Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/274 anonim ***** válasza:
akarom mondani 3 evig. amugy en vagyok az uh kisiros, tovabbiakban B! :)
2010. jún. 25. 12:58
 32/274 A kérdező kommentje:

Igen, en is ugy ertelmezem, hogy a "will be frozen for 3 years" alatt azt ertik, hogy nem emelik 3 evig.

Viszont megszuntetik a Child Trust Fund-ot. Azt ugy hallottam, hogy par honapon belul. De lehet jobb lenne, ha utana olvasnek.

En mivel ikres vagyok, inkabb azon aggodom, hogy az egy gyerek utan jaro penzbol, hogyan fogjuk tudni a ket picit ellatni.

Mas: Olyan szep ido van :)), meg a hetvege is jo meleg lesz. Mindenkinek jo hetveget!!!

2010. jún. 25. 13:50
 33/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok, kicsit ez így megnyugtatóbb, hogy nem akarják beszüntetni, csak 3 évig nem emelik, igen, valóban ezt jelentheti.

A child trust fund-ot nem hallottam, de végül is, én még úgy vagyok vele, hogy nem tudom, hogy mi lesz a jövő, az is lehet, hogy hazamegyünk, de nem valószínű, és ezt csak a gyerek 18. évét betöltve lehet kivenni a bankból, ha jól tudom.

Egyébként, most pakolom épp a bőröndömet a kórházba:D

Van itt ismerősöm, aki már szült, majd megkérdek tőle pár dolgot, mert pl nem értem, hogy popsi kenőcsöt rakjak e a csomagba, meg milyet:D Majd nektek leírom a tapasztalataimat, hogy mi volt a kórházban, ha érdekel benneteket.

2010. jún. 27. 16:46
 34/274 A kérdező kommentje:

Szia! Persze, hogy erdekel, hogy mi lesz a korhazban! :)) Mindenkepp ird majd meg! Most hanyadik hetben is vagy? 35.-ben? Jaj, ez mar olyan izgi, pakolod a borondod! :) Sajnos en ebben meg nem tudok Neked segiteni, hogy miket kell vinni a korhazba.

Te egyebkent hol vagy Angliaban? En Londonban.

Penteken megyek az elso korhazi UH-ra, akkor leszek 12+2 hetes a korabbi privat UH szerint. A mensi szerint 12+4 hetes. Mar nagyon varjuk, hogy ujra lassuk Oket!

En sem tudom, hogy mit hoz a jovo! Sokan mondjak, hogy miert nem koltozunk haza, otthon ott az egesz csalad, mindenki segitene stb. De nekem nem magyar a ferjem es nem beszel magyarul, csak par szot, igy nem tudom, hogy mit csinalhatna Magyarorszagon. Ezert mindig el is vetjuk ennek a lehetoseget. Nehez lesz az tuti, de majd csak lesz valahogy!

2010. jún. 28. 08:29
 35/274 anonim ***** válasza:

A 34. hetemet kezdem szerdán, ezen a héten.:D

Oké, akkor majd megírom a szülés-sztorit.:D Én Lancashire-ben vagyok, Manchestertől kábé 45 perc autóval a kis város, ahol lakom: Colne

Továbbiakban Colne a nevem:D

2010. jún. 28. 10:29
 36/274 anonim ***** válasza:

Sziasztok H vagyok,tegnap elkezdtem verezni rohantunk az A&E-be,ott azt mondtak ma majd hivni fog valaki coventry-bol es gy idopontot UH-ra,nem dom mi a franc lehet,de nagyon nem szeretnem ha baj lenne mar igy 14 hetesen. A dopplerrel meghallgattam a szivecskejet,az ver es hallottam mocorogni is,de fogalmam sincs mitol lehet/ett egyik pillanatrol a masikra a verzes.. ha fekszem,akkor jobb,de mar nem verzem annyira,mint tegnap ebbe kapaszkodom. A doki ma dolgozni sem engedett. :((((

attol felek,hogy nem fognak semmit csinalni velem,vagyis nem foglalkoznak majd tulzottan a dologgal.. :(

bocsi,hogy nem jo hirekkel jottem,remelem veletek minden okes.

H

2010. júl. 1. 10:35
 37/274 A kérdező kommentje:
Jaj Istenkem! Vigyazz Magadra! Semmikepp ne menj dolgozni!!! Szerintem most inkabb fekudj egy hetig. Ha a doki nem engedett dolgozni, akkor csak komolyan veszik ezt a dolgot! Probalj meg nem rosszra gondolni, meg arra, hogy hallod, hogy ver a picur szive! Tudom, hogy nehez nem aggodni, de probald meg! Es csak pihenj!!! Most ez fontosabb mindennel! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Vigyazz Magatokra!!! Irj majd, hogy megnyugtass minket is!
2010. júl. 1. 10:47
 38/274 anonim ***** válasza:

Pihenj sokat komolyan, fekudj. Remelem kapz idopontot minel hamarabb uh-ra!

En ma sirva ebredtem fel, azt almodtam hogy nem ver a babam szive. Ma toltottem be a 10. hetet, megyek is a varosba es fogok venni a Mothercare-ben egy szivhang figyelot, mert nagyon megijedtem! :(

2010. júl. 1. 11:01
 39/274 anonim ***** válasza:
Es ne aggodj H, nem lesz semmi baj! Szoritok Neked, ird meg hogy mi volt! Ha hallod a szivecskejet akkor nem lehet nagy gond, lehet hogy csak van egy mehszaj sebed vagy valami!
2010. júl. 1. 11:02
 40/274 anonim ***** válasza:

sziasztok,koszonom szepen! Meg nem tudom az idopontot,de delutan,este fele mindenkepp jelentkezem,hogy mi is volt,ha nem tennem,akkor bent tartottak,bar ketlem,hogy ez bekovetkezne.

H

2010. júl. 1. 11:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!