Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Szia. Mi öten vagyunk tesók :-)
Most hajnalban háromszor riasztott a figyelő. Elsőre noszogattam Zolikát a levegővételre. Hihetetlen módon nem kaptam fel és ráztam,pedig azt hittem pánikba fogok esni. A figyelő visítása egyszer sem keltette fel basszus. Persze meleg volt,23 fok. Mostantól nagyon figyelünk a 10-21 fokra. Ha ma is riaszt,holnap elviszem dokihoz mit mond. Már előre félek hogy mi lesz éjjel. Épp altatom,de nem szívesen. Csak bizakodok...
Próbálok nem gondolni rosszra,de be vagyok sz...va
Ti hogy vagytok?
Szia! Huha!:( lehet csak nagyon erzekenyre van allitva az erzekelo nem?? A 23 fok meleg! Ha lelegzik akkor teves a riasztas!
Mi jol vagyunk! Viki egyfeszt eszi az oklet! Most2-3 napja nyugos is, hasa is fajdogal... Ugy latszik meg nem szabadultunk meg tole teljesen.
Volt a vedono?
Hát nem tudom az érzékenységét. 15 mp után riaszt az tuti. Most éjjel velünk aludt mert még fél 2-kor is vigyorgott ránk.
Volt,azt mondta ha bőven van tej,akkor fél éves koráig nem szokták ajánlani.
Ugy latszik minden szakember a 6 honapot sulykolja!
Na majd latjuk! Amig van tej addig oruljunk!
Zolika szopik ejszaka?
Nalunk 2 napig volt, hogy ejfel korul aludt el a kisasszony, de en mar kesz voltam ezert apa altatta!:))
Most kezdte, hogy az oldalara is fordul, kozben hasrol hatra egyre tobbszor, ugyesen nyul a dolgokert ha ele teszem es fogja is! Na meg ahogy csacsog, az csupa vicc!!:))) ma rajott, hogy fekve tud gargarizalni, ulve meg brummogve fujja a nyalat, mint ahogy az autok hangjat utanozak a babak.;))
Aranyos lehet a kis tündér.:-) Én tervezek karácsonyi fotókat Zolikáról.
Te is?
Zolika csak hajnalban 6-7 fele szopizik először. Éjjel rendszerint én kelek és eszek mint a terhesség alatt :-)
Azért nem merem még a hozzátáplálást,mert reggelre így is nagyon fájnak a tele cicik. Meg ha elmegyünk valahova és nem eszik,akkor is fájdalmas.
BoldogságosKarácsonyt Kívánunk Nektek <3
Szia. Igen,Zolika sok ajit kapott,és imádja mindet :-). Ma meg vettünk szupi babakocsit. Elég rosszak a járdák,utak,szerettem volna egy komolyabbat.
Viszont én nem sokat alszok,a légzésfigyelőn nem volt hajlandó aludni Zolika. És persze emiatt nem tudtam aludni. Most raktam rá vékony plédet,talán sikerrel járok. Olyan leszek mint egy zombi,rettegek.
Nektek hogy telt? Minden rendben?
Nekunk is jol telt!
:)
Nem tudom milyen legzesfigyelotok van de ha ilyen erzekelos lap akkor azt a matrac ala kell rakni!;)
Nekunk 10 centi vastag a martac, az alatt van a lap es erzekel. A baba viszont eszre se veszi h alatta van.
Mikor mentek a 4 honapos oltasra?
Zolika napkozben hanyszor alszik es mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!