Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?
Sok boldogságot kívánok én is:D
Colne
Jajj csajok én már olyan kíváncsi vagyok a babáitokra:D Néztem Briginek a 3d-s képeit a kisfiáról, jajj annyira gyönyörű lesz! Nagyon szép tiszták a felvételek, biztos öröm volt nézni.
Nagyon nagyon szép kisfiad lesz!
Koszonom szepen! :) Jahj Zerna! Mast erre nem lehet mondani,aranyos vagy! :) Tul is estunk rajta,mostmar csak a kissracot kell kiuzni belolem. :) Mar nem birom idegekkel. :P En is kivancsi leszek a babakra. Nemsoka mar mindenkinek kint lesznek a picurok. :)
H
Sziasztok!
B vagyok! En is gratulalok H! Remelem szep nap volt! :)
Koszi Colne! :) A szaja meg az alla tiszta apja, nagyon kivancsi leszek hogy fog kinezni eloben. Mar egyre jobban szenvedek. :( Nehez mindent megcsinalni, minden a foldre esik, persze most amikor alig tudok lehajolni, faj mindenem, kenyelmetlen minden, eg a gyomrom, nyugos vagyok, mar nem birom!!! :( Tudom, hisztis is vagyok.. :S
Meg 43 nap...
H! kerdezhetek valamit? atemeltek az ujasszonyt a kuszobon? vagy arra meg gyurni kell?? jaj remelem nem haragszol meg!! csak viccnek szantam!! mi nem vagyunk osszehazasodva, csak osszealltunk mint a teszta :)) de en nem biztos hogy birnam az izgalmat igy szules elott!! en is kivancsi vagyok az osszes babara!
colne! fanni nagyon cuki edes kis puszizsak!!
B! neked sincs mar sok hatra!! szepen sorba mindegyonkbol kibujik es remelhetoleg en leszek az utolso marcius 1-en! :) nyugi nekem mar most potyog minden a kezembol. soha eletemben nem voltam ilyen bena. es en is hisztis vagyok es kibirhatatlan sarkany. nem csodalnal ha ez a joember elfutna mellolem.. :)) bar ha eddig kihuzta mellettem akkor talan igy is maradunk. nekunk most lesz 19-en 10 eve hogy koptatjuk egymast. jaj a fiatalsagom....
na megyek mert mar ossze hordok hetet havat.... :) remelem hogy ma tudok aludni, nem nagyon mulik a fogfajas.. :(
Koszonom megegyszer csajok! :) Hat ez aranyos volt Zerna, de eszem agaban sem volt megsertodni es valoban inkabb meg gyurni kellett volna ra,de az tuti,hogy az ajton nem fertunk volna be. :) Amugy csak egy gyors feloras szertartas volt 2 tanuval,meg Apum volt ott(O is itt el kint). 10 ev az nem semmi ido,irigyellek titeket es amugy is nem a papiron mulik a dolog. Szerintem meg mi sem eskudtunk volna meg,ha nem lenne ez a bonyodalom az ex ferj miatt.. :S na mind1. a sarkanyosdi nekem is ismeros,meg a hangulat ingadozasok meg a szenvedes,jo lenne ha mar eltunnenek.:)
H
sziasztok! szerintetek be van gyulladva az egesz also allkapcsom? nol az also bolcsessegfogam es nincs neki helye. :(( olyan nyomi vagyok mar ket napja + ez a kis boxbajnok itt a hasamban tuti akkor zendit ra, amikor nem faj az arcom es aludni is tudnek. lehet hogy most mindenfelet fogtok gondolni rolam, de EN MAR NAGYON VAROM ENNEK A TERHESSEGNEK A VEGET!!!! nagyon szeretnenk meg 2 gyerkocot, de igy mar nem vagyok benne annyira biztos.
H!! az a 10 ev hidd el nem mindig volt rozsaszin+van koztunk 12 ev korkulombseg ami sokszor gondot szult, de itt vagyunk. :) nya pussz nektek, megyek teszek egy kis rendet mert irto kupi van :))
B vagyok.
Mi 8 eve vagyunk egyutt. Szinte gyerek korom ota. :)
Ne aggodj, en is alig varom hogy vege legyen, es 2x is meg fogo gondolni hogy akarok e meg egyszer terhes lenni. :( Irigylem azokat akik azt mondjak hogy ez eletuk legszebb 9 honapja. Mar nem birom az ejszakai fenntleteket, a gyomoregest, a fajdalmat mindenhol es jesszusom mit meg nem adnek azert hogy a hasamon aludhasak megint!!! Csak egy kenyelmes ejszakat kerek, amit vegig tudok aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!