Anyukák szoptatás alatt híztatok? Én rengeteget, majdnem annyi vagyok mint a terhesség alatt?
12 kg-ot híztam terhesség alatt...hazamentem a kórházból már le is ment.
szoptatás alatt 15-öt híztam...15 hónapos koráig szopizott..és én is úgy voltam vele mint te,nagyon zavart..
most 3 hónapja nem bírom magam rávenni a fogyókúrára..
Szia! Én ugyanígy voltam, állandóan ettem volna, bár én a 21 plusz kilós terhességi súlyomból már csak 7 kg plusznál tartottam, de kezdett feljebb menni megint.
Amint kevesebbet ettem, meglátszott a tejemen. Most egy hónapja elkezdetem odafigyelni, nulla édesség, és babakocsi-tolás intenzíven (zsírégető pulzusszámmal), és hopp, elkezdtek leolvadni a kilók.
Ja, és tolom magamba a zöldséget, gyümölcsöt. Ha édességet kívánok, müzliszelet, az még mindig jobb, mint a csoki.
(mondjuk nekem speciális étrendem volt dietetikustól a terhességem előtt-most azt próbálom épeszű keretek között betartani)
Amúgy meg szerintem ne aggódj, le fog menni, biztos csinos vagy így is, csak arra vigyázz, hogy ne szaladjon nagyon el a súlyod, mert azt ledolgozni nagy meló lesz!!
Sok sikert!
7 hós baba anyukája
Igen, sajnos híztam a szoptatás alatt. Több lettem, mint amennyivel bementem szülni. Én is észrevettem a tej mennyiségén, ha nem ettem. Még este 10-kor is a konyhában voltam.
Mióta nem szoptatok, 2-3 kg ment le. Nem fogyózok, nagyon nehezen szánom rá magam. Pedig muszáj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!