Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/501 A kérdező kommentje:
Sziaaa! Na otthon vagytok? Minden rendben veletek? Mi nagyokat sétálunk,nagyon jól visrlkedik a törpi.
2015. szept. 23. 14:35
 212/501 anonim ***** válasza:

Szio! Persze itthon vagyunk, szerdan jottunk haza. Minden rendben velunk! Viki nagyon jo baba, lekopogom...😍

Szopik meg alszik vagy epp nagyokat mosolyog, grimaszol!;)

Tej van hal istennek, mar fagyasztom lefele...:)

Az ejszakak jok, 2-3x van fent.

Ti?

2015. szept. 26. 07:10
 213/501 A kérdező kommentje:
Szia :-) akkor szerencsések vagytok :-) én se panaszkodhatok,most épp apával pihen :-). Éjjel fél egykor,meg ötkor kel,eszik,és alszik tovább. Nappal azért néha lóg rajtam,meg eszik alszik. Jó kisfiú. Néha van kis pocifájás,aztán ennyi. Nekem annyi tejem nincs mint neked,de a babusnak elég,remélem :-). A fürdetést hogy viseli? Zolika most kezdi elfogadni,eddig nagyon nem szerette.
2015. szept. 26. 17:28
 214/501 anonim ***** válasza:

A furdest Viki se szereti annyira! Epp tegnap este esett le a koldokcsonkja! :) feltem h milyen lesz alatta de szep hal istennek!;)

Neked mennyiket evett eleinte? Merted merleggel?

Milyen utemben gyarapodik Zolika?

Olyan furcsa h plottyedt a hasam, meg lotyog mikor megyek...:)))) remelem elmulik ez az erzes...

A seb neha szur meg huzodik, ez meddig tartott neked?

2015. szept. 27. 13:51
 215/501 A kérdező kommentje:
Szia :-). szép lesz a köldöke,én még reggel este fertőtlenítem és minden peluscserénél hintőporozom. Majd kedden a védőnőt megkérdezem mikor gyógyul be kb. Ha néha picit vérezni fog akkor ne ijedj meg,normális :-). Én most méregetem,elalszik cicin,ezért egy evésre negyven grammot eszik csak,ezért többször ráteszem. Heti 150 grammot kell hízniuk minimum,azt teljesítjük,de ébren kell tartanom. :-) 3640 volt múlt héten,azóta tömöm. Pénteken 3770 volt,akkor én mértem este.
2015. szept. 27. 14:31
 216/501 A kérdező kommentje:
Nekem is olyan a hasam,vettem Lidlben alakformáló nagy bugyit,mert ha lötyögött a hasam fájt a seb. Lapos már teljesen,csak lötyi :-). A seb még mindig kellemetlen,vagyis belül fáj ha nem kapaszkodva kelek fel. Meg néha belül lüktetve fáj. Azt mondta a szülésznő hogy hat hétig eltart. Na meg a vérzés is,vagyis ilyen rózsaszínes. Zolika egyre többet van ébren,persze ölben elvan. Olyan mint egy kismajom :-) a front nem zavarta meg a picit?
2015. szept. 27. 14:35
 217/501 A kérdező kommentje:
Ja,eleinte nem mértem hogy mennyit evett,mert egy hete kaptunk ajándékba mérleget. De elvileg hatvan ml-ket kellene enni egy evésre,persze ez változó a tej miatt. Ő mivel bealszik büfiztetem,addigra új erőre kap :-)
2015. szept. 27. 14:37
 218/501 anonim ***** válasza:

Sztem elkezdem merni mert idegesit, hogy nem tudom! Most, hogy 10 napos elkezdett ritkulni az eves, 1 ora helyett mar 2-2.5 orat is kibir csak ugye nem tudom hogy eleg e tej vagy mi...!

A koldokon en is alkoholozom meg hintoporozom.

De ez a hasfajas szegenyt elegge meggyotri! Ha erolkodik akkor meg kepes oklendezni es jon vissza a tej is, na olyankor meg panikolok!:)

Most kezdem beszoktatni a kisagyba. Nem tetszik neki,1 perc utan megy a boges! De most elalva tettem bele.:))))

Kar h ilyen rossz ido van, ugy mennek setalni... Biztos jo lenne Vikinek is!

Kezben teljesen jol el van ő is, de nincs meg felkapatva!:)

Kaptam haskotot de kicsi!! :( majd cserelni kell

Zolika mennyi idos most? 20 nap korul ugye?

2015. szept. 28. 08:39
 219/501 A kérdező kommentje:
Mi vettünk espumisant. Igaz nem adok neki annyit mint ami rá van írva. Reggel este öt cseppet. Így csak pár naponta van pocifájás. Pont ma délután lesz három hetes Zolika :-). Szerintem néha nyugodtan megmérheted mennyit eszik. Én is néha megmérem,szerintem ez még nem beteges :-). Jobb mintha idegeskednél,az neked se jó. Mi kint voltunk ma kicsit,de amint bejövünk nyílik is ki a szeme :-D
2015. szept. 28. 12:20
 220/501 A kérdező kommentje:
Én is bekábulva teszem be az ágyba cicizés után. Néha nézelődik,dünnyög,aztán elalszik.
2015. szept. 28. 12:21
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!