Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Nem oltozteteted tul hanem meleg van a szobaba!!!
Nekunk azt mondta a gyerekorvos, hogy 21-22 fokban legyen a baba, furdesnel meg 23-24 fok! Sztem meleg van nala...
Probaljatok ki h csokkentitek minden nap 1 fokkal legalabb ejszakara legyen 21-22! Jobbat fog aludni hidd el!
Szia. Este már nem pakolom meg a tüzet,nem tudom dünnyög e,mert nem keltem fel éjjel,vagy mélyen aludtam,vagy nem dünnyög. :-). Este nehéz az elalvás,tegnap fél 11-kor aludt el,és reggel fél nyolckor keltettem,mert már folyt.a.tejem,de fejni se tudtam volna mert nagyon fájt. De azóta is tök lusta. Szép idő van,ki szeretném vinni sétálni,tegnap nem voltunk mert vendégek voltak. Most este megpróbálok fejni neki ha sikerül,mert fürcsi után elalszik cicin,aztán persze éhes marad,felkel,és.utána alszik vissza nehezen. Próba szerencse :-)
Ti hogy vagytok?
Jol vagyunk koszonjuk!:) sajnos ebben a szar idoben mi sem tudtunk kimenni setalni... Hat nem is aludt idebent napkozben csak 2x20 percet!
Na de ma bepotoltuk!!2 orat setaltunk amit vegig aludt a jo levegon!;)
Ejszaka fel3 vagy 3 fele eszik meg 6 korul es 8-ig alszik, ez mar kezd beallni.
Az esti elalvas nslunk is sokszor 11 fele tortenik. Ritka ha alszik este 8-tol.
Zolikanal mikor mult el a hasfajas?
Mi ma nem mentünk mert eszik alszik...büfi kimarad,így nem merem összerázatni nehogy bukizzon útközben.
Hát kb két hónapos kora előtt pár nappal már elhagytuk a coliefot. De azelőtt egy hétig kb csak az esti haminál kapott. Nálatok még tart?
Zolika úgy pukizik hogy csak pislogunk. Nagy rotyik vannak,napi 4-5. De már semmi panasza végre. De most ugye a fogzás az esti program :-D de jól viseli nagyon. Meg már én is belerázódtam az esti ringatásba,ki leszek gyúrva azt hiszem :-D
Ő most lesz 3 honapos 8-a korul? Nalunk meg tart a hasfajas de azert mert sok levegot nyel hiaba bufizik es a pukik meg kaki bantja a pocakot.
Alig varom a hozzataplalast!
Zolika hany kilo most? Rotat beadatod?
Hany orankent szopizik?
Most lesz 7.-én. Igen,két hét múlva adják be neki. Holnap meg mérésre megyünk,de most este 6230 gramm. Hát kb két óránként eszik. Ha lefejem neki mert megyünk valahova,akkor kibírja a 3-3,5-et is.
Az esti alvással van bajunk
De harcolok hogy időben ágyba tudjam dugni. De ha el is alszik hamar,egy óra múlva felkel az ínye miatt. Ma meg tegnap cumival altattam,mert csak az ínye miatt szerintem képes túlenni magát. Inkább kelek éjjel csak ne kelljen mindig eddig altatnom mint ma is :-)
Huuu micsoda husgolyo lehet! Kesz ferfi! 😃 2 orankent? Nem semmi, akkor nem csoda, hogy ekkora!;) nalunk is vannak napok amikor nem akar este aludni, ami nem lenne baj de en mar total almos vagyok.:)
Cserebe masnap sokat elszik. Nalunk most egesz jok az estek. Furdes utan eves, egy kis pesztralkodas majd alvas. 11- ejfel fele eszik ujra majd 3 es 6 korul!
Habar most nagyon sokat kibirt mert este 8 kor evett, elaludt es hajnali fel2- kor kert enni!;))
Szia. Az estéink nehezek,ezért ma nem tettem le egyből fürdés után,épp játszik a járókába. Ha fáradt lesz kap hamit,aztán talán alvás. Mert eddig ha letettem felkelt egy órán belül,utána már nehezen alust vissza.
Ma hugom megcsinálta a körmöm gél lakkal. Több mint két óra volt,mert Zolika éhes volt,aztán bekakilt és így tovább :-D
Az igen!:) en hetfon gel lakkoztattam ki a kormom! Vegre eljutottam!:)
Biztos a fogzas zavarja Zolikát!
Vikinél is vsn ilyen, hogy vissza vissza ebred es kipattan a szeme.:)
Biztos,mert nagyon örül mikor este kenem az ínyét,olyankor kicsit megdörzsölöm neki. Utána tele szájjal vigyorog,olyan kis hálás édi :-D
Persze a cicimmel amit művel nagyon kellemetlen. Ha érzem h nem szívja,adok neki cumit,és azzal elalszik. Segít neki,csak úgy nyikorog.
Holnap megyünk egyet csavarogni Fehérvárra,remélem jól fogja viselni. Persze az áruházakba kenguruba lesz,az bejött előzőleg is. Remélem mindjárt alszik :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!