Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/274 anonim ***** válasza:

Nem akarta egybe elküldeni, csak külön:

[link]

2010. dec. 10. 00:43
 212/274 anonim ***** válasza:
54%

colne! a picurkad gyornyoru, es csodaszep, es zabalni valo pusziparna :)) ez a mikijelmez meg kimondottan jol all neki. hmmm meg mondja valaki hogy a piros nem is csajos szin. :))

azt hiszem B-nek: az hogy valaki kezzel mericskelt rajtad az nem jelent semmit. gondolj csak bele hogy ha uhval is mernek akkor is sokszor igencsak jocskan van elteres a valodi suly es a becsult suly kozott. en abszolut de nem paraznek ilyenen, bar nem vagyunk egyformak. elhiszem hogy remiszto neked most ez a suly, de en szinte kizartnak tartom. es nyugi!!! en bizok benne hogy nem lesz 5 kilos gyereked!!!

H-nak: nalatok is szep a gyerekszoba. ott is szivesen laknek gyerekkent. ;) de latom nalatok sincs nagyobb hely a babanak, mint nalunk. igy kicsit megnyugodtam. mindig azon paraztam hogy bedugom szegenyt egy kis egerlyukba, de most kicsit nyugibb vagyok ez miatt. bar en annyira nem akarom kidisziteni mert tervbe van hogy jovore elkoltozunk innen. legfobbkeppen a gyerek miatt. mivel a lakas ket szintes, es nem nagyon akarom hogy baleset erje. valamint nem is fogunk elferni. ket embernek tokeletes ez a kis lakas, de mi mar regen kinottuk. sok szemetet osszefuj a szel az ido folyaman. :)

a furdokad az nekem is param, mert amiket eddig lattam azok nagyon kicsik es nem akarok 3 havonta ujat venni. nalunk csak zuhanyzo van, igy kenytelen vagyok megtalalni a "tokeletes" megoldast. jovohetre varom otthonrol a csomagot amit anyuek es az anyosek kuldenek karacsonyra es ha ideer akkor teljesen berendezzuk a szobacskat. bar nem kuldenek butort vagy hasonlot, de sok olyat amit kertem es kelleni fog. ahogy en elterveztem es latom, szerintem cuki lesz nalunk is a kucko. :))

ja es hogy a boldogsag oromei teljes mertekben kiteljesedjenek eletem eme napjaiban, csajok nem fogjatok elhinni, de nol a bolcsessegfogam. szerintetek meg van dagadva es faj??? kicsit kezd telelenni a hocipom hogy tenleg minden eler.

en is unatkozok itthon, de ha barmit is csinalok akkor mar hamar elfaradok. ha ugy nezem oktober ota nem csinalok fizikai munkat. annyira raferne mar az ablakra a pucolas, es reluxamosas, fuggonymosas, fe felek ha elkezdem valami tortenik velem es a parom itt marad a romok kozott. szoval ugy gondoltam majd januarba szepen lassan megcsinalok mindent!!!

en mar tiszta karacsonyi lazba egek hetek ota, ami nem jellemzo ram. mar elore kigondoltam hogy miket fogok sutni, fozni es juj mar most hizok, pedig csak a gondolataimban falom a fincsi kajakat. hizasrol jut eszembe. honapok ota tartom a sulyom ennek azert nagyon orulok, mert elotte par het alatt felkuszott 2o-22 kilo. de most mar jo ideje 80 korul mozgok. de azert mar varom hogy vegre a regi ruhaimat hordhassam es ne ezeket a "satorteto nagysagu" lepedoket. :))

nem tudom hogy hogy vagytok vele, de az en babam napok ota nagyon nyugis es vegre vegig tudnam aludni az ejszakakat, mert nem akarja kirugni az oldalam, de most meg az orrfujas es tarsai nem engedik a nyugalmat.

remelem hamarosan minden visszaall a regi kerekvagasba mert hianyzik a kis eletem. es ezt nem onzosegbol mondom.

kellemes delutant mindenkinek!! jah zerna :))

2010. dec. 10. 12:12
 213/274 anonim ***** válasza:
54%

ha nem banjatok en toltenek fel egy kepet ahol igaz meg nem nagy a pocim es arcom is van.... szoval ez vagyok en zerna :))

[link]

2010. dec. 10. 12:16
 214/274 anonim ***** válasza:

Colne! Koszi az infokat,hat nem szeretnem,ha az en adataimmal lenne kitoltve a papir,mert a os papiromon meg a volt ferjem neven vagyok,most valtam el par hete es hetfon eskuszunk a jelenlegi parommal,de ugye a papirjaimon meg az ex neven leszek,de majd elmagyarazom nekik,vagy viszem a hazassagi anyakonyvi kivonatot.. :( A kislanyod nagyon szep baba! A szemeibe szerelmes lettem es tentleg nagyon jol all neki a kisruha. :)

