Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Adtam neki ma is,nagyon szépen ette. Sőt,amikor gondoltam elég neki,hisztizett is érte....
Viszont pelenka kiütése lett....Néha volt nagyon enyhén,de ez most erősebb. Olvastam hogy a hamitól is lehet. Nektek van,vagy volt már?
Mit adtal neki ami ennyire izlett?
En nem tapasztaltam kiuteseket egyaltaltan. De igen, elofordulhat.
Azt olvastam regebben, hogy ha csak anyatejet kap a baba nem is kell popsikenocs!!:)))
Mi azert hasznalunk.
A párom elment dolgozni négykor,én meg vártam hogy keljen a pindúr :-)
Kelt is fél öt után :-)
Az almás barackos Hamé püré jön be neki. Mondjuk nekem is ízlik ;-)
Eddig max a kukija mellett volt pirosodás,mert ugye hájas neki:-). De hamar elmúlt,eddig gyógyszertári balzsamos popsikrémet használtuk,furcsa hogy pont most jött ki neki....nekiálltam kenni lanolinos bimbókrémmel,a régi védőnő mondta. Remélem elmúlik neki. Pedig pampers premiumot használunk...és kaki után egyből cserélem. De most is elaludt tízkor,és hajnalban kel. Ez már napok óta. Lehet ez is az oka nem tudom. Ha nagyobb felületen lesz akkor doki....
Szia. Velünk minden rendben. Popsi javulgat. Olvastam hogy a.fogzás.miatt is.lehet....Nappal nyügi van,most éjjel is.volt....Viszont kezével támaszkodva ül az uraság. Nem semmi. Írtam fejlődéssel foglalkozó,meg ortopéd.dokinak is,aggódtam nem e túl gyors a tempó. Azt írták amit magától csinál azt hagyhatjuk,nem lesz baja.
Ti hogy vagytok?
Koszi! Mi is jol vagyunk!:))) itt is neha megy a nyuglodes, de hat ez van, gyerekek!;)
Nem semmi Zolika! Kis ugyes!;)
Ilyen tempoban halad lassan szalad :D
Viki meg csak forgolodik neha, eszi a labat. Addig van nyugi mig nem indulnak meg kusznak-masznak.:)
Viki majdnem 7 kilo, kis zsirmike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!