Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/274 anonim ***** válasza:

Hello csajok! :)

B! Gratula a babadhoz,jol sikerult a kep! :) Legalabb szepen fejlodnek a babaink. :)

Olyan jo nektek,nekem meg van 4 het a 20hetes UH-ig,akkor megyek legkozelebb,mar szamolom a napokat. Az ikrekkel tuti minden rendben lesz es mar behoztak egymast. :)

Vigyazzatok magatokra csajok! :)

H

2010. júl. 14. 19:47
 92/274 anonim ***** válasza:

B vagyok

Persze hogy szoritok a babaidert, tuti hogy behozza az egyik a masikat, ne aggodj! Amugy eleg surun elofordul ikreknel hogy az egyik kisebb mint a masik nem?

Mindenkeppen ird meg hogy mi volt, es kepeket is varunk a kis manokrol!! :D

Mindenkinek sok egeszseget!!

2010. júl. 14. 21:45
 93/274 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lanyok! Koszonom, hogy gondoltatok ram!

Mindent rendben talaltak, de a picurka meg mindig kisebb, mint a masik. most mar nem mertek CRL-t, mert ahhoz tul nagyok, majd ket het mulva a 16 hetes UH-on. Most mar fej atmerot, combcsontot meg ilyesmit mertek. Kepeket most nem tudtak csinalni, mert megint ugy mozogtak, hogy nem lett volna jo. Ket het mulva viszont kerunk.

A lenyeg, hogy azt mondtak, hogy minden rendben, szepen fejlodnek.

H, elhiszem, hogy alig gyozod kivarni, de hidd el hamar eltelik a 4 het. A lenyeg, hogy mar jol vagy es minden rendben.

B: en is ugy tudom, hogy az ikrek szinte soha nem egyformak. Nem is az volt a baj, hogy nem voltak ugyanakkorak, hanem tul nagy volt a kulonbseg.

Minden jot Nektek! Hamarosan eljon az UH Nektek is! :)

2010. júl. 14. 21:52
 94/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Colne vagyok!

Örülök, hogy mindenkinél minden rendben. A kisebb iker majd utoléri a másikat:D

Jó az összes uh-os kép:D Nem tudom, én tettem már fel? Szerintem nem. Itt egy 4D-s kép a 28. hétről:

[link]

Remélem működik:D

Betöltöttem a 36. hetemet is:D Még 8 napot kell kibírnia, aztán jöhet:D Egyébként még 23 napom van:D Felállítottuk a kiságyat, olyan frankó matracot vettünk bele:D Tök szuperul néz ki, de még meg kell csinálnom a falra a dekorációt, ha szerencsém van, ma, vagy holnap megérkezik hozzá az anyag. Ha kész leszek vele, teszek fel képet:D

Azt hittem, nagyobb lesz majd a hasam, de szerintem nem is olyan nagy:D

Mindenkinek szép napot!

2010. júl. 16. 10:27
 95/274 anonim ***** válasza:

Szia Colne! Nagyn edes a babad!! (kisfiu vagy kislany?) Mi lesz a neve?

Itt csinaltattatok a 4D-s uh-t? Nalunk is lehet, de £100-nal kezdodik, es abban meg nincs semmi. Szepen megy felfele ha akarsz DVD-t meg kepeket. Ezert gondoltuk hogy inkabb majd oktoberben hazamegyunk, legalabb a csalad is lat pocakosan, es megcsinaltatjuk 12 ezerert. Osszekotjuk a kellemeset a hasznossal. :) Olyan jo neked hogy mar itt tartasz! :)

Ja, kepzeljetek , tegnap siman megtalaltam a szivhangot a doppleremmel! Elsore! Annyira jo volt, azt hallgattam vagy 10 percig! Aztan en marha nem kapcsoltam ki rendesen es elmentem dolgozni. Persze hogy lemerult az elem mire apanak meg akartam mutatni... Grrr

Varjuk a kepeket a babaszobarol, szeretnek jopofa otleteket!! :)

Puszi mindenkinek!

2010. júl. 16. 11:18
 96/274 anonim ***** válasza:
Ja B voltam. :)
2010. júl. 16. 11:18
 97/274 anonim ***** válasza:

Kislány lesz, és Fanni lesz az egyik neve, a második neve még nem letisztázott, van pár ötlet, de azt majd úgy adom neki, hogy ránézek, és amelyik leginkább illik rá.

Igen, tudom, hogy drágák, mivel itt csináltattuk. Igazából apukám fizette ki, soha nem hagyom, hogy adjon anyagi támogatást (nem érti meg, hogy nem kell:D), mivel a másik 3 testvéremnek segít (az egyik még csak 15 éves, tehát természetes, hogy segít neki, az öcsém még nem kapott melót, 24 éves, el kell tartania, a nővéremnek is sokat kell segíteni, ezért rosszul érzi magát apukám, hogy nekem nem kell segítenie:D) Szóval ezt nem tudtam visszautasítani:D 160 font volt, mivel videó is volt benne, meg képek kinyomtatva, meg cd-n, meg egy olcsó ajándékcsomat, ócska képkerettel, tollal és egy plüss macival. De 45 percen keresztül láthattam (nem úgy, mint a normál uh-n, ahol éppen 5 perc sincs a mozi:(

2010. júl. 16. 12:07
 98/274 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lanyok!

Colne, nagyon edes a kis Fanni! Olyan izgi, hogy mar csak par het van Neked hatra! :) Nagyon drukkolunk!

Koszonom Neked is a biztatast az ikrekhez!

B, latod, megy ez mar Neked is, megtalalod a szivhangot. :) szerintem egyre rutinosabb leszel! :) Csak ne felejtsd majd el mindig kikapcsolni. :)

Szep hetveget Nektek!!!

2010. júl. 16. 22:51
 99/274 A kérdező kommentje:
Ja, meg annyi, hogy mi is megyunk haza majd augusztusban ket hetre, akkor otthon el is megyunk 4D-s UH-ra. Akkor mar 20 hetes leszek, azt mondtak, hogy az ikreknel az tokeletes a 4D-s UH-ra. Majd meglatjuk! :)
2010. júl. 16. 22:53
 100/274 anonim ***** válasza:

Na olyan turelmetlen lettem,hogy en is megyek 1 het mulva 4D-s UH-ra bar nagyon tanacsoltak,hogy csak 23-24 hetesen menjek,de jo lesz ez igy is,remelem. :)

Colne,azert valahogy jelezz,ha mesz szulni. :) Elore is konnyu es gyors szulest kivanok!

B,en is gratulalok,hogy megvan vegre a szivhang. En mindennap hallgatom. :) vagy 2 naponta.

Nem gyozom varni az ikerekrol is a kepet,olyan izgi,hogy 2 babad van! Szerinted fiuk vagy lanyok lesznek?

Mi a parommal kisfiut erzunk,de a csalad szerint kislany lesz,hat jovoheten kiderul. :)

puszi nektek

H

2010. júl. 17. 18:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!