Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/274 A kérdező kommentje:

Szia H, orulok, hogy mesz Te is 4D-s UH-ra. Szerintem nem korai. Biztos jol lehet majd latni mindent. Ha meg ugy gondoljatok, akkor majd elmentek a 23.-24. heten is. :)

Mi ugy erezzuk, hogy kisfiuk. Nem tudom megmondani, hogy miert. :) Persze mindegy, mert orulunk kislanyoknak es kisfiuknak is. A csalad kisfiukat szeretne, mert nalunk nincsenek fiuk. Szinte mindenkinek lanya van! :) Lehet, hogy a kovetkezo UH-on mar kiderul. Az julius 28-an lesz.

Tovabbi szep hetveget Nektek! Majd irjatok.

2010. júl. 18. 10:51
 102/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok! 2 nap es ultrahang! Ugy izgulok! :D En is hallgatom mindne nap a szivhangot, olyan jo erzes. :D

Remelem a babanak nem art vagy nem zavarja a keszulek..

Jo nektek hogy mar nemsokara megtudjatok hogy fiu e vagy lany, en alig varom. Kislanyt szeretnenk, de igazabol minegy. Kar hogy 13 hetesen nem tudjak megmondani. Azert majd rakerdezek, nekem az is valami ha legalabb 60%-ra mondja meg. :D

Majd irjatok mi ujsag veletek!

2010. júl. 20. 21:53
 103/274 A kérdező kommentje:

De jo! El is hiszem, hogy mar nagyon varod! Jo lesz! Majd beszamolot szeretnek olvasni! :)

Addig is minden jot, amr csak masfel nap! :)

2010. júl. 20. 23:36
 104/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy mindenkinél rendben minden:D Nálam is rendben van minden, de úgy néz ki, én már nem húzom sokáig:D

Folyamatosan veszítem el a nyákdugómat már vasárnap óta. Ma még semmi nem volt, lehet, hogy kijött már az egész. Állítólag innentől kezdve 1 hét az átlag a baba érkezéséig.

Remélem is, már alig tudok mozogni:D

Sok sikert mindenkinek az uh-okhoz:D Ha a 20. hét körül megy el az ember, akkor benne lesz egybe az egész baba, igaz, az arcocskája még nem lesz annyira kiformálódva. 25-27. héten ha mentek 4D-re, akkor már nem lehet egybe lekapni a babát, viszont a pofija már teljesen formás lesz:D

Ahogy tudok, jelentkezem:D

2010. júl. 21. 09:46
 105/274 A kérdező kommentje:

Szia Colne,

Jujjj, de izgi, akkor lehet, hogy mar ezen a heten megszuletik a baba? Nagyon drukkolok, irj, amig tudsz! Ha esetleg addig mar nem irnal, akkor nagyon konnyu szulest kivanok Neked!!!

Koszi az UH infokat. En a 20.-21. heten megyek valamikor 4D UH-ra. Akkor az jo lesz! :)

Drukkolunk Neked!!!

2010. júl. 21. 11:46
 106/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok! B vagyok!

Minden ok, a babam 7.3 cm-es, 13+2 hetes. Kaptam 5 kepet £5ert! :) Nagyon rendes volt a doki.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Puszi mindenkinek!

2010. júl. 22. 14:06
 107/274 anonim ***** válasza:

Szia B! Marha jok a kepek es milyen jol jartal 5fontert 5-ot,nalunk 1 kerul annyiba! :) Rakerdeztel a nemere? Gondolom nem latta a doki! Gratula.

H

2010. júl. 22. 17:15
 108/274 anonim ***** válasza:

Koszi! :)

Nem, nem mondta meg hogy fiu e vagy lany. Pedig kerdeztem, meg sem probalta megnezni. Majd a 20 hetesen azt mondta, de az meg hol van??? :( Szept 9re kaptam idopontot...

De ez az uh nagyon jo volt! A baba ossze-vissza ugralt tok vicces volt. :)

2010. júl. 22. 19:01
 109/274 A kérdező kommentje:

Szia B! Nagyon aranyosak a kepek! Orulok, hogy ilyen jol sikerul az UH! :)) Hidd el, hamarosan eljon a 20 hetes UH ideje is, aztan megtudod, hogy kislany vagy kisfiu! :))

Mi jovo het szerdan megyunk megint, azt mondtak, hogy mar lehet, hogy meg fogjak tudni mondani! :))

Jo ejszakat Nektek!

2010. júl. 22. 21:39
 110/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok,csak jottem egy gyors beszamolora,hogy kis pocsosunk lesz! :) egesz nap a fold felett jartam. Remelem mindenki jol van! :) Colne,meg egyben vagy?

H

2010. júl. 25. 00:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!