Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/501 A kérdező kommentje:
Ja,én is kiskanálra cseppentem,rá anyatejet,és beadom neki,utána egyből cicire teszem.
2015. okt. 6. 15:38
 242/501 anonim ***** válasza:
Koszi az infot! Ugy olvastam h max 6x4 csepp lehet. Ezt osztom szerintem szet meg az infacolt is adom minden 2. szopinal! Talan mar 1 fokkal jobb de gondolom kell 1-2 nap mire hat! Szep sulya van a gyerkocnek!!! :))))
2015. okt. 6. 16:49
 243/501 A kérdező kommentje:
Én kb két nap után vettem észre jelentős változást,azóta nálunk nyugi van kopp kopp. A pukik előtt van kis erőlködés,de kinyomja :-). Ma eltettem az újszülött cuccokat,kinőttük :-) úgy repül az idő nem? El akarta vinni anyósom sétálni a gyereket,nem adtam oda. Hallod belehalnék ha nem látnám. Te is így vagy vele?
2015. okt. 6. 17:05
 244/501 anonim ***** válasza:

Most elegge szenvedos az este! Ma 1 napja h adom neki a colief-et. Remelem holnapra hat is mert megorulok h nem tok rajta segiteni!:(

Jaaajj en is ugy aggodom erte, hogy a boltba is rohanok!:) en sem adnam oda senkinek!!!;)

A parom addig vigyaz ra amig letusolok de akkor is aggodom!;)))

A ruhak nalunk is egyre rovidebbek!:)

Kis cukifejek ezek a gyerekek! ❤

2015. okt. 6. 20:39
 245/501 A kérdező kommentje:
Most Zolika sem akar aludni,de nincs baja,csak vigyorog meg dödög :-). Én is sajnáltam mikor szenvedett,tudom milyen :-( de kitartást,remélem segíteni fog neki is a csepp. Nagyon jó anyának lenni :-D meg tudnám zabálni sokszor,olyan cuki.
2015. okt. 6. 22:24
 246/501 anonim ***** válasza:

Na mar 24 oraja szenvedunk! Ez borzaszto...:(

Reggel 7-12 ig fent volt es nagyon nyugos volt majd aludt 2 orat es azota is nyuglodik!!!:(((

Mar felek az ejszakatol..

2015. okt. 7. 17:39
 247/501 A kérdező kommentje:
Uhh szegény. Remélem hatni fog a csepp. Tudom milyen :-(. nálunk egyenlőre nyugi van,remélem így is marad. Néha nyüglődik,de szerintem csak hiszti. Kezd akaratos lenni,mindig ölben lenne. Lassan nekiállok küzdeni vele,mert nem jó ha megszokja.
2015. okt. 7. 21:26
 248/501 anonim ***** válasza:
Szia! Viszonylag jo volt az ejszaka! 3 orankent kelt, evett es aludt! Hajnalban erolkodott ,2x volt kaki, tobb puki, ugyhogy valamelyest javul a helyzet!:) veletek?
2015. okt. 8. 11:43
 249/501 A kérdező kommentje:
Hajnali öt körül nálunk is mindig csomag meg puki van,ő is erőlködik. Mondjuk minden kaki előtt,de közvetlen előtte csak. Zolika kétszer kelt most éjjel is. Reggel magam mellé vettem,mert szeretek vele aludni,most is mellettem van :-) bízok benne hogy akkor nálatok is segít a csepp. De a kakilás nem tudom miért ilyen nehéz nekik. De ez már istenes ahhoz hogy órákig szenvedett.
2015. okt. 8. 12:22
 250/501 anonim ***** válasza:
Szia! Valtozoak a napok... Van, hogy tok jo van hogy szenvedos... De az ejszakak rosszabbak! Megmutattam a dokinak Vikit, megvizsgalta de semmi baja!:) azt mondta, hogy ő ilyen, marmint az ejszakai folyamatos nyogesekre! Meg hogy meg 60 napot birjak ki! Koszi:)
2015. okt. 9. 17:40
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!