Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/274 anonim ***** válasza:
Én 12 hetesen már hallottam vele:D, de lehet, hogy még csak 11 hetes voltam, már nem emlékszem pontosan. Azt hiszem a tájékoztatóján az volt, hogy kábé 12 hetes kortól lehet hallani vele. A kollégám meg váltig állította, hogy az lehetetlen, mert 16 hetesen néznek először szívhangot. (angol a drága) én meg elmeséltem neki, hogy Mo-on már 6-7 hetesen meghallgatja a doki:D Erre ő persze azt mondta, hogy ez nem igaz...na, ráhagytam, mert ha valamit kitalál az angol, az akkor úgy is van. Olyan dolgokon ki tudnak akadni, hogy nem igaz. Mért akarok én fülbevalót rakatni majd a kisbabám fülébe, hogy azt nem szabad, meg ne vágjam ollóval a körmét, hanem rágjam le két éves koráig.----meg ilyenek, ezek nem normálisak.
2010. jún. 23. 12:27
 22/274 anonim ***** válasza:

Hat igen, nekem is vannak tapasztalataim, a butasag hatartalan ebben az orszagban!

Nekem a munkatarsam azt mondta hogy egy ujszulottet eleg hetente egyszer furdetni, ugysem koszos. Ja mondom es a pelenka egesz nap rajta meg amikor bukik meg hasonlok? Bar az o 4 es 6 eves gyerekei is heti 2x furodnek. Ocsem komolyan meghalnek!

2010. jún. 23. 12:47
 23/274 anonim ***** válasza:

Mi is pont ma veszunk szivhangfigyelot,akkor megnyugodtam,hogy tenyleg lehet mar hallani. :)A babacuccokhoz pedig annyit fuznek hozza,hogy tenyleg eleg dragak en is hasznaltan veszek majd mindent,amit lehet. Altalaban ebayen nezelodok. Gratula mindenkinek

13+1hkm

2010. jún. 23. 14:24
 24/274 anonim ***** válasza:
Csajok, ti mennyit tudtok a benefitekről? Mert nekem elég kavaros. A párom főnöke egy aranyos angol hapsi, elmagyarázott néhány dolgot, de szerintem tévesen, mert vagy ő téved, vagy az interneten lévő kalkulátor. Találtam egy benefit kalkulátort a working tax creditre. Ő azt mondta, hogy jövőre 40000-et kell keresned, ha párban élsz és van egy gyereked. Ha ennél kevesebbet keresel, akkor kapsz working tax creditet. De én beírtam az adatokat, minth már meglenne a babánk, és beírtam 20000-et, mert a túlórákkal együtt kábé ennyit fog keresni a párom egy évre az adólevonás előtt. Magamnak 0-t írtam be, mert nem fogok keresni semmit. Erre kidobta, hogy nem kaphatok semmit. Szóval én ezt nem értem...szerintem valamit félre mondhatott, biztos, hogy nem erre kapja a pénzt. Valamit ti tudtok a benefitekről?
2010. jún. 23. 17:02
 25/274 anonim ***** válasza:
Haat ez eleg bonyolult dolog, en sem tudok sok mindent. De azt tudom hogy most allitolag megszuntetik a child benefit-et (csaladi potlek) ami allitolag egy gyerekre valami havi 80-90 font. Meg egy csomo minden megvaltozik itt az uj kormannyal. Szerintem fogunk szivni rendesen...
2010. jún. 23. 21:50
 26/274 anonim ***** válasza:

Ezt találtam:

[link]

Lassan itt se lesz jobb, mint otthon?!!!!!

ez tiszta szívás. És mit jelent az, hogy a child benefit 3 évig ugyanaz lesz, de will be frozen? Teljesen meg akarja szűntetni? Nem mintha olyan qrva sok lenne az a 20 font hetente. ááá, ez így nem hiszem, hogy sokáig menni fog, ha lecsapolják az angolokat, ezek itt kö keményen lázadni fognak. (ebben bízok) Ezek itt már hozzászoktak a jóléthez, nem fogják annyiban hagyni. Nagyon bekeményítenek az idei költségvetéssel, de amint látom, hogy 2012-13-ban, már szinte semmi nem fog járni a családoknak. Nem tudom, hova akarják elcsórni még a pénzt, itt van dögivel pénze az államnak, nem értem hova akarják lopni. Úgy értem, például itt szinte minden nap hallom, hogy órákig itt kőröz a kis utcánkban az úttakarító gép. Na most ha már ilyen szarágokra van pénz, meg itt rendesen javítják az utakat, sűrűbben javítják a házakat, középületeket, minden évben új buszt dobnak be...akkor én igazán nem értem, hogy hova kell az a pénz, amit ellopnak az emberektől?

