Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/501 A kérdező kommentje:
Majd írd ám meg mekkorát nőttetek :-). Mi jövő hét szerdán megyünk,alig várom :-). Meg regiztem két oldalra várandós csomagért,egy csajszi ajánlotta hogy jó cuccok vannak benne,szerdán azt is elhozom. Ha kellenek a címek szólj megírom.
2015. júl. 8. 16:27
 102/501 anonim ***** válasza:

Szia! A felicitas csomagot atvettem, ez semmit nem ert! Aztan regisztem egy oldalon, ott meg az alma patikakban lehetett bevaltani a csomagot. Itt kodot kellett megadni! Azt hiszem promonbox a neve. Ebben volt 1-2 jo dolog! De megadhatod azt a 2 linket, megnezem!:))

Tul vagyunk az uh-n, epp ma vagyok 29 hetes! Jo nagyot nott picurkam!!:)) majdnem 1400 g, minden rendben! Most, hogy bejott a lehules kicsit belassult.;)

Ti, hogy viseltetek?

2015. júl. 9. 22:02
 103/501 A kérdező kommentje:

Szia. Na ügyesek vagytok :-). már én is kíváncsi vagyok mennyit nőttünk. Nekem a hasam olyan kicsinek tűnik,más meg azt mondja milyen nagy.

A két oldal,de az egyiknél csak 10 nap van rá hogy átvedd,sajna még nem tudom mik vannak benne,csak szerdán tudom meg.

edeskisbabam.hu

babakunyho.hu

A gyógyszertárban meg kaptam babás magazinokat múlt hónapban,meg most is kértem,vannak kuponok bennük,meg rejtvény is. Gondoltam ha ennyire ráérek beküldözgetem :-) Hátha nyerek valamit a picúrnak.

Mi most lustultunk be a melegben,zavar is hogy csak ritkán ficereg,de hétfőn megyek védőnőhöz,megnézi a szívhangot aztán remélem megnyugszok. Te is felkelsz éjjel enni? Én legalább háromszor már mindig. Most éjjel dinnyét ettem :-) . Nem igen híztam,úgy nézek ki mint egy pók :-)

2015. júl. 11. 17:58
 104/501 anonim ***** válasza:

Haho! Az edeskisbabam.hu-n regisztraltam en is, ez a promobox amit az alma patikakban lehet atvenni! Ez a jobbik, habar ebben is sok a szoroanyag...

A kunyhosat megnezem!:) koszi

En ugy hallottam, hogy 30x hetes kortol mar nem mozognak annyit mert keves a hely! Nalunk is inkabb mar kinyomja magat, de rugasok is akadnak. Hetfon megyek a vedonohoz, en baromi sokat hiztam..., mar le sem irom, pedig figyelek h mit eszem, abbol se sokat, vagy pl este 6 utan mar nem eszem... Stb stb es megis no a sulyom mint a fene! De majd lemegy szules utan!!:))))

2015. júl. 12. 08:47
 105/501 A kérdező kommentje:

Szia. Nekem is inkább csak kinyomja magát,rugdosás nincs. Meg érzem néha lent feszít a feje,na az kellemetlen. De hirtelen nagy mozdulatok nincsenek. Akkor az szerinted sem baj? Bár érzem hogy nincs annyi helye már.

Súlyra én is híztam,de a ruháim csak pocakban nem jók,max derékra ment pici. De vizesedsz te is,azt olvastam ha nem látszik a víz pl kézen lábon,akkor is rakódik le a szövetekbe,és az a szülés után lemegy. Azért van szerintem hogy sok kilót hagynak mások is a kórházban. Holnap megírom mennyinél tartok,már itthon nem mérem magam. :-)

2015. júl. 12. 11:12
 106/501 A kérdező kommentje:
Szia. Ma voltam védőnőnél,eddig 7 kg plussznál tartok. Meg is lepődtem,azt hittem már több.
2015. júl. 13. 18:58
 107/501 anonim ***** válasza:
Ooo hat az igazan nem sok!:)) holnap mentek uh-ra? Majd irj, hogy mekkora a Nagylegény!;)
2015. júl. 14. 17:41
 108/501 A kérdező kommentje:
Szia :-). Na most is mondta a doki hogy nagy baba, 2,25 kgra becsülte. A két hét előrehozás még mindig úgy van. Most megy nyaralni,de mondtam bent tartjuk a picúrt. :-)
2015. júl. 16. 10:17
 109/501 anonim ***** válasza:

Ez igen! Szep sulyu!;)))

De nem vagom, hogy most 32 vagy 34 hetes vagy? 😃

2015. júl. 16. 17:58
 110/501 A kérdező kommentje:
Mensi szerint 32, de a baba mivel mindig nagyobb így 34 a doki szerint előbb fogant. :-)
2015. júl. 18. 01:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!