Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/274 anonim ***** válasza:

Hat en sem tudom hol vannak kismama ruhak,bar en most vagyok 15+1 hetes,meg a regi ruhakat hordom...de sztem ezt is majd ebayrol fogom venni,ugy olcsobb joval .:) meg en vettem ilyen pregnancy beltet meg button-t a farmerokhoz. jo lenne azzal kibirni,hogy csak a hasam none es nem hiznek,dehat nem almodozom. :P sajnos hajlamos vagyok a hizasra,de mostmar odafigyelek. terhesseg elott dohanyoztam,el nem tudtam kepzelni,hogy valaha leteszem,aztam mikor terhes lettem letettem es egybol ramjott 4 kilo..azota szerencsere nem hiztam,7 hete megvan a sulyom... de nem merek belegondolni mi lesz a vege.. :) ti hogy alltok sulyilag? :)

H

2010. júl. 7. 23:06
 72/274 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

H: nagyon orulok, hogy mar teljesen elmult a baranazas is! Most mar minden rendben lesz!!!

En 13 hetes vagyok, de mar felszedtem 1-2 kilot, ami az elmult heten jott ram. Addig tratottam az 57 kilomat. Ma reggel 58.5 kg voltam. Mondjuk nem nagyon zavar, de en mar a farmerjaimat nem tudom hordani. Mar eleg regota nem, kb. 1 honapja. Nem tudom begombolni oket. :)

B: En kismama ruhat meg nem vettem, a hugomtol kaptam egy kismama farmert, ami meg nagy. Most meg len nadragban jarok a munkahelyre. hetvegen meg ha jo ido van, akkor ruhaba. Majd engem is erdekelne, hogy hol lehet jo kismama ruhakat venni. Na, nem mintha sokat akarnek venni, mert ugye nem sokaig fogjuk oket hasznalni, de egy par darabot mindenkepp.

Tenyleg megprobalom a kepeket feltolteni, csak egyszeruen annyira elfoglalt vagyok, hogy semmire nincs idom.

Szep napot Nektek!

2010. júl. 8. 08:17
 73/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok! B vagyok.

Hogy vagytok? Kepzeljetek megyek megint uh-ra hetfon. Ugye 8 hetesen kamuztam egy kicsit hogy nezzenek meg, aztan most meg beszeltem a midwife-al es kerdezte hogy hogy vagyok, mert ha akarom mehetek meg egy uh-ra. :D Hat egyertelmuen kamuztam megint. (haaat neha picit faj stb stb...) Kicsit rosszul erzem magam mert nem akarom a rosszat bemeselni, de olyan idegesito hogy otthon meg sokkal tobbszor nezik a picit. En is akarom. :)

Na szoval hetfon megyek uh-ra! :) Utana meg 22en megint. :D Maris jo napom van, alig varom.

2010. júl. 9. 14:08
 74/274 A kérdező kommentje:

Szia B! Jaj de jooo! Ennek orulok, legalabb megint latjatok a picit! :)

Nekem ugye alapban kethetente van UH az ikrek miatt, eleg megnyugtato. En szerdan megyek (14-en) megint. 1 hete voltunk az elozon. :)

Biztos nagyon klassz lesz az UH! Majd tegyel Te is fel kepet. En is megprobalom a hetvegen, de meg nem volt idom ra.

Szep hetveget Nektek Lanyok!

2010. júl. 9. 23:01
 75/274 anonim ***** válasza:

De jo nektek,en meg nem gyozom kivarni a maradek 4 es fel hetet. :(

H

2010. júl. 10. 10:45
 76/274 anonim ***** válasza:

SZiasztok!

B: Én az ebay.co.uk-n vettem 5-6-7 fontokért nadrágokat, felsőket csak annyi, hogy eddig 12-est használtam, és vettem nyúlós 14-16-és van egy 18-as felsőm, hogy legyen mibe bemennem a kórházba, mert a 16-os még jó, de van még 4 hetem, és lehet, hogy még nő a hasam.

2010. júl. 10. 11:42
 77/274 anonim ***** válasza:

Ja, meg még annyi, hogy nem kell nagyon sok nadrág, nekem olyan volt, hogy oldalt le lehetett cipzárolni, de arra figyelj, hogy gumi legyen benne körbe, mert nekem az egyik nadrágba nincs, és állva tök jó, de ülni nem, mert vágja a hasam. Nem értem, hogy csinálhatnak ilyet:( Meg olyat vettem, ami hónom aláig kell húzni majdnem, így védi a hasamat is. Vettem én is, ilyen övet, olyan anyaga van, mint a tornadressznek, igazából nem nagyon használtam, télire jó. Meg vettem ilyen "belt"-et is, amin gomb van, és akkor a nadrágot bővíti, igazából azt se használtam, mert akinke van, és használni fogja, azt láthatja majd, hogy olyan hülyén eláll az egész nadrág, nem úgy símul hozzád. Legalább is nálam nem, és emiatt nem is használtam. Viszont most rendeltem egy övet, azt hallottam róla, hogy nagyon jó, ahogy megszültem, fel is teszem, megtartja a hasaat, de nem vékonyító szauna öv, vagy ilyesmi. Egy síma öv, ami segít visszaállítani a dolgokat. Majd ha elkezdem használni, akkor leírom, hogy használt e.

Nekem eszembe nem jutott volna kamuzni, hogy mehessek uh-ra:D De jól teszed:D

Megkaptátok már a baunty infós csomagot? Nekem most jutott eszembe regisztrálni, meg előkeresem az igénylő lapot az első csomagra (mum-to-be) és megpróbálom a bootsba beváltani. Valaki már beváltotta?

2010. júl. 10. 11:53
 78/274 anonim ***** válasza:

Jajj, mindig elfelejtem "aláírni" az előző kettő is én voltam

Colne. Most már eleve így fogom kezdeni:D

2010. júl. 10. 11:54
 79/274 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Colne, koszi a tajekoztatot a kismama ruhazatrol, mindenkepp eszben fogom tartani. Mert en annyira amator vagyok meg ebben. :))

En megkaptam a bounty csomagot a korhazban az elso midwife talalkozon, abban volt egy kis lap, amit be kell kuldeni regisztralni. Azt kerdezted? Azt en bekuldtem, de meg semmi nem jott vissza. Majd csak jon valamikor.

Most megprobalkozom a kepletoltessel, meg soha nem csinaltam. ha sikerul, akkor belinkelem a kepeket az ikrekrol.

Tovabbi szep napot! Itt Londonban 32 fok van, nagyon meleg. Szeretem!

2010. júl. 10. 17:31
 80/274 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lanyok!

Akkor most megprobalom belinkelni a kepet. Ez a kep a 8+3 hetes UH-on keszult. Akkor tudtuk meg, hogy ikrek. Akkor volt az egyik 18.4 mm a masik 18.5 mm.

[link]

2010. júl. 10. 18:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!