Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
 271/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Picike lánykám betöltötte az egyet:D 3 tortája volt, egy pillangó (csokis, cukrázdás) a nagyijától, egy kerek (vaníliás, házi) párom keresztanyjától, és egy téglalap alakú (puncsos, házi) a nagyijának a keresztanyjától:D

Videófelvételt is csináltunk, meg kattingattam mindent:D

Tőlünk mesekönyvet és zenecédét, valamint mese dvd-t kapott, mert imádja a könyveket és a zenét.

Magyarországon ünnepelhettük a születésnapját, ez volt a legnagyobb ajándék, amit kaphattunk:D Csodálatos volt minden, mindenki el volt ájulva a kislányunktól: gyönyörű, okos, formás, ügyes, mosolygós, barátkozós, nem fél semmitől, és megeszik mindent:D

Egy rossz szavunk nem lehet rá, a legcsodálatosabb gyermek, az első év csodálatos volt vele.:D

Reggel az volt az első, hogy iwiwen küldtem neki két számot: Halász Judit: Boldog születésnapot, és Szekeres Adrientől a kicsi szív című számot. :D Persze pityogtam:P Mert a dal annyira illett ránk, pont úgy érzek, ahogy a dalban énekli Szekeres Adrien. Csodálatos szám, ha még nem hallottátok, hallgassátok meg!

Délelőtt díszítettünk lufikkal:D Tök jó lett!

Rettenetesen életvidám, barátkozós, vakmerő kislányunk van, akire nagyon-nagyon büszkék vagyunk! Ami a legfontosabb, hogy egészséges!

Nem tudom hogy csinálja, de eddig a nagy könyvet követi a fejlődés minden terén: súly, hosszúság, beszéd, mozgás...csoda ez a gyerek!

10.5 hónaposan volt az első lépése, de pont a szülinapján kezdett el tetszeni neki a járás. Szülinapja óta mindenhova megpróbál odasétálni...vagyis odaszaladni:P

Egyre jobban kifejezi, hogy mit szeretne. Mutogat dolgokra, amiket akar, és közben próbálja mondani.

Életében először találkozott kutyákkal. Először a mama szoba kutyájával, aki nem szereti a gyerekeket, és hozzá nem lehet közel engedni, mert megharapná. De úgy higyjétek el, hogy a kutya az életben meg nem harapott még senkit, nem mordult rá csak a kutyát nem szerető emberekre, és a gyerekekre, mert bántották kölyökkorában.

Rámordult Fannira, aki szeretne vele játszani, és ha nem figyelünk, meg is harapná. A második kutya egy hatalmas hangú farkaskutya keverék. Ha hirtelen kezd el ugatni én összerezzenek. A lányom szeme se rebben, mikor a kutya ugat! Sőt, ujjong és szeretne vele játszani. Egyébként nem engedtük közel a kutyához, aki egyfolytában ugatott, de csak azért, mert ő is játszani akart Fannival, de nem volt gyerek közelébe soha, nem tudna óvatos lenni vele. 3. kutya egy pitbull volt. Na ő vele játszott. Miután agyon ugrált minket, meg körbenyalt, azután mondt a gazdája, hogy ő egy pitbull:D Hát leesett az állam. Egyből felismerte, hogy Fanni még kicsi, ott kúszott mellette, és ha Fanni eltolta a kezével, akkor a kutya arrébb ment. Aztán nem győzte lányom nyújtani a kutyának a kezét, hogy nyalogassa meg:D (Nem szeretem, ha egy kutya puszilkodik, de olyan cuki volt ez a 1.5 éves nőstény pitbull)Nem faj tiszta, anyja és apja félig pitbullok csak.

Én most maradok egy időre Magyarországon, mert autóvezetésből meg akarom szerezni a jogsit. Már elkezdtem a kresz tanfolyamot, még két hét van belőle, aztán vizsga. Max október 1-gyel haza akarok menni.

Aztán szeretnék állást 4-6 órában délután, mikor az uram már otthon van, és tud vigyázni a lányra, így megspórolva az óvodát, majd házat venni közben. Ha ezek teljesülnek, akkor szeretnénk próbálkozni a kistesóval:D A tervem az, hogy még idén szeretnék teherbe esni, és körülbelül ugyanakkor szülni, mint tavaly, hogy két év legyen a két gyerek között.

De nem baj, ha kicsit tolódik, igazából szép lenne, ha szinte ugyanakkor tudnék szülni, mint tavaly, mert akkor a kistesó születésnapját is Magyarországon tudnánk ünnepelni minden évben. (anyámnak sikerült két öcsémet pár év eltéréssel ugyanaznap szülni, s engem is 12 napra rá megszülni, hátha nekem is sikerül ez a mutatvány:D)

Majd töltök fel képeket ígérem!

Ti hogy vagytok? Babáitok hogy vannak? Valaki már visszament dolgozni? Jártatok már Magyarországon a babáitokkal?

Írjon mindenki!

puszi mindenkinek

Colne

2011. aug. 2. 10:39
 272/274 anonim ***** válasza:
54%
olyan jo volt olvasni a leveled! kicsit meg is hatodtam mert annyi orom es boldogsag sugarzik az iromanyodbol!! :) a hetvegefele en is irok de mivel en visszamentem mar dolgozni, igy osszecsapnak idonkent a fejem felett a hullamok az idohiany miatt :) addig is puszi mindenkinek! jah zerna voltam :D
2011. aug. 2. 19:30
 273/274 anonim ***** válasza:

Köszi Zerna! Sajnálom, hogy ilyen hamar visszamentél dolgozni, második babával én is hamarabb szeretnék visszamenni. Ahogy le fog járni 2. alkalommal a 39 fizetett "gyes"-em, vissza fogok menni.

Remélem mindenki leírja majd a szülinapi sztoriját:D

Most mi megyünk megint rokont látogatni, ott alszunk a dédinél:D

Majd írok!

Puszi

Colne és Fanni

2011. aug. 3. 11:04
 274/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Uj vagyok itt fent, ugy kaptam ezt a linket egy szinten itt kint elo anyukatol.

Esetleg van olyan itt aki Eszak-Irorszagban el????

Igazabol elso babas kismama vagyok, es nagyon tanacstalan. Hiaba kerdezem a vedonom, nem mond semmit.

Aki olvassa ezt es tud nekem ebben segiteni, elore is koszonom.

udv mindenkinek. Zsike voltam

2012. jan. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!