Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Sikerult a kepeket megnezni! Hat beszaras komolyan amit Zolika produkal!!!! Jo 2 honappal elorebb jar mint kellene...;))
Kuldtem 2 kepet.
Mi jol vagyunk, Viki jokat eszeget habar meg etkezest nem akarok kivaltani.
Ugyesen kuszik es mar a maszast gyakorolja! Behuzza a terdeit a hasahoz a karjat meg kinyomja.
Nekunk tuti kell meg par het, hogy bele jojjon.
Vegre holnap hivatalosan is tavasz lesz!!!;))
Nagyon szép és ügyes a kisasszony :-)
És micsoda szőnyegei vannak :-)
Zolika is csak napi egyszer kap gyümit egyenlőre. De babakekszet be kell iktatni napi egyszer,azt mondta a védőnő.
Igen,belehúzott a Zolika. De amennyit lehet inkább a mászást erőltetem. Ráér még rohangálni.
Zöldség főzit kóstolt már.? Zolika öklendezett mint aki hányni akar. Nem erőltettem,mondom majd megeszem. Hát én se bírtam megenni XD
Meg nem evett zoldseget a tokon kivul. Ma akarok neki krumplit adni, aztan repa es brokkoli a terv. Vettem gesztenyemasszat aztan azt is bevetjuk.
Hetfon mi is elkezdtuk a gluten bevezeteset a milumil 7 gabonas peppel.
Idaig mindent megevett amit probaltam. :)
Szia! Fut már a legényke? :DDDD
Hogy vagytok? Ismerkedik már a kutyákkal Zolika?
Mi jól vagyunk,ügyesen eszik Viki,nem válogatós idáig,egy zabagéééép! :D
Most gesztenyét kóstolt,imádta...
Vettem olyan üveges kajcsikat amiben husi is van, 5 hónapos kortól vannak, lassan adok abból is neki,hisz jövőhéten már 6 hónapos lesz a kisasszony! :)
Zolika meg holnapután ugye?:
Szia. Akkor jól haladtok. Hát nálunk az a helyzet hogy enni akar. Cicizni ritkán. De amint meglátja a tányérját ugrál sikonyál. Úgy eszik mint mi. De tegnap a védőnő azt mondta hogy neki már kell több,kell az energia :-) úgyhogy bevásárolok babahamiból.
Ha ilyen adagokat eszik főzök is neki.
A kutyákat imádja,megcincálná őket. De majd ha megfürdettem őket :-D
Áll lépeget a járókába. Máshol nem engedem felállni,így is koppan nagyokat.
Akkor lassan te is mászhatsz a kisasszony után :-) válla hogy van?
Szia! Koszi jol! Irtam minap de lefagyott a telom mikor entereztem a valasz, ezek szerint nem irodott ki!
Felenk minden okes, Viki nagyokat eszik! Cicizni Ő sem annyira szeret, de muszaly! Este kap potlas, imadja a tapszert!😂
Ma 6 honapos!;))) sereg forog, foga meg nem jott ki. Nagyokat setalunk ebben a szep idoben! Ti jol vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!