Terhesség alatt dohányzó kismamák? Lett baja a babának?
Terhességem előtt napi 1 dobozzal szívtam. 5 hetes voltam, mikor megtudtam. Még 6 hetes koromig csökkentettem. Azóta minden nap beleszívok 1, maximum 2 szál cigibe 2 slukkot. Szóval egy nap nem szívok el egy fél szál cigit sem. Nem értem magam, hogy ha a napi 1 dobozról le tudtam szokni, akkor miért kell ez a 2 slukk. 17 hetes vagyok.
Tudom, hogy ezért most jönnek a támadások, de elsősorban olyanok válaszát várnám, akik egy cipőben járnak velem.
Köszönöm a normális hangvételű választ. Végig dohányoztál, vagy hamarabb abbahagytad? Mennyit szívtál?
Valahol azt olvastam az elektromos cigiről, hogy még az is árt, amiben nincs nikotin.
Szia. Alattunk lakó csajsziról tudok csak nyilatkozni, én nem dohányzom egyáltalán. Most 6,5 éves a kisfia, és egészségesen született. Aztán az 1. év vége felé vették észre, hogy valami nem ok vele, a mozgásával, és a mozgásfejlődésével volt valami baj. Aztán kihozták, hogy kevés oxigénhez jutott az anyaméhben. Az anyukája végig dohányzott (sajnos), igaz, saját bevallása szerint napi egy szálat szívott csak.
Lényeg a lényeg, hogy a gyerek most 6,5 éves, még ovis, de kisegítő suliba fog járni, mert nem egészen érhető amit mond, azaz csak a szülei értik egészen pontosan. A diagnózis szerint valami méhen belül, vagy szülés közben elszenvedett oxigénhiány. A szomszéd csaj azóta pszichiáteriára jár, mert meg van győződve, hogy ő okozta a kisfia baját. Pedig lehet, hogy nem, és semmi köze a dohányzásnak az egészhez, de nem tud másra gondolni immáron 5,5 éve.
Szerintem nem éri meg. Rágózz inkább! Egészséges babát kívánok Nektek!
19:24
Ezt mindenki tudja, de nem olyan könnyű, mint gondolod. A kérdező próbálkozik, sőt szinte le is rakta, nem értem miért kell fröcsögni rögtön, ahelyett, hogy tanácsot adnál.
napi 1 slukk az semmi ha tényleg annyit szívsz. ha városban laksz 1 nap alatt is bekerül annyi a tüdődbe.
de akkor már szokj le róla 1-2 slukk nem is kell már :D
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:23
Van nikotin mentes e cigi is, ami csak vízgőzt enged magából. Gyakorlatilag olyan, mint egy inhaláló. Még egészséges is. szerintem érdemes kipróbálni, csak utána kell nézni milyet vesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!