Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Koszi es varom a kepeket Clone! Mar akkor is szep volt a kis Fanni amikor megszuletett! :) tegnap voltunk a korhazban parent crafton, egesz Jo volt. Csutortokon meg megyunk Antenatal care- re. Kivancsi leszek.
Csopp Milanom ma nagyon aktiv, alig varom mar hogy megszulessen!
Vannak kepeitek gyerekszobarol?
orulok,hogy elokerul mindenki! :) Gratula mindenkinek es varom a kepeket en is.. :) mi is voltunk 4D-n,27. heten, de ezek mar 5 hetes kepek.a gyerekszoba nalam mar mar szinte teljesen kesz,meg 1-2 het kell neki,aztan majd teszek fel kepeket. :)
Itt vannak a 27.hetes 4d-s kepek:
hihetetlen mar ilyenkor is mennyire mas a kis pofijuk.. :)
Colne! neked mennyire megy gyorsan az ido,miota megszuletett a pici lanyod? :)
H
Jaj Zerna, nagyon szoritok ertetek h minden rendben legyen!!! Majd probalj meg irni hogy mikor mi tortenik!! Legy pozitiv es bizz az orvosokban! Na es pihenj sokat! Minden ok lesz!
Szoba- ugy sem festhetitek ki hogy amikor kikoltoztok visszafestitek? Nekunk nagyon rendes a foberlo, azt mondta csinaljunk amit akaunk tudja hogy ugyis jo izlesunk van. De amugy a falra mi is matricat tettunk, b&q-ba vettuk.
Zerna! Nagyon drukkolok nektek es tenyleg csak pozitivan! remeljuk azert minnel tobvabb bent marad a picur! Aztan majd amikor tudsz,ertesits minket!
A szobara visszaterve,ezt igy nem kerdeztuk meg,eszunkbe sem jutott.. :) de mar mindegy,mostmar lesz,amilyen lesz.. :)
Azt hittem mar minden rendben lesz a maradek idoben,ugy ertem tunetmentes maradok,de most kezdodott nalam az,hogy ejszaka alvatlansag,napkozben alomkor.. de nem panaszkodom eddig nagyon szep volt a terhessegem a sulygyarapodast kiveve.. :)
szep napot
H
a másodikat újra kellett küldenem:D
Colne vagyok, bocs:D
Tegnap volt a szülinapom és szülinapomra megfordult többször is hasról hátra:D Pedig csak 27-én lesz 4 hónapos.:D Az idő repül:D
Jól vagyunk, eddig két oltáson vagyunk túl, teljesen meggyógyultam. 6 hétre és 8 hétre megjött, de azóta semmi:D
Szoptatok, karácsonykor kezdem a hozzátáplálást. Olyan izgatott vagyok. A matalanban vettem neki karácsonyi ruhát, majd elküldöm annak is a fotóját karácsony után:D Nagyon gyönyörű kislány, és az éjszakát is átalussza most már. 3 hónapos volt kereken, mikor először átaludta. 10-kor este lerakom, 4-kor ébred először, de tegnap meg ma 6-kor ébredt, és nem is volt 10 óra, mikor letettem este az ágyába:D Volt egy kis hasfájóssága, de 3 hónapos korára elmúlt, adtam neki a gripe watert. Szépen gyarapszik, messze a legszebb kislány az angolok pakik között:D Járunk babamasszásra 7 hetes korától, és baba játszóházba. Imádja mind a kettőt. Nem kövér és nem sovány baba, a piros könyvben pont a legátlagosabb vonalat követi, a középvonalat. Most kicsit több, mint 6kg. 61.5cm:D Túl vagyunk egy hetes hasmenésen is. Náthája kétszer volt már, de a doki szerint normális.
Nagy erőkkel készülünk a karácsonyra, majd én is teszek fel képet a szobájáról, de még alakuló félben van, még nincs kész a dekoráció.
Dióhéjban ennyi. Remélem mindenki jól van, már nem sok van hátra nektek sem:D Könnyű szülést mindnyájatoknak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!