Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
 471/501 A kérdező kommentje:

Szia. Bocsi,minden rendben,csak valamiért nem tudtam belépni.

Zolika feláll mindenhol,lépeget a fal vagy bútorok mentén. Jön felül négy foga egyszerre :-(. Szenved vele,de tiszta vigyori egész nap :-D sokat mászik,persze a nyomában vagyok,már visszanyertem a terhesség előtti alakom. Ha így folytatja elfogyok :-D ti hogy vagytok?

2016. ápr. 7. 23:04
 472/501 anonim ***** válasza:

Szia! Na orulok, hogy itt vagy es minden rendben veletek!;)

Sajnos a fogzas az ilyen, Viki is szenved habar neki meg nem bujt ki. Mi is jol vagyunk, nagyokat zabal, mindent megeszik joizuen amit adok neki. Ugyesen kuszik es mar a maszassal probalkozik. A babakocsiban felul es ugy utazik, tiszta nagyasszony, a furdokadba meg probal felallni, na attol hulyet kapok!:))) sokat vagyunk kint a kertben ebben a szep idoben, elvezzuk a meleget!

Nekem mar nem sk tejem van mert megjott, de amiota elmult nem is termelodik tobb. Igy tapszerrel potolom, de szereti azt is Viki. :) a fogyassal mar en is ugy vagyok h nem kellene tovabb mert semmi nem jo mar ram a regi ruhaimbol, minden leesik meg log rajtam. Minuszban vagyok...:) de elvezem!

2016. ápr. 8. 21:44
 473/501 A kérdező kommentje:
Na akkor nagyon ügyes a kisasszony :-) téged is leszívott:-). Már mi is tápszerezünk,nekem sincs sok tejcim,mert sokszor nem is kérte ha fájt az ínye. Fejegetni már nem akarom....amúgy is sokat eszik,csak begyulladna ha több termelődne. Az ajánlott fél évet teljesítettük :-)
2016. ápr. 8. 23:23
 474/501 anonim ***** válasza:
Igy van! Ez nyugtat engem is! Azert 4x sikerul meg ciciznie,2x nappal 2x ejszaka. Hat fejni en sem akartam mar!!! Igy is volt, hogy neha ugy feszult! Alig vartam, hogy megszabaditson tole a kisasszony. Par napja mar ilyen sincs... Mindegy is tenyleg ugyesek voltunk idaig!!;)))
2016. ápr. 9. 05:08
 475/501 A kérdező kommentje:

Sziaa

Hogy vagytok? Látszik hogy egyre elfoglaltabbak vagyunk ;-)

Zolika járássegítővel mászkál,ha eldugom akkor mászik ezerrel. De ha mindent tologat ez a járássegítő nagyon hasznos. Ma lenyírtuk a füvet rajtam volt kenguruban,élvezte :-D

2016. ápr. 18. 21:48
 476/501 anonim ***** válasza:

Szia! Jol vagyunk koszonjuk! :) igen, mindig van mit csinalni itthon es persze gyerekkel nem is olyan konnyu... Mi is minden egyutt csinalunk a kertben, habar en beleultetem a babakocsiba ha locsolok vagy ilyesmi. Viki nem szereti a hordozokat.meg csak kuszik de ugy mint egy elitkommandos, jah es ul... Meg probal felallni a babakocsiban 😱

Egyre kevesebb a szopi sajnos... De a tapikat imadja

2016. ápr. 19. 12:24
 477/501 A kérdező kommentje:

Szia. Hogy vagytok? Sürü a programotok mint nekünk gondolom :-)

Zolika mászik,áll,lépeget a bútoroknál,elengedi gyakorolja az állást. Sokáig sikerül neki,és tök örül. Egy szabad percem nincs. Van járássegítője,azzal fut szó szerint,inkább eldugtam még,mert nagyon veszélyes vele :-D

Ráadásul a négy felső foga jön egyszerre, lassan kint van az utolsó,szenvedünk. 9,5 kg és 73 cm az uraság :-D

2016. máj. 8. 22:57
 478/501 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is jol vagyunk. Viki a maszast gyakorolja még. Mar rajott hogy majd hol lehet felkapaszkodni, igy arra surun veszi az iranyt. Minig lemaszik a szonyegekrol nekem meg ideglelesem lesz hogy felfazik stb igy folyton pakolom vissza':) a jarassegiton en is gondolkoztam mar lehet azt kerunk gyereknapra.

Szerdan voltunk tanacsadason,8040 es 71 cm Lady.

Hal istennek mindent megeszik idaig.

Csak ejszaka van mar szopi.

Zolika mennyi tapszert eszik?

Evessel, hogy alltok? Vikinek nincs meg foga de olyan mintha tobb jonne egyszerre... A doki azt mondta nincs sok hatra es kint lesznek. Jo lenne mert masfrl honapja szenved

2016. máj. 9. 09:02
 479/501 A kérdező kommentje:

Szia. Hogy vagytok?

Bocs hogy ritkán írok,de szerintem te is úgy vagy :-D

Zolika reggel, délután,este tápit eszik,közben kap babakonzervet,gyümölcsöt babakekszel. Szeret rágcsálni,néha kiflit,vagy kenyérhéjat,vagy van hét hónapos kortól kukó szerű rágcsa de édes bioboltból hozták tesómék. Azt jobban szeretem adni neki,mert ha nagyobb darabot harap elolvad a sok nyáltól :-D

Zolikának kint van hat foga,most jön valahol megint....

Mindent tologat,egyre szebben közlekedik. Sokat vagyunk kint az udvaron pléden,van egy műanyag kissámlink,annál gyakorolja az állást. De mászni imád szerencsére. Beszél folyton babanyelven,nagyon cuki. Na meg egész nap brümmög....

2016. máj. 24. 23:14
 480/501 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is jol vagyunk koszi! Vikinek nincs meg 1 db foga sem viszont elegge szenved tole...:(

Sokat jatszunk mi is a foldon, kuszik es felall, most azt gyakorolja. Ugyesen integet pa-pat, baba, apa, ma-ma, ham es itermeszetesen a nem szot mondogatja. Meg a sok halandzsa:) neki az a rossz szokasa mostanaban h kifujja a kajat, ha nem eszik akkor a nyalat.

Tapszer nalunj is ugy van h reggel delutan este es ejszaka 1x vagy 2x... Egyszeruen nem tudom errol leszoktatni! De ha igenyli akkor kapja nincs mese :D

Sokat csavargunk ha kedvem szottyan es az ido is szuper akkor fagyizok seta a tiszaparton stb.

Sokat shoppingolunk is, imadja Viki, a sok latnivalo... Szoval nincs hiszti kozben.

Sajnos mostanaban nem eszi a gyumolcsoket, oklendezik mindtol!:(

2016. máj. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!