Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
 461/501 A kérdező kommentje:
Küldesz majd képet a kisasszonyrol?
2016. febr. 29. 14:03
 462/501 anonim ***** válasza:

Sikerult a kepeket megnezni! Hat beszaras komolyan amit Zolika produkal!!!! Jo 2 honappal elorebb jar mint kellene...;))

Kuldtem 2 kepet.

Mi jol vagyunk, Viki jokat eszeget habar meg etkezest nem akarok kivaltani.

Ugyesen kuszik es mar a maszast gyakorolja! Behuzza a terdeit a hasahoz a karjat meg kinyomja.

Nekunk tuti kell meg par het, hogy bele jojjon.

Vegre holnap hivatalosan is tavasz lesz!!!;))

2016. febr. 29. 22:28
 463/501 A kérdező kommentje:

Nagyon szép és ügyes a kisasszony :-)

És micsoda szőnyegei vannak :-)

Zolika is csak napi egyszer kap gyümit egyenlőre. De babakekszet be kell iktatni napi egyszer,azt mondta a védőnő.

Igen,belehúzott a Zolika. De amennyit lehet inkább a mászást erőltetem. Ráér még rohangálni.

Zöldség főzit kóstolt már.? Zolika öklendezett mint aki hányni akar. Nem erőltettem,mondom majd megeszem. Hát én se bírtam megenni XD

2016. febr. 29. 22:58
 464/501 anonim ***** válasza:

Meg nem evett zoldseget a tokon kivul. Ma akarok neki krumplit adni, aztan repa es brokkoli a terv. Vettem gesztenyemasszat aztan azt is bevetjuk.

Hetfon mi is elkezdtuk a gluten bevezeteset a milumil 7 gabonas peppel.

Idaig mindent megevett amit probaltam. :)

2016. márc. 1. 04:46
 465/501 A kérdező kommentje:
Az valami zöldségek kukoricával vagy mi volt. De ritka sz@r. Íze semmi,undorító volt. A többi nagyon finom mindet megkóstoltam. Répát, almát is kapott a püréken kívül.
2016. márc. 1. 22:59
 466/501 anonim ***** válasza:

Szia! Fut már a legényke? :DDDD

Hogy vagytok? Ismerkedik már a kutyákkal Zolika?

Mi jól vagyunk,ügyesen eszik Viki,nem válogatós idáig,egy zabagéééép! :D

Most gesztenyét kóstolt,imádta...

Vettem olyan üveges kajcsikat amiben husi is van, 5 hónapos kortól vannak, lassan adok abból is neki,hisz jövőhéten már 6 hónapos lesz a kisasszony! :)

Zolika meg holnapután ugye?:

2016. márc. 7. 22:21
 467/501 A kérdező kommentje:

Szia. Akkor jól haladtok. Hát nálunk az a helyzet hogy enni akar. Cicizni ritkán. De amint meglátja a tányérját ugrál sikonyál. Úgy eszik mint mi. De tegnap a védőnő azt mondta hogy neki már kell több,kell az energia :-) úgyhogy bevásárolok babahamiból.

Ha ilyen adagokat eszik főzök is neki.

A kutyákat imádja,megcincálná őket. De majd ha megfürdettem őket :-D

Áll lépeget a járókába. Máshol nem engedem felállni,így is koppan nagyokat.

Akkor lassan te is mászhatsz a kisasszony után :-) válla hogy van?

2016. márc. 9. 09:37
 468/501 A kérdező kommentje:
Szia. Hogy vagytok?
2016. márc. 18. 11:03
 469/501 anonim ***** válasza:

Szia! Koszi jol! Irtam minap de lefagyott a telom mikor entereztem a valasz, ezek szerint nem irodott ki!

Felenk minden okes, Viki nagyokat eszik! Cicizni Ő sem annyira szeret, de muszaly! Este kap potlas, imadja a tapszert!😂

Ma 6 honapos!;))) sereg forog, foga meg nem jott ki. Nagyokat setalunk ebben a szep idoben! Ti jol vagytok?

2016. márc. 18. 22:17
 470/501 anonim ***** válasza:
Hahó! Hogy vagytok? Minden okes?
2016. márc. 30. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!