Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Szia. Akkor már nőcisedik :-). Zolika azt hiszem kinőtte a pocakfájást,már csak este kap 4 csepp coliefot. Nappal kap pár korty babyteát. Pocakod gyógyul? Szüzességed akkor már elvesztetted ;-)
Mi nézegettünk már járókákat,mert már nem merem otthagyni a kanapén a babust. Mászni próbál,de egyenlőre csak forog mint az óramutató, nagyon vicces :-) a másik védőnő azt mondta nagyon fejlett. Képzeld,nyálzik már két hete,rákérdeztem,fogzás kezdődik. Azt hittem elájulok. Vagy megindul,vagy vissza vissza jön. De örökké rágja a bimbóm, meg a kezét. Este mennyit eszik a kisasszony? Mennyit tudsz fejni? Már tanulja a cicizést? Zolikának este lefejem néha,mert elalszik,felkel eszik...és órákig megy. Így hogy fejem kilenckor legkésőbb alszik. Estére biztos befárad szegény:-D
Szio! Zolika is legenyesedik akkor! Igen hallottam, hogy ilyenkor mar elindul a fogzas, lehet korabban is! Nem torvenyszeru, hogy kibujik, csak ez egy hosszu folyamat!:)
Dokinal voltam, minden rendben, zold ut a normalis eletbe!!:)))
Viki most eleg eros cumizavarban szenved, en meg idegbajban. Ugye alapbol cumis, aztan kapta estenkent a lefejt tejet mert neki semmi nem eleg, meg ott volt a bimbovedo amit elhagytunk nemreg. Erre hetfoto borzalom mit muvel a cicin!!:( sziv kettot majd boges, elfordul...
Nagy nehezen tudom ravenni hogy egyen. Valtozo mennyit eszik, van hogy 70-et van, higy 110-et...:)
Lehet visszaszoktatom a bimbovedore hisz azzal kezdtuk a legelejetol! Most, hogy ilyen nyogvenyelos a szopizas ujra faj a bimbom is!:(
Lehet a bimbóvédő hiányzik neki. Szegény,akkor megszenvedsz.
Este mennyit eszik? Én 50-et fejtem,azt bepuszilta,utána.még cicizett. Kilenckor elaludt,utána négykor kelt,aztán nyolckor. Lehet fejni fogom neki akkor este. Mert elalszik rajta,aztán felkel és így tovább. Beteszteltem legalább :-)
Na a bimbovedovel ugy nez ki helyre all a rend!!:))
Nalunk a kakival van gond, nagyon nehezen jon ki es az se minden nap!:( ami persze nem baj mert termeszetes csak addig meg erolkodik szegeny.:(
Amit adok lefejve, mennyisegileg valtozo. Volt olyan h szopi utan kb 40ml-t szivott ki de utana meg 100-at cumisbol megevett! Na ekkor 5 orat aludt!:)))
De 50-80-at siman bevag 2 szopi kozott este, ilyenkor hatalmas az etvagya.
Akkor ez nagyon változó. Akkor Zolikának is biztos elég amit eszik ha négyig alszik. Ma két és fél órát aludt a babakocsiban,remélem este is aludni fog :-). Neki már csak kaki előtt egy pár percel van csak nyügije,pedig tegnap egy csomó zöldbabot ettem,nagyon kívántam. Aztán eszembe jutott h szoptatok :-) be voltam tojva hogy hiszti lesz.
Szegényke :-( akkor nagyon szenvedhet. Espumisanhoz hasonló cucc se segít? Vagy esetleg ha olyat ennél ami kicsit meghajtja? Nincs rá valami kíméletes praktika?
Haho! Biztos lenne de nem akarok mar tobb szerhez nyulni! A lenyeg, hogy puki van!:) majd csak sikerul kitolnia magabol mert ugye nem kemeny!!:)) ti, hogy vagytok? Feletek is ilyen trutyi kodos ido van? Igy nem tudtunk kimenni tegnap, viszont ma mar kisutott a nap es setaltunk!
Vikit ha beteszem az overalba maris alszik, odakint nagyon jokat alszik! Meg nagyon szeret aludni a babakocsiban is.:) most delutan fel 5 ota abba alszik! :D
Szia. Mi elhagytuk a coliefot is. Elfogyott tegnap,aztán gondoltam ha este meg utána reggel nem lesz gond,akkor már nem megyek el venni. Úgy tűnik nincs már rá szükség. A biztonság kedvéért még van itthon egy kevés espumisan ha valami gond lenne.
Zolika nyugtalanul alszik sokszor még mindig,dünnyög meg ficereg. Nálatok is van még ez?
Kedden megyünk két hónapos státusz mérésre,már alig várom mit mond az ínyére a doki,mert csorog szó szerint a nyála. De találkoztam egy három hónapos kislány anyukájával,neki már két foga kint van.
Pocakfajas nalunk sincs, inkabb a kaki gondok boritanak ki!:(
Erolkodni meg nyogdecselni szokott hajnalban 1-2 orat. De ha mar annyira nyom hogy bele vorosodik es meg sincs semmi akkor jonnek a segedeszkozok.
Mi 18- an megyunk az oltasokra majd megkerdezem a dokit ez ugyben mert engem csak idegesit! Puki van 100 is egy nap...
Most 2 napja nappal nagyon jokat alszik,4-5 orat is egyhuzamban.
Szia. Hát elszóltam magam. Ittam hülye citromos üdítót,Zolika üvöltött este 11-ig. És csak rajtam tudott elaludni,mert mintha sava lett volna,amint lejjebb csúsztam vele belevörösödött a sírásba. Múltkor ilyen volt mikor citromos teát ittam. Mostantól odafigyelek nagyon. Elaludt,és fejtem a tejcit hogy reggel már frisset kapjon. Azóta nincs is baja. Nem gondoltam volna. Persze folyt a nyála is ezerrel szegénynek. Holnap megyünk járókát venni,mert már nem merem otthagyni a kanapén. Úgy várom már,tiszta izgiben vagyok :-). Mi holnap megyünk,ugye lesz a két szuri. Ideges is vagyok hogy mi lesz. Mert apa dolgozik,ha Zolika hazáig üvölt a babakocsiban akkor megőrülök.bár az első szurit jól viselte,akkor is túlaggódtam.
Zolikának is a hajnali 5 órás kelések után volt kakibaja,de az elmúlt. Csak nappal kakil,lehet ráállt a szervezete. De néha még nehezen jön neki is. Utána látszik h megkönnyebbült >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!