Zerna,az en bolcsessegfogam is elig kint van,terhesseg kozepe fele kezdett kijonni,csak nekem az a szerencsem(kopp-kopp-kopp),hogy nem faj egyaltalan. Ki akarod majd huzatni? A gyerekszobarol: igen,nem nagy a szoba,eppen be lehetett rendezni,de kesobb a szopis fotel meg a pelenkazo ugyis kikerul,akkor meg boven eleg lesz.A fara en is csak sajatkeszitesu matricakat tettem,bar mi nem tervezunk koltozni mostanaban. Mi erunk a lakasban,igazabol mar nem ferne be semmi uj cucc.Plusz ugye van egy kutyusunk is.

Akkor most en is felfedem magam,itt egy kep fenykoromrol(+5kilo):P,ezen meg csak 19 hetes vagyok es azt hittem mar hogy latszik a hasam,hat most ahogy nezem... :D nem igazan,de mindegy is. :)

[link]

H

2010. dec. 10. 12:35
 215/274 anonim ***** válasza:
54%
nem vagyok ferde hajlamu :))) de szerintem nagyon szep kismama vagy!!!!! viszont visszaneztem par napja te kuldtel a pocidrol kepet nem??? ha igen akkor neked tenleg nagyon nagy a hasad. en ezem a kepen talan 25 hetes lehetek. az egyik munkatarsammal egy het kulonbseggel fogunk szulni. (elvileg o elobb egy hettel) na a lennyeg hogy neki sokkal nagyobb a pocija mint nekem. lehet nekem van az atlaghoz kepest kicsi? hmm ki tutdja!! de nem banom. viszont H te olyan kis fiatalnak nezel meg ki a fenykepen. vagy csaloka a beallitas es a fenyek. de orulok hogy egy arcot most mar tudok csatolni a Betukhoz is! :)) zerma voltam
2010. dec. 10. 13:03
 216/274 anonim ***** válasza:

Haha! :) Koszonom,en nem mertem irni,hogy csinos vagy,nehogy furan jojjon ki,de "Te is tetszel nekem". :) Igen en tettem fel a pocimrol a kepet,de viszont a 25 hethez kepest szerintem tok normal meretu a pocid,ne aggodj miatta,aztan meg ki tudja mekkora lesz a vegere. Legalabb nem olyan kenyelmetlen. Nekem pl a cipot mar a paromnak kell ram adnia,mert nem mindig sikerul magamnak felvennem. :) Hat nem a beallitas miatt latszom olyan fiatalnak,mert 19 eves vagyok,szoval nem tevedtel. :) Mi is a pontos datum,amikorra ki vagy irva?

H

2010. dec. 10. 13:49
 217/274 anonim ***** válasza:

A kettovel ezelotti bejegyzesem nehol eleg ertelmetlenre sikeredett,na ez nem azert van ,mert analfabeta vagyok,hanem neha gondol egyet a billentyuzetem es nem irja a szoveget,amit eppen gepelek. ezert kimaradnak betuk vagy szavak.. :P Ha forditani kell,szoljatok! :D

H

2010. dec. 10. 13:54
 218/274 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! Csinik vagytok mind a ketten, és Colne, csoda szép a kislányod! Na akkor én is felfedem magam, Az iwiw-en megtaláltok Balint Brigitta néven, exeteri lakcimmel! Ott van a profil képek kozott egy friss kép a hasamról, az utolsó kép. A csaj aki velem van a képen 3 nappal előbbre van kiirva mint én... érdemes megnézni. :)
2010. dec. 10. 14:19
 219/274 anonim ***** válasza:
54%

H! szepen koruludvaroltuk itt egymast, amin nagyon jot nevettem. :)) akkor meg nem is vagyok olyan vaksi, mint gondoltam es tenleg nagyon fiatal vagy. amugy cipoproblemak nalam is vannak. en felhuzni meg fel tudom, de bekotni mar csak akkor tudom ha elonti az agyam az ideg. :)))) amugy marcius 1re vagyok kiirva. de hogy mi lesz belole nem tudom.

gondolom B volt az utolso :) nekem nincsen iwiwem, majd ha mar mind megszultunk es jol leszunk elmeselem hogy miert szuntettem meg magam ott. szoval en csak facebookos oldalon vagyok regizve es en csak ott tudok nezelodni. :)) szoval legyszi linkeld be ide a kepet mert most mar en is kivancsi vagyok!!!!

2010. dec. 10. 14:27
 220/274 anonim ***** válasza:
Ja és persze be is jelölhettek ha akartok! :)
2010. dec. 10. 14:28
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!