Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Szia. Hogy vagytok?
Mi fúú.....hát megy a Zolika ezerrel,fut is sokszor. Kapott szép szandit,szupináltat kellett vennünk,voltunk vele magán ortopéd dokinál,azt mondta minden rendben vele :-) szandiban is úgy rohangál az utcán mint a nagyok,mindenki csak ámul. De nagyon cukker. És szerintem nem rosszabb mint amikor mászott,pedig mindenki ijesztgetett hogy na majd ha menni fog.....én imádom hogy rohangál,bár hamar megtanult stabilan menni szerencsére...eszik már a mi kajáinkból,de nem sok fűszerrel főzök emiatt...mindent szeret,bármit megeszik,de a babakajákat csak muszájból eszi. A nátha hamar lement szerencsére,azóta nem volt beteg kop kop....
Szia! Sajnalom, de gyogyuljon meg gyorsan!!!
Mennyi foga van mar?
Vikinek talan az also ketto kibujik a napokban de akkor pezsgot bontok igy 5 honap utan!!!
Nalunk az elmult par nap volt brutal nyugosseg...
Szia. Hát meggyógyult,szájfertőzést hoztak az uncsitesók,marha boldog voltam......
Most csak fogzik :-D eddig nyolc fogacska van,de jönnek a nagyok már, remélem végre kibújnak.
Vikinek kibújtak azóta? Hogy van?
Zolika 80 cm :-o egy vasgyúró :-D
Szia! Orulok ,hogy meggyogyult!!! Kuldj mar kepet emailben!:)) en is kuldok majd, kivi vagyok mar Zolikára!:)
Vikinek megjott az elso foga!! Hihhhetetlen! Cukker nagyon…
Lassan keszulunk majd a szulinapra, nezelodok torta ugyben, valszeg marcipanbol lesz es egy hatalmas katica. Aztan hintazo allatkat kerunk, ugyis jon majd a tel, idebent el lesz majd vele. Mi szerdan megyunk statuszra, mereteket majd akkor tudok mondani!
Jo nagy legeny lett mar Zolika is! Es hany kilo a draga??:))
Ti keszultok majd a szulinapra valamivel? Neki mindjart itt lesz a nagy nap!!;)
Szia. Na voltatok státuszon? Zolika 10,4 kg volt utoljára. Szeptemberben megyünk legközelebb oltás is lesz. A szülinapjára apa valami autós tortát szeretne,imádja Zolika a matuka meséit :-D na meg az Alvin és a mókusolat és a Sponygyabobot.
Ma elég dilis :-D küldök képet akkor.
Szia! Voltunk, 9900g meg 74 cm a kisasszony.:) varom a kepet! Vettem ma jarassegitot huu hat ezt izombol tolja!! En meg nem gyozom visszatartani:)
Vikinek katicas tortaja lesz, csudi szep.
Spongyabobot szereti de nem nez tevet csak 1-2 reklam erdekli😂
Hűha. Nem semmi,nagyon szépen növöget. Pont Zolikának való ;-)
Elküldtem a képeket. Én is várok ám a kisasszonyrol,majd megmutatom Zolikának :-D
Boldog szulinapot Zolikanak igy utolag!! 🎈🎉🎂
Meselj! Hogy vagytok? Miket kapott a legeny?
Megkaptam a kepeket!!! Hatalmas es rettento cukorfalat!!!
Kuldenek en is de a citromaul vmiert nem engedi, gmailben meg nem lehet csatolni telorol fotot…:( de valahogy majd potolom eme hianyossagom!!!:)
Szoval varom a beszamolot!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!