Odahaza meg hallottátok mi lesz? Egy adókulcs lesz!!!!

Normális ez a fasfej? Elnézést, hogy ilyen csúnyán beszélek, de erre a ....szóval erre a senkihzira nincs szó.

Hova meneküljön az ember, ahol még tisztességgel lehet élni?!

Bocs, hogy így kifakadtam.

2010. jún. 24. 09:13
 27/274 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lanyok!

Szepen osszejottunk itt, akik Angliaban elunk! :) Eloszor is Mindenkinek gratulalok!!!

Sajnos meg mindig nem irt senki, aki ikreket varna, mint en. De sebaj, en Nektek is orulok!

Annak a hozzaszolonak uzenem, aki "kisirta" Maganak az UH-ot a 8. heten. Teljes mertekben megertelek, en is ugyanigy aggodtam es ezert dontottunk ugy a parommal, hogy elmegyunk egy privat UH-ra. £120 volt, nagyon rendesek voltak. Ott allapitottak meg, hogy egypeteju ikreket varok. Mar nagyon varom a kovetkezo UH-t. Jovo het penteken lesz, akkor leszek 12+2 hetes. Aztan onnatol 2 hetente lesz UH, az egypeteju ikerterhesseg miatt. Nem is banom, orulok, hogy igy fognak majd ram figyelni.

Valoban nagy valtozasokat hoz be az uj kormany, mar most rettegek tole... En sem ertem, hogy miert pont az ilyen tamogatasokat kell megszuntetni, befagyasztani, csokkenteni. Raadasul mig otthon az ikrekre dupla gyes jar, addig Angliaban en egy fillerrel sem fogok tobb maternity money-t kapni, mint az, aki egy babat var/egy babaja van. Persze a kiadasom dupla lesz, mert ugye ket babara kell ruhakat venni, ket kisagy kell, ketszer annyi pelenka stb. Jaj, majd csak lesz valahogy!

Irjatok! Mindenkinek minden jot es kellemes babavarast! :))

2010. jún. 24. 13:34
 28/274 anonim ***** válasza:

Hat oszinten szolva az en gatyam most nyakig szaros,mert mi eleve nem keresunk olyan jol es ezek utan nem akarok inkabb belegonolni mis lesz,foleg ha en majd nem melozok. ;(

(elso hozzaszolo,tovabbiakban H)

2010. jún. 24. 18:10
 29/274 A kérdező kommentje:

Igen, en is ugyanigy vagyok. :( Nagyon-nagyon orulok a babaknak, de felek tole, hogy mibol fogunk megelni!? Az en ferjem sem keres tul jol es ugye en nem fogok dolgozni. Foleg ikrek mellett nem. De mindig megprobalom elhessegetni ezeket az aggodalmaskodo gondolatokat, mert bearnyekolja az oromomet. Probalok inkabb a babakra gondolni, meg arra, hogy anno mi is szegenyek voltunk, megis felnottunk valahogy. Igaz otthon, ott volt a csalad, nagyszulok, sok segitseg stb. Itt nekunk nincs senki, aki segiteni tudna, egy rokon sincs kint (ferjem nem brit). De csak megoldjuk valahogy!

Kitartas Mindenkinek es oromokben teli babavarast! :) Irjatok, hogy kivel mi tortenik!

2010. jún. 25. 08:31
 30/274 anonim ***** válasza:

Csajok! A Direct Gov-os oldalon ami be lett ide linkelve ez van:

From April 2011, Child Benefit rates will stay the same for three years.

Ez azt jelenti hogy megkapjuk, csak evig nem fog emelkedni nem? Ezt jeleni az hogy will be freezed.

2010. jún. 25. 12:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!