Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Az mar biztos jo lesz!:)
Viki is nyugosebb estenkent csak ot meg a pukik bantjak!:(
Reggel nagyokat durrogtat, olyankor kitor a pelenka haboru, mint ha geppuskaval lonenek!:)) de este... Szenvedes
Mi januartol megkezdjuk sztem a barackot.
Mar veszegettem neki fozelekeket, amugy nagyon szeretem am az osszes bebietelt! Ergo ha nem eszi meg en benyomom!:D
Na vettünk :-) még a.maradékot nappalra elhasználjuk,de ez jobb sokkal. Majd jobban odafigyelek a növekedésre.
Apa éjszakás lesz,így esténként totál csendben megpróbálom elaltatni,hátha nem ébred fel. Reggel nem hagytam tízig aludni,nyolckor már nem engedtem visszaaludni. Újabb próbálkozás a nyugodtabb estékért. Ma nagyön jól viselte az utazást,vásárlást.
Szegényke :-( lassan már ki kéne nőnie a pocakfájást nem? Remélem már túl lesztek rajta.
Jovoheten lesz 3 honapos, elmulhatna mar!:(
Az a baj, hogy sok levegot nyel szopi kozben. Valtottunk pozt es azota jobban faj neki, igy tegnaptol ujra fekszunk!;) hatha igy kevesebb levegot nyel...
Én azt olvastam hogy fekve egyből lemegy neki a levegő,nehezebben büfizik
Én utána fekve nem szoptattam addig amíg el nem nőtte. Nézz utána hátha hasznos dolgot találsz.
Te is akkor már mindent kipróbálsz hogy segíts neki.
Zolika a hüvelykujját rágcsálja,így könnyebb a dolog hogy tud mit rágcsálni folyamatosan :-D remélem a ma este is olyan szupi lesz mint tegnap. Igaz,nem hittem el hogy sokat fog aludni,így sokáig fent voltam. Meg bent üldögéltem a szobájában XD
Az jo! Vikinel valtozo mikor alszik el este. Van, hogy mar 9-kor de van, higy 10-fel11!:)
Altalaban 1x kel ha keson alszik el. Ha koran akkor 2x. Gyors szopi es alszunk is tovabb.
Ő is ragcsalja a kezecskeit, probalja betomni a szajaba es nagyokat cuppog!:))
Hetfo ota semmilyen cseppet nem adok neki! Idag nem latnam h hianyozna! :))
Na ez jó hír,remélem túl vagytok rajta
Akkor jöhet a fogzás :-D
Zolikának már fehéredik az ínye,ha kenem akkor érzem hogy ott bizony már fog van.
Ma negyed 12-kor aludt el,persze délelőtt 11-ig aludtunk XD.
Most este fél 11 kor jött rá a dumálhatnék a mellkasomon. Hát olyan édes volt,fel is vettem :-) meg előtte úgy nevetett meg vigyorgott rám a járókába hogy elbőgtem magam. Nem is tudok rá haragudni ilyenkor,hiába késő van,akkor is olyan cukorfalat :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!