Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra
elmúlt a puffadás?
Vissza hoztak a merleget, kiakadtam mert 90 grammot eszik!!:)) remelem holnap kisut a nap es mehetunk setalni!:) ugy latszik bevalik az infacol!:)
2015. szept. 28. 19:13
222/501 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó. Jó étvágya van :-). Nálunk az espumisan talán beválik,ha nem, akkor veszek infacolt. Nyügi volt most nagyon este,adtam neki,remélem tud szegény aludni.
Ugy veszem eszre hogy jo az infacol!:)) azota nincs hasfajas! Koppkopp
Ugy alszik mint a bunda! Este 7- tol hajnali 1 ig aludt, de nem kelt fel teljesen igy alig evett. Aztan 3- kor kelt meg reggel 7- kor, ugyhogy nem panaszkodom! A doki azt mondta h ne ebresszem fel ejszaka ha nem akar enni nem eszik! De en ugy aggodom,hogy ilyen sokat alszik! :)
Persze termeszetes, jobb mintha uvoltene egesz ejszaka....
Mar hajnalba a kisagyba tettem es ott is ebredt reggel, meg most is bele tettem aludni hagy szokja!;)
Ugy vettem eszre ha a nagy agyban van szortyog meg kohecsel. Kihivtam a dokit mert azt hittem megfazott de semmi baja! A kisagyban nem tapasztalom ha ott van.
2015. szept. 29. 07:59
224/501 A kérdező kommentje:
De jó. Na lehet mi is kipróbáljuk. Jól belehúztunk,3920 gramm a törpi. A keltegetéses etetés beválik úgy néz ki. Most éjjel se volt nyugis,háromig aludt,utána kezdődött a pocifájás,velem aludt. Most meg apa mellkasán. Aztán jól el lesz kényeztetve :-D. Nekünk jövő héten is kell menni védőnőhöz,egy hónapos státusz miatt. Nektek már kell járni?
225/501 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre,ha nem fáj a pocak,akkor elvan a kiságyba, ha fáj,akkor rám van cuppanva. Lehet nálatok is hasonló a helyzet. Majd megszokja a kiságyat,nehezen válnak meg tőlünk :-D
Hozzan jon a vedono, nem nekunk kell menni! Persze lehet kesobb ugy lesz h mi megyunk nem tudom...
Tegnap volt masodjara, hetente fog jonni. Nalunk most sut a nap, ha felkel a kisasszony megetetem es seta indul! Mar 2 oraja horpaszt 😃
2015. szept. 29. 13:09
227/501 A kérdező kommentje:
Hát hozzánk már nem jön,menni kell :-). Na de jó :-). Én most oldalt tettem le a törpit,mert ha cicizett,oldalt tök jót aludt mellettem,ha átvittem az ágyába hasra tettem egyből kelt nyöszörgött. Most alukál,biztos nyomta a pocakját. Hanyatt meg egyáltalán nem szeret aludni. Remélem beválik :-).
En mindig oldalt fektetem. De addig feszeng mig vegul haton van. Hason nem szeret lenni! Most meg nem akar aludni!! En meg total almos vagyok!:(
Nez nagy kipattant szemekkel kifele az agybol! Hiaba jarkaltam vele, amint leteszem felkel, kis rafinalt!;)
2015. szept. 29. 23:18
229/501 A kérdező kommentje:
Nálunk háromkor kezdődött. Feszeng és nyögdécsel. Tiszta kész vagyok én is. Már nem tudom hogy segítsek neki. Most gondolkodtam,azt hittem a szoptatós teától van. De azt már a kórházban nekiálltam inni. Meg ha nálatok is ez van,akkor biztos nem attól lehet. Én meghalok ha ez hetekig fog tartani :-)
Kapott meg cicit es el is aludt, ez volt a problema! 😃 Amig dajkaltam addig meg is ehezett!:) ugyhogy utana viszonylag jot aludtunk!
2015. szept. 30. 08:32
Kapcsolódó kérdések: