Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/501 anonim ***** válasza:

Beneztem, holnap megyunk szurira!

Viki is uvoltott a multkor, meg lazas is volt. Szerda este meg a labamat mutik..:(

Bele nott a korom es durvan begyulladt immar masfel honapja, de mar lepni sem tudok a fajdalomtol!:(

En mar adtam Vikinek reszelt almanak a levet es uveges baracklevet, abbol a kecskemeti nagyon finom es izlik neki. Par nap es puret is kap!;)))

2016. jan. 12. 15:39
 402/501 A kérdező kommentje:

Mo ma voltunk, volt.sírás,de nem vészes...csajozás volt főleg,van egy szőke védőnő,imádja a Zolika.kis huncut.

Uhh,az nem lehet kellemes :-( de hamar megműtik,nem kell befeküdni gondolom...?

Asszem Zolika is kqp valamit. A bolti hamik szerinted? Azt adhatok neki? Eddig úgy tűnik nem lázasodott be,de eddig minden oltásnál megúsztuk kop kop...

2016. jan. 12. 23:03
 403/501 anonim ***** válasza:

Maganrendoben csinaljak meg. Remelem nem fog fajni, legalabb is ennel jobban...:(

En mar veszegettem Vikinek uveges bebi kajakat, persze mindenbol 1-et mert mi van ha nem szereti?!

Mondjuk en megeszem!;)

Az alma nagyon izlik neki, de nagy mennyisegeket nem adok neki, minden nap csak par kanallal,2 etetes kozott. A lenyeg, hogy csak szokja az izeket! Nem az a cel, hogy ezt egye( egyelore)!:)

Orulok, hogy meg usztatok laz nelkul!

Majd irok en is este, hogy mizu lett velunk.:)

2016. jan. 13. 08:46
 404/501 A kérdező kommentje:

Szia. Na hogy viselte szegény?

Ha megyünk vásárolni, veszek Zolikának hamit tuti. Amúgy is már.ülni akar,szerintem a fejlődése miatt is kéne neki egy.kis plussz :-D majd küldök képet,remélem én is kapok a.kisasszonyrol :-)

2016. jan. 13. 20:49
 405/501 anonim ***** válasza:

Szia! Most eleg orditosra sikeredett. Amint letettem az asztalra maris uvoltott pedig hozza se nyult meg senki! Most mondja azt valaki, higy ilyen picik nem emlekeznek...:( szoval sajnaltam nagyon! De hal istennek most nem volt semmi baja. Delutan aludt egy jot, setaltunk a levegon, majd en kovetkeztem!

Na a labujjamba kapott szuri mint ne mondjak, nagyon car volt de innentol semmit nem ereztem! Na de amikor kiment az erzestelenito... Huhuuuuu:( nem szegyeltem volna ugy nyuszitettemvol a mint a kutya!:( vettem be egy panadolt de most se tudok aludni, pedig fel is pockoltam.

Azt mondjak reggelre jobb lesz! Kuldok kepet mar is!;)

2016. jan. 13. 23:38
 406/501 A kérdező kommentje:

Na szia. Hogy vagytok? Kisasszony? És a lábikód?

Ma vettünk Zolikának hamit,a barackos bejön neki. Olyan édi volt ahogy nyammogta :-) de erre az van írva 48 órán keresztül lehet biztonsággal tárolni. De Zolika nem eszi mwg.persze ilyen hamar. Akkor egyem majd meg? :-) vagy te hogy csinálod?

2016. jan. 14. 20:44
 407/501 anonim ***** válasza:
Szia! Koszi minden okes, a labam meg faj!en addig taroltam amig lehetett es ami megmaradt megittam. En csak leveket adtam idaig Vikinek. De a pureket is meg fogom enni ha maradni fog!:)
2016. jan. 15. 09:44
 408/501 A kérdező kommentje:

Szerintem egyenlőre hanyagolom,nem eszik belőle sokat még. A leveket meddig lehet tárolni?

Zolika tegnap zizi volt nagyon. Ilyen még nem is volt....

2016. jan. 17. 10:53
 409/501 anonim ***** válasza:
Ra van irva, igy nem tudom de kb azok is 3 napig hutve. Viki se eszik par kanalnal tobbet, igy ma almapuret adtam neki. Kb 1 cikk almat fogyasztott el! Azt szereti :) azt mondjak akar kell 1 honap is h mennyiseget egyenek.
2016. jan. 17. 14:52
 410/501 anonim ***** válasza:
Tegnap Viki is total nyugos volt, ma mar jobb napunk volt!:)
2016. jan. 17. 20:16
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!