Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/501 anonim ***** válasza:

Nekunk hasznal plusz ha nagyon szenved dentinox gellel bekenem az inyet. Es maris alszik.

Nalunk most alabb hagyott a fogzas!:)) csak folyik a nyala meg ragcsal de nem sir most kozben.

Valoban nagy kutyusaitok vannak!!!:)))))

Mi is varjuk a jo idot! Micsoda pancsolasok lesznek nyaron a kertben illetve hatalmas szundik az arnyekban a jo levegon!;)

2016. febr. 5. 09:26
 442/501 A kérdező kommentje:

Ha olyan kánikula lesz mint tavaly,nem tudom mi lesz velük :-(

Mi meg majd sokat megyünk balcsizni :-)

2016. febr. 5. 18:41
 443/501 anonim ***** válasza:

Nektek kozelebb van mint nekunk. Tobb mint 200 km.

Most marciusban megyunk Siofokra, mi oda szoktunk jarni!;)

Mondjuk utoljara kb 30 hetes voltam mikor ott voltunk. Alig birtam a setakat, akkor nagyon fajt a derekam.

No de majd most!!! Biztos Viki is fogja elvezni!;))

2016. febr. 5. 21:24
 444/501 A kérdező kommentje:
Biztos élvezni fogja :-) reméljük jó időt fogtok ki. Most mi meg a szél miatt nem megyünk ki,nem akarom hogy baja legyen inkább sokszor szellőztetek. Kapott tegnap Játszószőnyeget,imádja nagy a helye. Meg kapott játszóhengert,folyamatosan azzal játszik. Majd nézd meg,felfújhatós csörgős játék,ha elgurul megy utána,nagyon frankó.
2016. febr. 7. 11:38
 445/501 A kérdező kommentje:

Szia. Hogy vagytok?

Zolikának már van két fogacskája :-D.

2016. febr. 12. 21:05
 446/501 anonim ***** válasza:

Szia! Jol vagyunk koszi!:) haladunk a hozzataplalasssan, doki mondta, hogy egye a fozelekeket mert mostanaban nem nagyon szeret cicizni.:(

Nehezen fogadja el ha epp igen akkor meg uvoltes van kozbe.

Kibujt a foga??? De edes lehet! Nem harapja a cicit?

Nagyon gyorsan fejlodik ez a legeny!!! :D

Evessel, hogy alltok?

2016. febr. 12. 21:33
 447/501 A kérdező kommentje:

Szia. Még nem harapja,pedig nagyon élesek a fogai. Azt hittem lesz éjszakai ordítás meg minden,de nem. Csak este nehezen aludt el,meg néha ő is nehezen cicizett. Vettünk chamomillát,adom neki aztán kiderül. Jó lenne ha elaludna 11 előtt :-)

Zolika még csak gyümihamikat kap,imádja. Meg este 60 ml tápszert,mert szerintem kevés este a tejci,vagy fáj neki. Így jóllakik.

Válla hogy van a kisasszonynak?

2016. febr. 13. 09:26
 448/501 anonim ***** válasza:

1 tornan vagyunk tul az 5- bol es maris sokkal jobb! Igaz vegig sirja a 45 percet de muszaj!:( amugy ugyesedik ő is, kezd kuszni vagyis gyakorolja.

Lehet en is adok neki tapszert mert 3x kel fel ejszaka enni, amivel nem lenne bajom de szerintem nekem is kevesebb mar a tejem es sokszor kell mindket cicko neki. Milyen taszert adsz neki?

En vettem az elso novekedes ugrasnal milumil start optimat de nem bontottuk meg fel. De lehet este kap 50-et probabol Viki is.

Nagyon faradt vagyok igy h 3x is kelni kell.

2016. febr. 13. 13:09
 449/501 A kérdező kommentje:
Milumilt kap ő is,vettünk,meg most kaptunk másfél dobozzal. Zolika négykor kel mindig,így is. De nem cicizik így órákig. Zolika is nyolc kiló már,nem csodálom hogy elfogy a munícióm estére :-)
2016. febr. 13. 13:39
 450/501 A kérdező kommentje:
Elhiszem,felkelsz,mire megeteted,mire vissza tudsz aludni...
2016. febr. 13. 13:40
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!