Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Megoldottuk az ejszakai erolkodeseket, meg szelcsoveztem a kisasszonyt! Huuuu hogy mennyi kaki meg szel jott tole!!! Durva! De ugy megnyugodott egyem is meg!:)))
De nem akarom allandoan ezt hasznalni nehogy hozza szokjon!
Akkor kozosen vagjuk a centit!:))azt mondjak h nem lehet hozzaszokni a szelcsohoz.:) most okosodtam ki! Meg ugye nem is dugom be teljesen csak 1-2 centire de nicsoda hatasa van!:))
Nekem meg egyre kevesebb a tejem! 1 cicibol nem lakik jol es max 50 ml jon ki belole ő meg 80-at siman bevag!
Radasul a jobb elegge vsomos es faj, probalom fejni meg adni belole de betojok!:( meg jo h van fagyasztva, reggel abbol adtam neki! Hetfon jon a vedono majd megemlitem neki.
Mar ittam de ugy vettem eszre, higy jobban faj Viki hasa ha iszom!:(
Most megindult hala! De strategiat valtottam, inkabb kifejem es ugy adom oda neki! Sokkal kevesebb levegot nyel, nem faj ugy a hasa min szopikor! Raadasul kezdettol fogva bimbovedovel szopott, lehet az is baj volt de maskepp meg nem ment!:(
Hajnalban is 2x fejtem! 1 fejesre 100 ml megvan, az 1 kaja!:)) ripsz-ropsz megeszi es kidol! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!