Abszolút beteges, terhesség és szoptatás alatt dohányzó anyának a betegség góc gyerekét éppen tünetmentes időszakában közel engedhetem a 3 hónapos babámhoz?
Hú ez a sok minden hogy függ össze?
Nekem van olyan ismerösöm aki 3 éves koráig szoptatott, mikor terhessége alatt kint az udvaron ráment a cigi füst, azt mondta meg fog ettöl halni a gyereke, na neki állandóan beteg a gyereke, szinte 2 hetente valami légzöszerves betegsége van.
van egy barátnöm ö végig dohányozta és agyerek 6 éves létére szinte semmi baja sem volt még.
De ezt te érzed. ha akarod engedd oda ha nem akkor ne.
Ha már eleve ilyen furcsa hozzáállással közeledsz az általad "betegség góc"-nak nevezett gyerekhez, szerintem közös érdeketek az, ha nem engeded szegényt a saját gyerekedhez. Ugyanis bármi történne a 3 hónaposoddal, ha van realitása, ha nincs, biztosan a "betegség góc-ot hibáztatnád érte.
(Csak csendben jegyzem meg, hogy az a gyerek, amelyik már jár közösségbe, az beteg is szokott lenni. A jobb immnrendszerű kevesebbszer, a kevésbé jó többször. Ha még kicsinek tartod a saját gyerekedet a közösséghez, akkor ne engedj a közelébe senkit. De elárulom, a túlféltett gyerekek szoktak nagyobb korukra a leggyakrabban "betegség góccá" válni, mivel az immunrendszerüket a sok fertőtlenítés miatt nem is használják, így meg sem tud erősödni.)
Hát, elég érdekesen fogalmaztál...
Tényleg jobb, ha nem engeded magatokhoz azt a szegény gyereket, mindannyiótok érdeke...
Egyébként meg egyáltalán nem biztos, hogy az anyuka dohányzása miatt beteges a gyerek. A nővérem és sógorom a világ egyik legegészségesebben élő házaspárja (Norbiék után), mégis 2 hetente beteg a gyerek, születése óta...Mégis nap-mint nap találkozunk velük, a lányom a (megfelelő óvintézkedések mellett), még csak 1x volt beteg (de azt az orvosnál kapta el).
De ha így állnék hozzá a dologhoz, mint te, hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!