Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Szia H, orulok, hogy mesz Te is 4D-s UH-ra. Szerintem nem korai. Biztos jol lehet majd latni mindent. Ha meg ugy gondoljatok, akkor majd elmentek a 23.-24. heten is. :)
Mi ugy erezzuk, hogy kisfiuk. Nem tudom megmondani, hogy miert. :) Persze mindegy, mert orulunk kislanyoknak es kisfiuknak is. A csalad kisfiukat szeretne, mert nalunk nincsenek fiuk. Szinte mindenkinek lanya van! :) Lehet, hogy a kovetkezo UH-on mar kiderul. Az julius 28-an lesz.
Tovabbi szep hetveget Nektek! Majd irjatok.
Sziasztok lanyok! 2 nap es ultrahang! Ugy izgulok! :D En is hallgatom mindne nap a szivhangot, olyan jo erzes. :D
Remelem a babanak nem art vagy nem zavarja a keszulek..
Jo nektek hogy mar nemsokara megtudjatok hogy fiu e vagy lany, en alig varom. Kislanyt szeretnenk, de igazabol minegy. Kar hogy 13 hetesen nem tudjak megmondani. Azert majd rakerdezek, nekem az is valami ha legalabb 60%-ra mondja meg. :D
Majd irjatok mi ujsag veletek!
De jo! El is hiszem, hogy mar nagyon varod! Jo lesz! Majd beszamolot szeretnek olvasni! :)
Addig is minden jot, amr csak masfel nap! :)
Sziasztok!
Jó olvasni, hogy mindenkinél rendben minden:D Nálam is rendben van minden, de úgy néz ki, én már nem húzom sokáig:D
Folyamatosan veszítem el a nyákdugómat már vasárnap óta. Ma még semmi nem volt, lehet, hogy kijött már az egész. Állítólag innentől kezdve 1 hét az átlag a baba érkezéséig.
Remélem is, már alig tudok mozogni:D
Sok sikert mindenkinek az uh-okhoz:D Ha a 20. hét körül megy el az ember, akkor benne lesz egybe az egész baba, igaz, az arcocskája még nem lesz annyira kiformálódva. 25-27. héten ha mentek 4D-re, akkor már nem lehet egybe lekapni a babát, viszont a pofija már teljesen formás lesz:D
Ahogy tudok, jelentkezem:D
Szia Colne,
Jujjj, de izgi, akkor lehet, hogy mar ezen a heten megszuletik a baba? Nagyon drukkolok, irj, amig tudsz! Ha esetleg addig mar nem irnal, akkor nagyon konnyu szulest kivanok Neked!!!
Koszi az UH infokat. En a 20.-21. heten megyek valamikor 4D UH-ra. Akkor az jo lesz! :)
Drukkolunk Neked!!!
Szia B! Marha jok a kepek es milyen jol jartal 5fontert 5-ot,nalunk 1 kerul annyiba! :) Rakerdeztel a nemere? Gondolom nem latta a doki! Gratula.
H
Koszi! :)
Nem, nem mondta meg hogy fiu e vagy lany. Pedig kerdeztem, meg sem probalta megnezni. Majd a 20 hetesen azt mondta, de az meg hol van??? :( Szept 9re kaptam idopontot...
De ez az uh nagyon jo volt! A baba ossze-vissza ugralt tok vicces volt. :)
Szia B! Nagyon aranyosak a kepek! Orulok, hogy ilyen jol sikerul az UH! :)) Hidd el, hamarosan eljon a 20 hetes UH ideje is, aztan megtudod, hogy kislany vagy kisfiu! :))
Mi jovo het szerdan megyunk megint, azt mondtak, hogy mar lehet, hogy meg fogjak tudni mondani! :))
Jo ejszakat Nektek!
Sziasztok,csak jottem egy gyors beszamolora,hogy kis pocsosunk lesz! :) egesz nap a fold felett jartam. Remelem mindenki jol van! :) Colne,meg egyben vagy?
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!