ujjat meg a sxajat is kitatotta nekunk egyszer. A szonografus is ott nevetett,hogy milyen busy. Legkozelebb majd csak a 20 hetesre kell menni,alig varom mar.Kaptunk ultrahang kepet pont integet. :) Itt a kepecske rola:
Veletek mi ujsag? remelm minden okes. :)
Puszi
Szia!!! Jaj, de aranyos a baba! :)) Orulok, hogy ennyire tetszett az UH! Mondtam, hogy nagyon nagy elmeny lesz! Akkor ezek szerint 1 baba van! :)) Nem baj, a lenyeg, hogy szepen fejlodik es mar elmult 13 hetes!
Mar en is alig varom a kovetkezo UH-t. 9 nap mulva lesz, julius 2-an. En mult het csutortokon voltam eloszor a korhazban a midwife-al volt az elso talalkozom. Nagyon aranyos volt. Mondtam Neki, hogy voltam privat UH-on 8+3 hetesen es ott azt allapitottak meg, hogy egypeteju ikreim lesznek. Ezzel viszont teljesen megvaltozik a terhes gondozas menetrendje. Nekem 2 hetente lesz UH, mert azt mondtak, hogy az egypeteju ikreket allandoan figyelni kell. Kicsit megijedtem, de annak orulok, hogy ilyen nagy figyelmet forditanak majd ra. Vert is vettek, megkaptam minden fuzetet, konyvet, kismama csomagot, kettot is, mert ket baba van :)), ugyhogy most mar jobb. Mar alig varom, hogy elmondhassam a munkahelyen, mert ugy nez ki, hogy nem fogom tudni sokaig titkolni. Ma vagyok pont 11 hetes. Ugy elkezdett noni a pocakom! :) Lenge ruhakba jarok most, hogy eltakarjam. :)
Orulok, hogy minden rendben! Nagyon kellemes babavarast kivanok Neked!!! Irj neha, hogy hogy erzed Magad, illetve Magatokat! :)) Minden jot!!!
Sziasztok kismamik! Nem tudtam irni egy darabig, de en is voltam mar uh-n 7+6 hetesen! Idegesitett hogy annyi mindent hallani hogy ez meg az tortent a babaval, meg hogy a 12. heten derult ki hogy nincs szivhang stb, kisirtam magamnak akorhazban egy uh-t!
Itt az en kis bogyom:
Sziasztok, én már írtam ide. Az én képeim:
Remélem így műkszik.:D Itt 27 hetes és 3 napos volt a drágám, mosolygott, a lábai és akezei a nyakában voltak, és ásítozott és nyelt is párat a magzatvízből, még a homlokát is összeráncolta:D Ma kezdtem a 34. hetemet.:D
Hát már itthon ülök egy ideje, megesz a fene, lassan mindent beszereztem, még matrac kéne, meg még mosni egy pár babacuccot, aztán meg kivasalni, jajj, annyira izgatott vagyok:D
Megnéztem a képeiteket, olyan kis cukik.:D Én vettem magzati szívhang hallgatót arra az esetre, ha nem mocorogna egész nap, mert nem akarok rohangálni az orvoshoz, és az elején hasznát vettem, amíg nem jutottam el az első uh-ig. Csak 25 font volt:D
Én szinte mindent használtan vettem, mert majd meglátjátok, ha elkezdetek nézelődni a boltokban, hogy milyen drágák a cuccok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!