Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra
elmúlt a puffadás?
231/501 A kérdező kommentje:
Szia. Úgy látszik beválik az oldalt fekvés :-) igaz,mellettem alszik el de egy perc alatt kb,aztán becsempészem az ágyába. Ha egyből az ágyába teszem,nem alszik el
Lehet hogy ez már az elkényeztetés következménye.
Most mi is egyutt aludtunk mert nyuglodes volt egesz ejszaka. Erolkodott folyton de nem hinnem h fajt volna a hasa mert nem sirt. Aztan immel-ammal szopizott csak...
2015. okt. 1. 09:23
233/501 A kérdező kommentje:
Szia :-). Egész nap boldogított a gyerek. Elvittem sétálni,addig pihent. Amint hazaértünk,és megállt a babakocsi már fent is volt. Aztán estig. Most úgy látjuk a csepp és espumisan beválik. Már nem feszeng szegény. Persze nehezen fogadja el az ágyát,próbálok kemény lenni,és pár másodperc hiszti után nem áthozni. Sikerrel jártam. De nem sír ilyenkor,hanem olyan hangot ad mint a kismacskák. Amint meglát abbahagyja. Hihetetlen hogy már ilyenkor rafkósak :-D
234/501 A kérdező kommentje:
Szia. Minden rendben veletek?
Szia! Persze!:) jol vagyunk csak en vagyok hulla faradt...!:) de sejted mirol beszelek?!:))
Tegnap este Viki felkelt fej ejfelkor es hajnali fel 3- ig boldogitott! Istennek sem akart elaludni, en meg majd lefordultam mar az almossagtol...
Olyan szep ido van, most voltunk setalni, es a teraszon folytatjuk a levegozest!:)
2015. okt. 4. 14:32
236/501 A kérdező kommentje:
Szia :-). Igen,ismerős,bár most nem panaszkodhatok. Eszik,alszik. A colief csepp segít a pocakjának. Szépen eszik,hízik. Holnap megyünk egy hónapos státusz mérésre. Éjjel kétszer kelt,a második után magunk mellé tettem,mert nem ment neki az alvás. Aztán elkészült a csomag,az nyomta a pociját bizti :-) remélem azért tudsz pihenni is. Én néha alszok vele egyet,használt a pocimnak is hogy nyugisabbak a napok,helyre jöttem azt hiszem. Te hogy állsz a gyógyulással?
Meg ezt a colief cseppet ki akarom probalni en is! Nem mindig segit az infacol!
En alakulok, neha fajdogal de nem veszes! Verzes hol tobb hol alig... Doki szerint 6 hetig lehet ez az allapot! Most ragyasodni kezdtem!:(
2015. okt. 5. 16:08
238/501 A kérdező kommentje:
A colief segít nekik megemészteni a tejcit. Szerintem érdemes megpróbálni. De nekünk két nap után kezdett hatni. Azóta van nyugi. A pofim nekem is ragyás :-). A vérzésem múlóban,de volt egy erősebb pár nap,akkor voltunk fent éjjel nappal.
Te hogy adagolod Zolikának a colief-et? Hanyszor hany csepp? En kiskanalba cseppentek 4-et es ugy adom! Nem 100 ml-be...
Es az espumisant is adod melle mindig?
2015. okt. 6. 07:10
240/501 A kérdező kommentje:
Én nappal 2-3 cseppet adok,ha sürübben éhezik meg akkor csak kettőt. Este fürdés után,meg éjjel adok 4-et,és adok mellé espumisant,de arra 25 csepp van írva,de a 15 elég szokott lenni. Ma voltunk védőnőnél,4 kiló 20 deka Zolika :-)
Kapcsolódó kérdések: