Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Beneztem, holnap megyunk szurira!
Viki is uvoltott a multkor, meg lazas is volt. Szerda este meg a labamat mutik..:(
Bele nott a korom es durvan begyulladt immar masfel honapja, de mar lepni sem tudok a fajdalomtol!:(
En mar adtam Vikinek reszelt almanak a levet es uveges baracklevet, abbol a kecskemeti nagyon finom es izlik neki. Par nap es puret is kap!;)))
Mo ma voltunk, volt.sírás,de nem vészes...csajozás volt főleg,van egy szőke védőnő,imádja a Zolika.kis huncut.
Uhh,az nem lehet kellemes :-( de hamar megműtik,nem kell befeküdni gondolom...?
Asszem Zolika is kqp valamit. A bolti hamik szerinted? Azt adhatok neki? Eddig úgy tűnik nem lázasodott be,de eddig minden oltásnál megúsztuk kop kop...
Maganrendoben csinaljak meg. Remelem nem fog fajni, legalabb is ennel jobban...:(
En mar veszegettem Vikinek uveges bebi kajakat, persze mindenbol 1-et mert mi van ha nem szereti?!
Mondjuk en megeszem!;)
Az alma nagyon izlik neki, de nagy mennyisegeket nem adok neki, minden nap csak par kanallal,2 etetes kozott. A lenyeg, hogy csak szokja az izeket! Nem az a cel, hogy ezt egye( egyelore)!:)
Orulok, hogy meg usztatok laz nelkul!
Majd irok en is este, hogy mizu lett velunk.:)
Szia. Na hogy viselte szegény?
Ha megyünk vásárolni, veszek Zolikának hamit tuti. Amúgy is már.ülni akar,szerintem a fejlődése miatt is kéne neki egy.kis plussz :-D majd küldök képet,remélem én is kapok a.kisasszonyrol :-)
Szia! Most eleg orditosra sikeredett. Amint letettem az asztalra maris uvoltott pedig hozza se nyult meg senki! Most mondja azt valaki, higy ilyen picik nem emlekeznek...:( szoval sajnaltam nagyon! De hal istennek most nem volt semmi baja. Delutan aludt egy jot, setaltunk a levegon, majd en kovetkeztem!
Na a labujjamba kapott szuri mint ne mondjak, nagyon car volt de innentol semmit nem ereztem! Na de amikor kiment az erzestelenito... Huhuuuuu:( nem szegyeltem volna ugy nyuszitettemvol a mint a kutya!:( vettem be egy panadolt de most se tudok aludni, pedig fel is pockoltam.
Azt mondjak reggelre jobb lesz! Kuldok kepet mar is!;)
Na szia. Hogy vagytok? Kisasszony? És a lábikód?
Ma vettünk Zolikának hamit,a barackos bejön neki. Olyan édi volt ahogy nyammogta :-) de erre az van írva 48 órán keresztül lehet biztonsággal tárolni. De Zolika nem eszi mwg.persze ilyen hamar. Akkor egyem majd meg? :-) vagy te hogy csinálod?
Szerintem egyenlőre hanyagolom,nem eszik belőle sokat még. A leveket meddig lehet tárolni?
Zolika tegnap zizi volt nagyon. Ilyen még nem is volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!