Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
 451/501 anonim ***** válasza:

Szio!

Mizujs veletek?

3. napja Viki is kap estenkent 60 ml tapszert, nem is gondoltam volna, hogy ilyen szivesen fogadja! Kiuti egybol, megissza, bealszik 20 percre aztan felkel- cici es alszik ujra!:))

Viszont ugyan ugy kel ejszaka 3x, mar zombi vagyok!:)

De 60 ml-nel meg nem ker tobbet a tapszerbol..., hat nem tudom

Ma voltunk masodjara tornan, alakul a molekula 😉👌🏼

Ugy repul az ido, csutortokon lesz Viki 5 honapos!!!

Kuldj mar emilben kepet Zolikáról, majd en is csatolok Vikirol!!;))

2016. febr. 16. 21:35
 452/501 A kérdező kommentje:

Zolika is egyből alszik,de ugyanúgy kel hajnalban. Szerintem szomjasak is lehetnek. Én is többször iszok éjjel.

Zolika üldögél egész nap. Kapaszkodik a rácsba huuu kiakasztó,örökké figyelem fel ne buruljon. De már nem.

Múltkor akartam küldeni képet,de visszadobta. Írtam is. Megpróbálom most is,ha nem megy akkor nem tom :-D

2016. febr. 17. 11:22
 453/501 A kérdező kommentje:
Zolika is 60-75 mlt eszik max. Utána cicizik rá :-) igen repül,lassan Zolika is fél éves. Hihetetlen gyorsan nőnek.
2016. febr. 17. 11:24
 454/501 anonim ***** válasza:
Sajna nem tudom a kepeket megnezni!:(
2016. febr. 18. 15:45
 455/501 anonim ***** válasza:
Szioka! Hogy vagytok!
2016. febr. 24. 18:33
 456/501 anonim ***** válasza:
Haho! Minden okes??
2016. febr. 28. 08:17
 457/501 A kérdező kommentje:
Szia. Huuu bocsi,igen,de nagyon bedurvult a törpe. Felült támsztott kézzel,aztán támasztás nélkül ült,mászik,pár napra rá felállt. Igyekszem sokat foglalkozni vele hogy ne álldogáljon sokat. De nagyon tetszik neki. Én meg már sokkot kapok :-) ti hogy vagytok?
2016. febr. 28. 22:59
 458/501 A kérdező kommentje:

Ja,és kibújt két fogacska alul. Most jön felül. De nem éjszakáztunk,csak nyügös volt nappal. Meg kicsit este

Küldtem képeket újra :-)

2016. febr. 28. 23:02
 459/501 anonim ***** válasza:
Sajnos telefonon nem tudom megnézni! Majd bekapcsolom a nagygépet talán ott meg tudom nyitni a fotót! Zolika aztán diktálja a tempót!!! Nem semmi hogy milyen ütemben fejlodik!!
2016. febr. 29. 11:20
 460/501 A kérdező kommentje:
És ti hogy vagytok?
2016. febr. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!