Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/501 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a 4d? 😊
2015. jún. 15. 20:39
 82/501 A kérdező kommentje:
Szia. Bocs hogy nem írtam,de nagy volt itt az ijedtség. Úgy megfájdult a derekam hogy nem tudtam mozdulni. A doki mondta menjek be holmistól a kórházba. Vettek vért meg vizeletet néztek,minden rendben volt. Azt mondta hogy nehéz ilyenkor eldönteni hogy vajúdás vagy más...aztán két nap múlva egyik pillanatról a másikra elmúlt. Valószínű a pici nyomott egy ideget. Hát nagyon beparáztam. A szoba még nincs kész,de a holmik nagy részét örököljük tesómtól,van két fia. Lassan elhozzuk,mert félek nehogy ne legyünk kész időben. Holnap lesz a 4D,már alig várom. Ti hogy vagytok? Ti csinálgatjátok a babaszobát?
2015. jún. 16. 08:45
 83/501 anonim ***** válasza:

Szia! Hat az nem jo ha igy fajt, de a lenyeg, hogy elmult! Biztos nagyon rossz volt!:(

Te most kezded valahogy a 3. trimesztert ugye? 😃 hogy telik az ido!!

Nalunk kesz a szoba, majd csak fali dekoraciok kellenek de azt majd augusztusban ha mar bent lesz a kiságy!:)

De a fal kifestve, padlo leteve! Aprosagokat elkezdtem veszegetni, pelus, cumisuveg, cumi, textilpelus stb.

Egy csomo rucit mar kaptunk, azokat atmostam, de kapunk meg.

Amugy jol vagyunk, epp ma voltunk dokinal, szepen cseperedik a kisasszony 800 g korul van.

Lehet nekem csaszar lesz dokibacsi tanacsara! De addig meg van idom szokni a gondolatot! 😊

Irj majd, hogy milyen volt a 4d! Kepet is csatolhatsz!:)

2015. jún. 16. 22:36
 84/501 A kérdező kommentje:
Szia. Miért kell lehet a császár? Na tegnap voltunk,géphez ülök és csatolok be képet. Nagyon édi volt,épp ette az öklét :-). Kiderült hogy most fordult be,ezért volt a derékfájdalom :-) Azt mondták augusztus közepén várható,két héttel nagyobb most is. Már alig várom hogy megszülessen,kíváncsi vagyok rá. Méretei szerint már 30 hetes.
2015. jún. 18. 12:49
 85/501 A kérdező kommentje:
2015. jún. 18. 13:06
 86/501 A kérdező kommentje:
Na sikerült a képet feltennem :)
2015. jún. 18. 13:07
 87/501 anonim ***** válasza:

Szia! Jaaaj de edes kis cuki pofa!!:)))) igazi vasgyuro lesz akkor! Huuuu mar 30 hetes? Mennyi a becsult sulya? Augusztus mindjart itt van! 😃😃

Azert javasolja a csaszart mert nem 20 eves vagyok, 6 eve vartunk ra, ugye ebbe tobb veteles is volt meg sikertelen lombik, ugyhogy szerinte nem kellene kockaztatni!

2015. jún. 18. 13:45
 88/501 anonim ***** válasza:
Valahol igazat adok neki!:) az en csoppem mar 21. het ota fejfekvesu! Remelem nem akar megfordulni!:)
2015. jún. 18. 13:48
 89/501 A kérdező kommentje:
Másfél kilóra becsülték :-) jóllakott baba :-)
2015. jún. 18. 13:58
 90/501 anonim ***** válasza:
Az szep!:)))
2015. jún. 18. 15:08
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!