Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/501 A kérdező kommentje:

Zolikára is vigyázok,mégis néha picit piros neki. Ez nem a mi hibánk.

Zolika is fogzik aktívan. Hajnalban négy órakor nem akart aludni. De ötkor sikerült visszaaltatnom. Pedig nem hittem hogy sikerül....:-)

Szerettem volna képet küldeni de visszadobta az emailt. Meg írtam hogy nagyon kemény a csajszi :-) és persze csudiszép 😍

2016. jan. 28. 20:52
 432/501 anonim ***** válasza:

Haho! Volt ma a vedono, mondtam neki ezt a kipirosodast es azt mondta h a fogzas miatt valtozik a pisi ph-ja es ugymond ki csipi barmit is teszek. Igaz jobb lett miota nem hasznaljuk a nedves kendot de nem mult el. Vettem most dentinox gelt es ujra adom a chamomillat mert szegenyt nagyon kinozza a foga, raadasul picit nathas lett, a doki nem is adott semmit csak szivogatni kell az orrat.

Szte 2-3 nap alatt lecseng, hat remelem. Nalunk 2 napja olyan csunya ido van h ki sem tudunk menni! Sotet, hideg es kodos! :(

Most 2 hetig pihentetjuk a kostolast mert 2-3 kanalnal tobb nem megy, most semmi se kell neki, kiveve a cici!;) abbol viszont sok!!:D

2016. jan. 29. 18:54
 433/501 A kérdező kommentje:

Szia. Zolikának csodaszép a popija,amint használok kendőt,azon nyomban piros. De a kakinál muszáj,nem merem csak vízzel. Lesz fogacskája napokon belül,már nagyon dudorodik. Egyenlőre tud aludni este,néha felkel,kicsit cicizik és alszik tovább.

A kóstoltatást mi folytatjuk,imádja,de sokat nem kap,finomak a hamik,megeszem ami marad :-) Most egész nap üldögél,az a sláger...:-)

2016. jan. 31. 21:10
 434/501 anonim ***** válasza:

Na mizujs? Alakul a fogacska? En mar elore rettegek ha kibujik es ugy szopizik! Mostanaban eleg surun raharap az inyevel de majd betojok!

Neki meg csunya a popsi, addig az is matad amig tart a fogzas mert megvaltozott a pisi ph-ja. Uldogel???

Igy halad 2 honap mulva megy!

Kuszik-maszik?

2016. febr. 2. 09:44
 435/501 A kérdező kommentje:
Szia. Még csak dagad neki,csorog a nyála meg nyügi. És rág mindent. Szerencsére a cicit nem. Üldögél,meg mászni próbál,csak még a kezét nem rakja. Ezért felburul. De tanítgatom ;-)
2016. febr. 2. 12:29
 436/501 anonim ***** válasza:

😃😆😉de cuki lehet!!

Most talatam egy regi fotot rolam ahogy allok a kisagyban, a hatuljara meg ra van irva, hogy 6.5 honapos Szilvie egyedul all!!

Vicces! Mondta anyum h jott a vedono es felelossegre vonta, hogy nem szabad allitani azt a gyereket! Anyum meg mondta, hogy magamtol csinalom! 10 honaposan mar jartam egyedul.

Viki szerintem ebben az apjara hasonlit!( picit lusta)😂

Meg Vikinél biztos kozre jatszik h picit kotott meg a vallizma. De mar gyakorolja a kuszast. Emelgeti a popsit maga ala.

2016. febr. 2. 15:37
 437/501 A kérdező kommentje:

Biztos hogy közre játszik nála. Meg amúgy is ráér. Zolika örökké koppan,az se jobb :-)

Most épp alszik,sokszor alszik ha ilyen nyunya az idő. Tegnap tudtunk sétálni egy nagyot. Ma esélytelen,esik,meg nagy füst van. Remélem délután tudok szellőztetni egyet. Már nagyon várom a jó időt. Na meg a kutyáknak is be kell mutatni többször a babust hogy szokják,mielőtt kimegy cincálni őket :-D

2016. febr. 3. 10:25
 438/501 anonim ***** válasza:

Mi majd a nyusziknak mutatjuk be!:)

Nalunk azok vannak szabadon tavasztol oszig. Multkor kimentunk a kertbe es nagyon figyelte a szomszed kutyat!:) cukker volt.

Mi mar a sport reszt tettuk fel a kocsira mert mozesben egyaltalan nem marad! Rettento hisztibe tor ki ha nem nezelodhet....

Most raszokott hgy menet kozben "dudolaszik":D

Milyen kutyaitok vannak?

2016. febr. 3. 20:38
 439/501 A kérdező kommentje:

Zolika is szeret nézelődni útközben. Kicsit megemelem,már állítólag lehet.

Hú,hát egy Németjuhász,egy cane corso,és egy németjuhász snauzer keverék. Nem kicsi kutyák. De ketté lesz választva az udvar mire kimegy Zolika,biztos ami biztos nem lesznek egy darabig összeengedve,csak szép fokozatosan. Persze felügyelet nélkül soha.

A nyuszik is tök cukik lehetnek. Biztos imádni fogja őket :-)

2016. febr. 3. 21:00
 440/501 A kérdező kommentje:
Adod neki a chamomillát? Használ úgy látod? Mert ha igen,veszünk mi is,mert elfogyott az első. Bár éjjel eddig nincs gond de nappal szenved szegény.
2016. febr. 4. 22:57
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!