Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.2015. jan. 19. 06:25
1/501 anonim válasza:
Igaz én még csak az 5. hétben vagyok, de minden reggelre elmúlik a puffadás! Aztán persze estére fullos majd reggelre megint lemegy...!:))) szerintem ez természetes, nyugalom!!!:))
2/501 A kérdező kommentje:
Köszi :-) igyekszem,de nehéz. Boldog babavárást!
2015. jan. 19. 11:27
3/501 anonim válasza:
Tudom mit erzel, 2 missedem volt, ugyhogy en is izgulok! De fo a pozitiv hozzaallas es hinni kell! Boldog babavarast neked is!
4/501 A kérdező kommentje:
Viszont kívánom neked is. Hát akkor tudod hogy mindig a következő uh egy örökkévalóságnak tűnik :-(
2015. jan. 19. 18:27
5/501 anonim válasza:
Szerintem nem kell félni én 9 hetes vagyok most és van hogy pár napig puffadt a hasam utánna nem és ez így megy szerintem ez normális :)
6/501 anonim válasza:
Majd írj, hogy mi volt uh-n! En holnap megyek a sok rossz elozmeny miatt!:) igaz mar szedem a legelejetol a duphastont, ez megnyugtat!:) vigyazz magadra! Syl
7/501 A kérdező kommentje:
Én is azt szedem. Te is írd meg mi volt,drukkolok.!
2015. jan. 20. 06:09
8/501 anonim válasza:
Szia! Minden rendben volt! Van petezsak es szikholyag is!:)))) 3 het mulva megyek ujra!:)
9/501 A kérdező kommentje:
Gratula :-) . Drukkolok. Ha nem baj kérdeznék. Amíg nem kaptam a Duphastont mindig majdnem bepisiltem mire hazaértem. Most ez sokat javult. A betegtájékoztatón írták hogy vízvisszatartó. Te is taoasztaltál ilyet? Alig várom a jövő hetet már...
2015. jan. 20. 20:56
10/501 anonim válasza:
Èn nagyon sokat járok pisilni, szerintem nálam nem változott semmi. 😊
Amúgy, hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!