Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Szia! Hat az nem jo ha igy fajt, de a lenyeg, hogy elmult! Biztos nagyon rossz volt!:(
Te most kezded valahogy a 3. trimesztert ugye? 😃 hogy telik az ido!!
Nalunk kesz a szoba, majd csak fali dekoraciok kellenek de azt majd augusztusban ha mar bent lesz a kiságy!:)
De a fal kifestve, padlo leteve! Aprosagokat elkezdtem veszegetni, pelus, cumisuveg, cumi, textilpelus stb.
Egy csomo rucit mar kaptunk, azokat atmostam, de kapunk meg.
Amugy jol vagyunk, epp ma voltunk dokinal, szepen cseperedik a kisasszony 800 g korul van.
Lehet nekem csaszar lesz dokibacsi tanacsara! De addig meg van idom szokni a gondolatot! 😊
Irj majd, hogy milyen volt a 4d! Kepet is csatolhatsz!:)
Szia! Jaaaj de edes kis cuki pofa!!:)))) igazi vasgyuro lesz akkor! Huuuu mar 30 hetes? Mennyi a becsult sulya? Augusztus mindjart itt van! 😃😃
Azert javasolja a csaszart mert nem 20 eves vagyok, 6 eve vartunk ra, ugye ebbe tobb veteles is volt meg sikertelen lombik, ugyhogy szerinte nem kellene kockaztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!