Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/274 anonim ***** válasza:

Koszi es varom a kepeket Clone! Mar akkor is szep volt a kis Fanni amikor megszuletett! :) tegnap voltunk a korhazban parent crafton, egesz Jo volt. Csutortokon meg megyunk Antenatal care- re. Kivancsi leszek.

Csopp Milanom ma nagyon aktiv, alig varom mar hogy megszulessen!

Vannak kepeitek gyerekszobarol?

2010. nov. 9. 11:30
 152/274 anonim ***** válasza:

orulok,hogy elokerul mindenki! :) Gratula mindenkinek es varom a kepeket en is.. :) mi is voltunk 4D-n,27. heten, de ezek mar 5 hetes kepek.a gyerekszoba nalam mar mar szinte teljesen kesz,meg 1-2 het kell neki,aztan majd teszek fel kepeket. :)

Itt vannak a 27.hetes 4d-s kepek:

[link]

[link]

[link]

[link]

hihetetlen mar ilyenkor is mennyire mas a kis pofijuk.. :)

Colne! neked mennyire megy gyorsan az ido,miota megszuletett a pici lanyod? :)

H

2010. nov. 9. 12:54
 153/274 anonim ***** válasza:

Oooo a te babad is nagyon cuki H! Nalunk kesz a gyerekszoba. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 9. 13:02
 154/274 anonim ***** válasza:
Hat k*rva jo a szobatok! :)) tetszik nagyon.. ilyenkor sajnalom,hogy a lakast amit berlunk nem szabad festeni..mi sima matricakkal oldottuk meg.. :) majd ha efgyszer eljutok odaig teszek fel kepeket.. :)
2010. nov. 10. 16:41
 155/274 anonim ***** válasza:
54%
catlakozom az elottem szolohoz!!! tenleg jo a szoba!! a babas kepek edik. mi sajnos mar nem erunk el hosszabb idot a pocakban. ma megkaptam az elso steroid injekciot. szoval kozoltek meg par het es a kicsi kibujik. ami nem is lenne rossz ha nem a 24 hetben jarnek most. szoval probalok nyugiba lenni, de nehez. van egy olyan kerdesem hogy a szules utan volt-e valaki hosszabb ideig a korhazban es ha igen akkor nekem kell bevinni a babanak mindent? vagy hogy is van ez? mi meg semmit nem vettunk es most mar nem a babonarol szol ez az egesz. mar csak akkor fogom elszanni magam,ha megvan a picurka es hazajovetel elott leszunk. sok minden tortenhet meg addig, de pozitiv probalok lenni!! udv nektek zerna
2010. nov. 10. 22:32
 156/274 anonim ***** válasza:

Jaj Zerna, nagyon szoritok ertetek h minden rendben legyen!!! Majd probalj meg irni hogy mikor mi tortenik!! Legy pozitiv es bizz az orvosokban! Na es pihenj sokat! Minden ok lesz!

Szoba- ugy sem festhetitek ki hogy amikor kikoltoztok visszafestitek? Nekunk nagyon rendes a foberlo, azt mondta csinaljunk amit akaunk tudja hogy ugyis jo izlesunk van. De amugy a falra mi is matricat tettunk, b&q-ba vettuk.

2010. nov. 10. 23:18
 157/274 anonim ***** válasza:

Zerna! Nagyon drukkolok nektek es tenyleg csak pozitivan! remeljuk azert minnel tobvabb bent marad a picur! Aztan majd amikor tudsz,ertesits minket!

A szobara visszaterve,ezt igy nem kerdeztuk meg,eszunkbe sem jutott.. :) de mar mindegy,mostmar lesz,amilyen lesz.. :)

Azt hittem mar minden rendben lesz a maradek idoben,ugy ertem tunetmentes maradok,de most kezdodott nalam az,hogy ejszaka alvatlansag,napkozben alomkor.. de nem panaszkodom eddig nagyon szep volt a terhessegem a sulygyarapodast kiveve.. :)

szep napot

H

2010. nov. 11. 12:47
 158/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Legfrissebb képek:

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 11. 13:29
 159/274 anonim ***** válasza:
2010. nov. 11. 13:31
 160/274 anonim ***** válasza:

a másodikat újra kellett küldenem:D

Colne vagyok, bocs:D

Tegnap volt a szülinapom és szülinapomra megfordult többször is hasról hátra:D Pedig csak 27-én lesz 4 hónapos.:D Az idő repül:D

Jól vagyunk, eddig két oltáson vagyunk túl, teljesen meggyógyultam. 6 hétre és 8 hétre megjött, de azóta semmi:D

Szoptatok, karácsonykor kezdem a hozzátáplálást. Olyan izgatott vagyok. A matalanban vettem neki karácsonyi ruhát, majd elküldöm annak is a fotóját karácsony után:D Nagyon gyönyörű kislány, és az éjszakát is átalussza most már. 3 hónapos volt kereken, mikor először átaludta. 10-kor este lerakom, 4-kor ébred először, de tegnap meg ma 6-kor ébredt, és nem is volt 10 óra, mikor letettem este az ágyába:D Volt egy kis hasfájóssága, de 3 hónapos korára elmúlt, adtam neki a gripe watert. Szépen gyarapszik, messze a legszebb kislány az angolok pakik között:D Járunk babamasszásra 7 hetes korától, és baba játszóházba. Imádja mind a kettőt. Nem kövér és nem sovány baba, a piros könyvben pont a legátlagosabb vonalat követi, a középvonalat. Most kicsit több, mint 6kg. 61.5cm:D Túl vagyunk egy hetes hasmenésen is. Náthája kétszer volt már, de a doki szerint normális.

Nagy erőkkel készülünk a karácsonyra, majd én is teszek fel képet a szobájáról, de még alakuló félben van, még nincs kész a dekoráció.

Dióhéjban ennyi. Remélem mindenki jól van, már nem sok van hátra nektek sem:D Könnyű szülést mindnyájatoknak:D

2010. nov. 11. 13:44
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!